Keitä olemme? Tutustu Testien paras oppaan huipputyyppeihin!


Eikö olekin hauskaa lukea testejä lehdistä ja tutkia mikä tuote on oikeasti se paras omalla osa-alueellaan? Tämän jälkeen kysyä kaupan myyjiltä heidän mielipiteitään ja ehkä jopa soitella ympäriinsä ja selvittää kuinka moni ostetuista tuotteista palautetaan tehtaille. Totta on että osalla valmistajista on enemmän ongelmia tuotteidensa kanssa kuin toisilla. 


Kaiken tämän jälkeen alkaa tuotteen metsästys mahdollisimman edulliseen hintaan. Usein tuotteen saa edullisimmalla ostamalla sen netistä. Seuraavaksi punnita eri vaihtoehtoja; kannattaako tuote ostaa kaupasta, jolloin hintaan kuuluu myyjien antama palvelu, vai onko kuitenkin parempi ostaa tuote netistä ilman palvelua. Eikö tämä taustatyön tekeminen ennen tuotteen ostamista olekin hauskaa?


Ainakin meidän mielestämme se on hauskaa. Olemme käyttäneet useita tunteja selvittääksemme mikä tuote on tämän hetken Testien paras ja haluamme tällä sivulla jakaa löytöjemme tulokset. 

 

Testien paras opas löytyy myös Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta ja oppaan omistaa yritys Bäst i testguiden Scandinavia AB. Me jotka olemme töissä Bäst i testguiden Scandinavia AB olemme:

 

Christopher


Christopher Holmerin

 

Christopher Holmerin on Bäst i test Guiden Scandinavia ABn toimitusjohtaja.


Jos sinulla on kysymyksiä sivustoista Ruotsissa, Suomessa, Norjassa tai Tanskassa, haluat tutkia jotain erityistä testiä, tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, voit ottaa minuun yhteyttä:
christopher @ bestitestguiden.com

 

Christina Ho


Christopher Holmerin

 

Christina on toimittaja ja markkinoija Testienparas.

 

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hän auttaa mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät terveyden, ruoanlaiton, kauneuden, kuntoilun sekä kodin ja talouden parhaisiin tuotteisiin.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai mietteitä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Christinaan osoitteessa:

 

[email protected] (poista välilyönnit @-merkin ympäriltä).
Philip Andrén

Philip Andrén

 

Philip on toimittaja Testienparas-sivustolla.

 

Philip on koulutukseltaan musiikkituottaja. Tällä hetkellä Philip opiskelee kansainvälistä liiketoimintaa työnsä ohella Testienparas-sivustolla. Philipin erikoisalat, joihin hän syventyy Testienparas-sivustolla, kattavat äänen ja kuvan, teknologian, IT:n ja moottorit.

 

Jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Philipiin osoitteessa:

 

[email protected] (poista välilyönnit @-merkin ympäriltä).

 

Anita


Anita Carlsen

 

Anita Carls on Norjan Best it test Guiden toimittaja ja vastuuhenkilö vuodesta 2013.

 

Jos sinulla on kysymyksiä Norjan sivustosta, voit ottaa minuun yhteyttä: 

anita @ bestitestguiden.com

 

 

Mathias

Mathias Naverfeldt


Mathias Naverfeldt - CTO - on vastuussa sivuston teknisistä ominaisuuksista. Hän huolehtii  sivuston ohjelmmoinnista ja siitä, että voit käyttäessäsi Testien paras opasta millä tahansa yksiköllä saat aina mielyttävän surffailu kokemuksen. 


 

Käyntiosoite:

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm


 


Näin syntyi Testien paras opas 

Tiesitkö että Testien paras opas syntyi ihan pelkästä laiskuudesta. Ihan oikeasti! Ensimmäiset sivut näkivät päivänvalon vuonna 2009, ja näin se kaikki tapahtui... 

 

Sivuston on perustanut mies nimeltään Robert Nilsson. Testit ja tekniikka olivat hänellä lähellä sydäntä ja varmaankin juuri tämän takia monet lähettivät hänelle sähköpostia ja kysyivät: "sinä joka tiedät kaiken eri tuotteista, mikä on tämän hetken paras kamera/imuri/tietokone?". Ja koska Robert piti tulosten kokoamisesta ja hyvien tuotteiden etsimisestä, vastasi hän aina parhaansa mukaan.


Kävi kuiteknin niin, että hän sai samoja kysymyksiä kerta toisensa jälkeen ja mietti miten hän pystyisi helpottamaan omaa työtään. Hän sai idean: "laitan kokoelmat nettiin, niin kaikki voivat käydä itse katsomassa mikä tuote on paras. Netistä löytyy kaikki lähteet kuitenkin ja näin minun ei itse tarvitse vastata samoihin kysymyksiin monta kertaa kuukaudessa." Laiskaa, mutta kätevää! 

 

Yhdessä ystävänsä kanssa hän loi ensimmäiset sivut, joilla esiteltiin muun muassa talvirenkaita, taulutelevisioita (kuten niitä kutsuttiin silloin), vesisänkyjä ja piikkimattoja (joku joka muistaa nämä matot vielä?).


 

Bäst i test Guiden 2010


 

Tältä näytti Testien paras oppaan etusivu helmikuussa vuonna 2010 (Bäst i test Sverige) 

 

Vuodet vierivät ja tuli selväksi, että sivusto ei ollut arvostettu vain Robertin perheen ja ystävien keskuudessa . Tänä päivänä noin 200 000 ruotsalaista käyttää Bäst i test sivustoa joka kuukausi. Tämän lisäksi sivusto löytyy myös Norjasta, Tanskasta ja nyt uutuutena myös Suomesta. Tämä kehitys on meille arvokasta ja samalla myös erittäin hauskaa!


Sivuston laajenemisesta huolimatta, teemme työmme edelleen yhtä huolellisesti. Keräämme, kokoamme ja analysoimme kaiken materiaalin käsin. Ja kirjoitamme edelleen, kuin kirjoittaisimme ystävillemme. Sillä juuri niin me näemme teidät, jotka käytte sivustolla- ystävinä. 

 

Testien paras oppaan omistaa Ruotsalainen yritys: Refunder

 

Kurkista Facebook sivullemme ja klikkaa tykkää nappia, jos pidät meistä yhtä paljon kuin me pidämme sinusta!