Paras valvontakamera

Paras valvontakamera 2023

Haluatko tietää mikä valvontakamera on testien paras vuonna 2023? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!


Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset experttitestit, puhuneet asiantuntijoiden kanssa ja jopa selvittäneet mikä valvontakamera on asiakkaiden suosikki tällä hetkellä. Sitten olemme koonneet tulokset tälle sivulle. Tällä tavalla vältyt huonoilta ostoksilta ja löydät parhaan valvontakameran heti. Kaikki jotta voisit tehdä niin hyvän valinnan kuin mahdollista!

  

Tässä testissä olemme valinneet kaksi testivoittajaa. Kameran, joka on hintaluokaltaan halvempi, sekä suunnattu sisätiloissa käytettäväksi, sai nimityksen "Testien paras". Sekä hieman kalliimman kameran, joka toimii niin ulko- kuin sisätiloissa. Tämä kamera on "paras premiumvalinta". 

 

Tiedän jo kaiken tarvittavan- näytä minulle paras premiumvalinta valvontakamera NYT!

  

Tämän takia sinun kannattaa hankkia valvontakamera

  • Pystyt pitämään taloasi silmällä kun et ole kotona - näin voit tuntea olosi turvallisemmaksi.
  • Pystyt pitämään kotieläimiä ja perheenjäseniä silmällä - voit varmistaa, että kotona on vain he keidän on tarkoitus olla siellä.
  • Etävalvonta - valvontakameran sovelluksen avulla voit pitää taloasi silmällä milloin haluat ja missä haluat. 
  • Todistusmateriaali - jos kamera on oikealla paikalla, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada mahdolliset varkaat nauhalle.

Valvontakamera paras premiumvalinta

Valitsemamme premiumvoittaja toimii sekä sisä- että ulkotiloissa. Tämä kamera on niin asiantuntijoiden kuin asaikkaidenkin suosittelema maailmanlaajuisesti ja nimeltään Netgears Arlo Pro 3.


Paras premiumvalinta juuri nyt - Arlo Pro 3

Paras premiumvalinta juuri nyt - Arlo Pro 3


Tykkää 4

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023

Hintaopas Arlo Pro 3 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


Arlo Pro 3 on paranneltu versio edeltäjästään Arlo Pro. Netgearsin maaliryhmä kameralle on henkilöt erittäin korkeilla turvallisuus vaatimuksilla. 


Arlo on ainoa valvontakamera, jossa on tukiasema (katso kuva). Tukiasema, joka on kytketty reitittimeesi, luo sitten erillisen verkon kameroille. Tämä helpottaa tiedonsiirtoa valvontakameroiden välillä. Asema varmistaa myös, että valvontakamerat ovat aina kytkettynä wi-fiin ja tehostaa akkua. Käytön määrästä ja tapahtumien määrästä riippuen kamera voi toimiab jopa 6 kuukautta yhdellä akun latauksella. Tukikohdassa on myös hälytysääni, joka käynnistyy murron yhteydessä, tai jos kamera varastetaan. 

Voit antaa nimen jokaiselle kameralle ja näin ohjata niitä suoraan älypuhelimestasi. Voit sijoittaa toisen kameroista esimerkiksi olohuoneeseen ja toisen ulos puutarhaan, ja valita kumpaa kameraa haluat tarkkailla tai ohjata. Sattuessasi näkemään jotain mielenkiintoista voit zoomata lähemmäksi. Kamerassa on pimeäkuvaus toiminto sekä mikrofoni ja kaiutin, joten voit keskustella talossa olevien henkilöiden kanssa. Kameran varusteluun kuuluu liike- ja äänitunnistin, mutta nämä ovat suljettavissa valinnan mukaan. Kuten testivoittajassa, myös tässäkin kamerassa on ohjelmointi mahdollisuus. Voit ohjelmoida kameran nauhoittamaan vain kun et ole kotona. 


Ohjemoinnin lisäksi voit ottaa käyttöön geofenoinnin. Tämä ominaisuus toimii älypuhelimilla ja varmistaa, että valvontakamerat ovat päällä vain älypuhelimesi poistuttua kotoa. 

  

Valvontakamerat ovat vedenkestäviä ja vahvoilla magneeteilla varustettuja, joiden avulla niiden kiinnittäminen seinään on helppoa. Itse kameran asennus saattaa olla hieman hankalaa, mutta katsomalla tämän asennusvideon helpottuu se huomattavasti.


Tallennus mahdollisuuksia on kaksi. Voit tallentaa kaiken kahdelle ulkoiselle kovalevylle tai Arlon pilvipalveluun. Seitsämän päivän tallennus kuuluu hintaan, Jos tämä ei riitä on tallennustilaa mahdollista ostaa lisää. Voit valita 30 päivän tallennustilan noin 100 eurolla vuodessa. Voit olla rauhallinen, vaikka kotiisi murtauduttaisiin ja kamerat varastettaisiin, sillä kaikki tallentuu tukiasemalle, joka on turvassa, jos olet noudattanut suosituksia ja piiloittanut sen turvalliseen paikkaan kotonasi.

  

Arlo Pro 3 on myös yhdittettävissä osaksi smart-homea! Valvontakamera tukee Amazon Alexa, Google Home ja IFTTT palveluita.

 

Asiantuntijoiden sanomaa Arlo Pro 3 valvontakamerasta

digitaltrends.com, 2019, on testannut Arlo Pro 2 kameraa ja antaa sille 4,5/5 tähteä. He tiivistävät kameran näin; "Markkinoilta löytyy muita halvempia kameroita, mutta emme ole koskaan löytäneet yhtä fiksua valvontakameraa, joka on yhtä vahva, monipuolinen ja arvokas kuin Arlo Pro 2."

    

techradar.com, 2018, antaa Arlo Pro 2 kameralle 4/5 tähteä. Plussaa kamera saa vedenkestävyydestä, tallennus mahdollisuuksista ja kontrolloimisen helppoudesta sovelluksella tai netissä. 


smartworld, 2018, on testannut Arlo Pro 2 kameraa ja heidän mielestään se on edeltäjäänsä huomattavasti parempi. He antavat kameralle 4/5 tähteä. Plussaa kamera saa videon tarkkuudesta, toiminnan helppoudesta ja sen kestävyydestä huonoa ilmaa vasten.

  

tomsguide, 2017, antaa Arlo Pro 2 kameralle 4,5/5 tähteä. He pitivät kameran sovelluksesta ja ohjelmointi mahdollisuuksista sekä geofenoinnin mahdollisuudesta. Muiden mielipiteistä poiketen näiden asiantuntijoiden mielestä kameran asentaminen oli erittäin helppoa! 


Asiakkaiden sanomaa Arlo Pro 3 valvontakamerasta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme kuunnelleet asiakkaiden mielipiteitä tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Kaikki toimii hyvin ja olen erittäin tyytyväinen kameraan. Olisin tosin toivonut, että suora video lähetys päivittyisi nopeammin". 


"Olen erittäin tyytyväinen valvontakameraani Arlolta. Kaikki on lujatekoista ja luotettavaa, sekä sovellus toimii hyvin". 


"Akunkesto on hämmästyttävän hyvä! Olen säätänyt herkkyysasteen 20-25 asteeseen, jotta en saisi vääriä hälytyksiä, mikä luultavasti on auttanut pitämään akun tason korkealla, kuukausi oston jälkeen". 


"Suosittelen Arloa sinulle, joka etsit valvontakameraa kotiisi. Olen erittäin vaikuttunut sovelluksen käytettävyydestä, ohjelmointi mahdollisuudesta ja kameroiden asennuksen helppoudesta."

  

Onko Arlo Pro 3 kamerassa joitain huonoja puolia? Sen mekin haluamme tietää! Mainittuja huonompia puolia on valvontakameroiden wi-fi yhteyden heikkous ja NetGearsin asiakaspalvelu, joka ei ole paras mahdollinen. Jos haluat käyttää valvontakameraa ulkotiloissa on tärkeää, että sinulla on kotonasi oikein vahva nettiyhteys, joka ylettää pihalle asti.

 

Täältä ostat premiumvoittajan parhaaseen hintaan

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023

Hintaopas Arlo Pro 3 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on valvontakamera ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan valvontakameran alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme.