Paras valvontakamera

Paras valvontakamera 2023

Haluatko tietää mikä valvontakamera on testien paras vuonna 2023? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!


Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset experttitestit, puhuneet asiantuntijoiden kanssa ja jopa selvittäneet mikä valvontakamera on asiakkaiden suosikki tällä hetkellä. Sitten olemme koonneet tulokset tälle sivulle. Tällä tavalla vältyt huonoilta ostoksilta ja löydät parhaan valvontakameran heti. Kaikki jotta voisit tehdä niin hyvän valinnan kuin mahdollista!

  

Tässä testissä olemme valinneet kaksi testivoittajaa. Kameran, joka on hintaluokaltaan halvempi, sekä suunnattu sisätiloissa käytettäväksi, sai nimityksen "Testien paras". Sekä hieman kalliimman kameran, joka toimii niin ulko- kuin sisätiloissa. Tämä kamera on "paras premiumvalinta". 

  

Tiedän jo kaiken tarvittavan- näytä minulle testien paras valvontakamera NYT!

 

Tiedän jo kaiken tarvittavan- näytä minulle paras premiumvalinta valvontakamera NYT!

  

Tämän takia sinun kannattaa hankkia valvontakamera

  • Pystyt pitämään taloasi silmällä kun et ole kotona - näin voit tuntea olosi turvallisemmaksi.
  • Pystyt pitämään kotieläimiä ja perheenjäseniä silmällä - voit varmistaa, että kotona on vain he keidän on tarkoitus olla siellä.
  • Etävalvonta - valvontakameran sovelluksen avulla voit pitää taloasi silmällä milloin haluat ja missä haluat. 
  • Todistusmateriaali - jos kamera on oikealla paikalla, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada mahdolliset varkaat nauhalle.

Testien paras valvontakamera 2023

Luettuamme testejä, puhuttuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuultuamme asiakkaita, olemme valinneet testivoittajan. Voittaja on mikäs muukaan kuin erittäin edullinen valvontakamera TP-Link KC120 Kasa Cam. 


Tämän hetken paras valvontakamera - TP-Link KC120


Tämän hetken paras valvontakamera - TP-Link KC120


Tykkää 4

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 24 maaliskuu 2023

Hintaopas TP-Link KC120 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


TP-Link KC120 Kasa Cam on tyylikäs kamera jossa on erinomainen ja leveä kuva 1080p-tarkkuudella (1920 x 1080). Kamera seisoo tukevalla alustalla, joten se on helppo sijoittaa mille tahansa tasaiselle pinnalle. Tukea on myös mahdollista säätää, jolloin kameran voi laittaa osoittamaan haluttuun kohtaan huonetta, oikean näkymän takaamiseksi.


Valvontakameran etupuolella on LED-valo, sensori joka reagoi valoon ja liikeeseen. Sensorin herkkyyttä voi muuttaa, jos kamera reagoi liian herkästi esimerkiksi kadulla liikkuviin autoihin tai ihmisiin. LED-valon lisäksi kamerassa on sisäänrakennetut mikrofoni ja kaiutin. Tämä kamera on myös yhteensopiva smart-koti ratkaisujen, kuten TP-linkin omien tuotteiden, mutta myös Google Homen ja Amazon Alexan kanssa. 


Kameran mukana tulee sovellus älypuhelimille, joka yhdistyy laitteeseen kodin wifi-verkon kautta. Sovellus on sama, jota käytetään TP-Linkin muiden tuotteiden kanssa.

  

Kasa Cam 120 on valmistettu tallentamaan videota 1080p- tarkkuudella, mutta jos sinulla on hidas verkkoyhteys kotonasi, voit valita myös toisen tarkkuuden, esimerkiksi 720p tai 360p. Videon kulma on 130 astetta, mikä sopii hyvin sisäkäyttöön.

  

Koska valvontakameran reagointi herkkyys on säädettävissä, sopii kamera erinomaisesti myös muihin tarkoituksiin. Kameraa voi käyttää esimerkiksi itkuhälyttimenä, sillä se lähettää ilmoituksen puhelimeesi, jos sensori reagoi liikkeeseen tai ääneen. Voit myös milloin tahansa katsoa kameran lähettämää live-videota puhelimestasi.

  

Voit myös ohjelmoida kameran olemaan päällä tiettyihin päivänaikoihin. Kamera voi esimerkiksi olla päällä ollessasi töissä, ja kiinni ollessasi kotona. Voit ohjemoida eri ajan jokaiselle viikonpäivälle. 


Videoklipit tallentuvat, joko muistikortille tai TP-linkin tarjoamaan pilvipalveluun. 

   

Asiantuntijoiden sanomaa TP-Link KC120 valvontakamerasta

pocket-lint.com, 2019, on testannut TP-Link KC120 kameraa. Heidän mielestään se on hyvä valvontakamera, joka antaa sinulle mahdollisuuden tietää mitä tapahtuu ja milloin. Erityisesti he pitävät kameran yhdistämis mahdollisuuksista, sen säädeltävästä herkkyydestä ja ohjelmointi mahdollisuuksista.

  

techhive.com, 2018, antoi TP-Link KC120 kameralle 4,5/5 tähteä. Heidän mielestään kamera sisältää monia ominaisuuksia, joita tämän hintaluokan kameroissa ei usein ole. He pitävät myös sovelluksen helppokäyttöisyydestä. 

  

pcforalla, 2019, antoi TP-Link KC120 kameralle 9/10 pistettä. He arvostavat sitä, että kamera ottaa hyvälaatuisia kuvia, kuvakulma on hyvä ja kamera on suhteellisen halpa. He pitivät myös maksullista pilvipalvelua kohtuuhintaisena ja ilmaispalvelun tarjontaa anteliaana. 

  

expertreviews, 2019, testasi TP-Link KC120 kameraa ja antoi sille 4/5 tähteä. Plussaa kamera sai kuvanlaadusta ja pimeäkuvauksesta sekä sen ilmaisen pilvipalvelun tarjonnasta. 

 

Asiakkaiden sanomaa TP-Link KC120 kamerasta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme kuunnelleet asiakkaiden mielipiteitä tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;

   

"Piiloitettu aarre valvontakameroden joukossa. Ostin ensin valvontakameran Philipsiltä, mutta sen kuvanlaatu oli surkea ja siinä ei ollut pimeäkuvausta ollenkaan. Nyt kun olen vaihtanut TP-Link KC120 kameraan, on se mielestäni oikea löytö! Kamerassa on niin monia fiksuja ominaisuuksia". 

  

"Pitkän tutkimisen ja mietinnän jälkeen päätin testata TP-Link KC120 valvontakameraa. En olisi voinut tehdä parempaa päätöstä, olen tosi tyytyväinen! Oikean kuvakulman löytäminen vie hieman aikaa, samoin oikean herkkyysasteen löytäminen, mutta niiden löytämisen jälkeen ylitti tämä kamera kaikki odotukseni. Suosittelen TP-Link KC120 valvontakameraa lämpimästi!"

  

Onko TP-Link KC120 kamerassa huonoja puolia? Sen mekin haluamme tietää! Tähän mennessä emme ole löytäneet mitään kummempia ongelmia laitteen kanssa. Jotkut ovat maininneet, että oikean herkkyysasteen löytäminen saattaa olla aluksi haastavaa. 

  

Täältä ostat testivoittajan parhaaseen hintaan

Ajankohtaiset myymälähinnat 24 maaliskuu 2023

Hintaopas TP-Link KC120 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 
Valvontakamera paras premiumvalinta

Valitsemamme premiumvoittaja toimii sekä sisä- että ulkotiloissa. Tämä kamera on niin asiantuntijoiden kuin asaikkaidenkin suosittelema maailmanlaajuisesti ja nimeltään Netgears Arlo Pro 3.


Paras premiumvalinta juuri nyt - Arlo Pro 3

Paras premiumvalinta juuri nyt - Arlo Pro 3


Tykkää 4

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 24 maaliskuu 2023

Hintaopas Arlo Pro 3 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


Arlo Pro 3 on paranneltu versio edeltäjästään Arlo Pro. Netgearsin maaliryhmä kameralle on henkilöt erittäin korkeilla turvallisuus vaatimuksilla. 


Arlo on ainoa valvontakamera, jossa on tukiasema (katso kuva). Tukiasema, joka on kytketty reitittimeesi, luo sitten erillisen verkon kameroille. Tämä helpottaa tiedonsiirtoa valvontakameroiden välillä. Asema varmistaa myös, että valvontakamerat ovat aina kytkettynä wi-fiin ja tehostaa akkua. Käytön määrästä ja tapahtumien määrästä riippuen kamera voi toimiab jopa 6 kuukautta yhdellä akun latauksella. Tukikohdassa on myös hälytysääni, joka käynnistyy murron yhteydessä, tai jos kamera varastetaan. 

Voit antaa nimen jokaiselle kameralle ja näin ohjata niitä suoraan älypuhelimestasi. Voit sijoittaa toisen kameroista esimerkiksi olohuoneeseen ja toisen ulos puutarhaan, ja valita kumpaa kameraa haluat tarkkailla tai ohjata. Sattuessasi näkemään jotain mielenkiintoista voit zoomata lähemmäksi. Kamerassa on pimeäkuvaus toiminto sekä mikrofoni ja kaiutin, joten voit keskustella talossa olevien henkilöiden kanssa. Kameran varusteluun kuuluu liike- ja äänitunnistin, mutta nämä ovat suljettavissa valinnan mukaan. Kuten testivoittajassa, myös tässäkin kamerassa on ohjelmointi mahdollisuus. Voit ohjelmoida kameran nauhoittamaan vain kun et ole kotona. 


Ohjemoinnin lisäksi voit ottaa käyttöön geofenoinnin. Tämä ominaisuus toimii älypuhelimilla ja varmistaa, että valvontakamerat ovat päällä vain älypuhelimesi poistuttua kotoa. 

  

Valvontakamerat ovat vedenkestäviä ja vahvoilla magneeteilla varustettuja, joiden avulla niiden kiinnittäminen seinään on helppoa. Itse kameran asennus saattaa olla hieman hankalaa, mutta katsomalla tämän asennusvideon helpottuu se huomattavasti.


Tallennus mahdollisuuksia on kaksi. Voit tallentaa kaiken kahdelle ulkoiselle kovalevylle tai Arlon pilvipalveluun. Seitsämän päivän tallennus kuuluu hintaan, Jos tämä ei riitä on tallennustilaa mahdollista ostaa lisää. Voit valita 30 päivän tallennustilan noin 100 eurolla vuodessa. Voit olla rauhallinen, vaikka kotiisi murtauduttaisiin ja kamerat varastettaisiin, sillä kaikki tallentuu tukiasemalle, joka on turvassa, jos olet noudattanut suosituksia ja piiloittanut sen turvalliseen paikkaan kotonasi.

  

Arlo Pro 3 on myös yhdittettävissä osaksi smart-homea! Valvontakamera tukee Amazon Alexa, Google Home ja IFTTT palveluita.

 

Asiantuntijoiden sanomaa Arlo Pro 3 valvontakamerasta

digitaltrends.com, 2019, on testannut Arlo Pro 2 kameraa ja antaa sille 4,5/5 tähteä. He tiivistävät kameran näin; "Markkinoilta löytyy muita halvempia kameroita, mutta emme ole koskaan löytäneet yhtä fiksua valvontakameraa, joka on yhtä vahva, monipuolinen ja arvokas kuin Arlo Pro 2."

    

techradar.com, 2018, antaa Arlo Pro 2 kameralle 4/5 tähteä. Plussaa kamera saa vedenkestävyydestä, tallennus mahdollisuuksista ja kontrolloimisen helppoudesta sovelluksella tai netissä. 


smartworld, 2018, on testannut Arlo Pro 2 kameraa ja heidän mielestään se on edeltäjäänsä huomattavasti parempi. He antavat kameralle 4/5 tähteä. Plussaa kamera saa videon tarkkuudesta, toiminnan helppoudesta ja sen kestävyydestä huonoa ilmaa vasten.

  

tomsguide, 2017, antaa Arlo Pro 2 kameralle 4,5/5 tähteä. He pitivät kameran sovelluksesta ja ohjelmointi mahdollisuuksista sekä geofenoinnin mahdollisuudesta. Muiden mielipiteistä poiketen näiden asiantuntijoiden mielestä kameran asentaminen oli erittäin helppoa! 


Asiakkaiden sanomaa Arlo Pro 3 valvontakamerasta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme kuunnelleet asiakkaiden mielipiteitä tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Kaikki toimii hyvin ja olen erittäin tyytyväinen kameraan. Olisin tosin toivonut, että suora video lähetys päivittyisi nopeammin". 


"Olen erittäin tyytyväinen valvontakameraani Arlolta. Kaikki on lujatekoista ja luotettavaa, sekä sovellus toimii hyvin". 


"Akunkesto on hämmästyttävän hyvä! Olen säätänyt herkkyysasteen 20-25 asteeseen, jotta en saisi vääriä hälytyksiä, mikä luultavasti on auttanut pitämään akun tason korkealla, kuukausi oston jälkeen". 


"Suosittelen Arloa sinulle, joka etsit valvontakameraa kotiisi. Olen erittäin vaikuttunut sovelluksen käytettävyydestä, ohjelmointi mahdollisuudesta ja kameroiden asennuksen helppoudesta."

  

Onko Arlo Pro 3 kamerassa joitain huonoja puolia? Sen mekin haluamme tietää! Mainittuja huonompia puolia on valvontakameroiden wi-fi yhteyden heikkous ja NetGearsin asiakaspalvelu, joka ei ole paras mahdollinen. Jos haluat käyttää valvontakameraa ulkotiloissa on tärkeää, että sinulla on kotonasi oikein vahva nettiyhteys, joka ylettää pihalle asti.

 

Täältä ostat premiumvoittajan parhaaseen hintaan

Ajankohtaiset myymälähinnat 24 maaliskuu 2023

Hintaopas Arlo Pro 3 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on valvontakamera ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan valvontakameran alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme.