Keitä olemme? Tutustu Testien paras oppaan huipputyyppeihin!


Eikö olekin hauskaa lukea testejä lehdistä ja tutkia mikä tuote on oikeasti se paras omalla osa-alueellaan? Jälkikäteen kysyä kaupan myyjiltä heidän mielipiteitään ja miksi he ovat sitä mieltä. Ehkä myös soitella ympäriinsä ja kysellä tehtailta, jotka valmistavat tuotteita, kuinka moni tuote palautetaan. Totta on että osalla valmistajista on enemmän ongelmia tuotteidensa kanssa kuin toisilla. 


Kaiken tämän jälkeen täytyy vain etsiä tuote halvimmalla hinnalla. Usein tämä löytyy ostamalla tuote netistä. Seuraavaksi punnita onko hinta tarpeeksi alhainen korvatakseen palvelun, joka kuuluu hintaan kaupasta ostettaessa. Eikö tämä kaikki olekin tosi hauskaa? 


Ainakin meidän mielestämme kaikki tämä on hauskaa. Olemme käyttäneet useita tunteja selvittääksemme mikä tuote on tämän hetken Testien paras ja me haluamme tällä sivulla jakaa löytöjemme tulokset. 

 Testien paras opas löytyy myös Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta ja oppaan omistaa yritys Bäst i testguiden Scandinavia AB. Me jotka olemme töissä Bäst i testguiden Scandinacia AB olemme:

 

Bäst i test Guiden-sajterna i Sverige, Danmark och Norge ägs av bolaget Bäst i testguiden Scandinavia AB. Vi som jobbar på Bäst i testguiden Scandinavia AB är:

 

Christopher

Christopher Holmerin Bäst i test Guiden

 

Christopher Holmerin on Bäst i test Guiden Scandinavia ABn toimitusjohtaja.


Jos sinulla on kysymyksiä sivustoista Ruotsissa, Suomessa, Norjassa tai Tanskassa, haluat tutkia jotain erityistä testiä, tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, voit ottaa minuun yhteyttä:
christopher @ bestitestguiden.com

 

 

Anita

Anita på Best i test Guiden

 

Anita Braa on tNorjan Best it test Guidesn toimittaja ja vastuuhenkilö vuodesta 2013. är redaktör och ansvarig för Best i test Guiden i Norge sedan år 2013.

 

Jos sinulla on kysymyksiä Norjan sivustosta, voit ottaa minuun yhteyttä: 

anita @ bestitestguiden.com

 

 

Isak

Isak Berglind på Bäst i test Guiden

 

Isak Berglind on vastuussa sivuston teknisistä ominaisuuksista. Hän huolehtii  sivuston ohjelmmoinnista ja siitä, että voit käyttäessäsi Testien paras opasta millä tahansa yksiköllä saat aina mielyttävän surffailu kokemuksen. 


 

Käyntiosoite:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm


 


Näin syntyi Testien paras opas 

Tiesitkö että Testien paras opas syntyi ihan pelkästä laiskuudesta. Totta on! Ensimmäiset sivut näkivät päivänvaloa vuonna 2009, ja näin se kaikki tapahtui... 

 

Sivuston on perustanut mies nimeltään Robert Nilsson. Testit ja tekniikka olivat hänellä lähellä sydäntä ja varmaankin juuri tämän takia monet lähettivät hänelle sähköpostia ja kysyivät: "Sinä joka tiedät kaiken eri tuotteista, mikä on tämän hetken paras kamera/imuri/tietokone?". Ja koska Robert piti tulosten kokoamisesta ja hyvien tuotteiden etsimisestä, vastasi hän aina parhaansa mukaan, 


Kävi kuiteknin niin, että hän sai samoja kysymyksiä kerta toisensa jälkeen ja mietti miten hän pystyisi helpottamaan omaa työtään. Hän sai idean: "laitan kokoelmat nettiin, niin kaikki voivat käydä itse katsomassa mikä tuote on paras. Netistä löytyy kaikki lähteet kuitenkin ja näin minun ei itse tarvitse vastata samoihin kysymyksiin monta kertaa kuukaudessa." Laiskaa, mutta kätevää! 

 

Yhedessä ystävänsä kanssa hän loi ensimmäiset sivut joilla esiteltiin muun muassa talvirenkaita, taulu televisioita (kuten niitä kutsuttiin silloin), vesisänkyjä ja piikkimattoja (joku joka muistaa nämä matot vielä?)


 

Bäst i test Guiden 2010


 

Tältä näytti Testien paras oppaan etusivu helmikuussa vuonna 2010 (Bäst i test Sverige) 

 

Vuodet vierivät ja tuli selväksi, että sivusto ei ollut arvostettu vain Robertin perheen ja ystävien keskuudessa. Tänä päivänä noin 200 000 ruotsalaista käyttää Bäst i test sivustoa joka kuukausi. Tämän lisäksi sivusto löytyy myös Norjasta, Tanskasta ja nyt uutuutena myös Suomesta. Tämä kehitys on meille arvoikasta ja samalla myös hauskaa!


Sivuston laajenemisesta huolimatta, teemme työmme edelleen samalla huolellisella tavalla. Keräämme, kokoamme ja analysoimme kaiken materiaalin käsin. Ja kirjoitamme edelleen, kuin kirjoittaisimme ystävillemme. Sillä juuri niin me näemme teidät, jotka käytte sivustolla- ystävinä. 

 

Testien paras oppaan omistaa Ruotsalainen yritys: Refunder

 

Kurkista Facebook sivullemme ja klikkaa tykkää nappia, jos pidät meistä yhtä paljon kuin me pidämme sinusta!