Paras vaatehöyrystin

Paras vaatehöyrystin 2024

Jos haluat tietää mikä vaatehöyrystin on testien paras juuri nyt, olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset experttitestit, puhuneet asiantuntijoiden kanssa ja jopa selvittäneet mikä vaatehöyrystin on asiakkaiden suosikki tällä hetkellä. Tämän jälkeen olemme koonneet tulokset tälle sivulle. Tällä tavalla vältyt huonoilta ostoksilta ja löydät parhaan vaatehöyrystimen heti. Kaikki jotta voisit tehdä niin hyvän valinnan kuin mahdollista! 


Tässä testissä olemme valinneet kaksi vaatehöyrystintä, testivoittaja sinulle, joka tarvitset kevyen ja kätevän höyrystimen matkakäyttöön, ja toinen voittaja sinulle, joka haluat höyryttää koko vaatekaapin sisällön kerralla ja tarvitset hieman voimakkaamman laitteen.


 


Tämän takia sinun kannattaa omistaa vaatehöyrystin

Vaatteiden höyryttäminen silitiysraudan käyttämisen sijaan on lempeä keino poistaa ryppyjä pesujen välissä. Höyry antaa vaatteille rennomman ja sileämmän tuloksen kuin silitysrauta, joka saattaa jättää teräviä reunoja. Höyryttämällä voit myös ympäristöystävällisesti siistiä vaatteitasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää pesuaineita tai muita kemikaaleja. Höyryn avulla vaatteistasi tulee raikkaampia samalla kun hajut ja 99,9% bakteereista katoaa. 


Höyryä voi käyttää kaikille samoille tekstiileille kuin silitysrautaakin, mutta ilman palomerkkien tai terävien reunojen vaaraa. 


HUOM! Valitettavasti tänä päivänä ei ole olemassa monia asiantuntijoiden laatimia testejä vaatehöyrystimistä. Tämän takia olemme keskittyneet paljon siihen mitä asiakkailla on sanottavaa ostoksistaan. Testien paras vaatehöyrystin 2024


Vaatehöyrystin. joka on saanut eniten huomiota niin asiantuntijoiden kuin asiakkaiden keskuudessa on Philips Steam&Go GC363. Tämä laite on suosikki juuri tällä hetkellä! Lue koko testi saadaksesi lisää informatiota.  


Philips Steam&Go GC362 on täydellinen vaatehöyrystin sinulle, joka haluat nopeasti poistaa ryppyjä vaatteistasi. Kätevän suunnittelun ansiosta voit helposti pakata höyrystimen mukaan matkalle. SmartFlow-levy takaa erinomaisen silitystuloksen, sillä optimoitu höyrytys lämmittää samalla laitteen höyrylevyn ja pitää lämpötilan turvallisella tasolla. Steam&Go on hellävarainen vaatteillesi, ja sitä voi käyttää herkille materiaaleille, kuten kashmirille. Kuten mainitsimme aiemmin, poistaa vaatehöyryttimen käyttö myös epämielyttäviä hajuja, ja se ei ole mikään poikkeus tämän laitteen kohdalla - Steam&Go raikastaa vaatteitasi vaikka ne olisivat pesemättömiä, ja poistaa 99,9% bakteereista.  


Höyrystimen mukana tulee myös 3 metrin mittainen johto ja lämpösuojahanska, joka helpottaa paksumpien materiaalien höyryttämistä. Paksuja vaatteita höyryttäessä saattaa olla, että sinun täytyy painaa höyrystin vaatetta vasten, jotta saisit poistettua kaikki rypyt. Hanska suojaa kättäsi palovammoilta!  


Laitteessa on tehoja 1300W ja sen lämmittäminen kestää noin minuutin. Sitten voit käyttää sitä ja höyryttää vaatteistasi täydellisiä! 


Näin ostat testivoittajan edullisimpaan hintaanVoit tutustua näihin asiantuntijoiden tekemiin testeihin

HUOM! Kuten mainitsimme aikaisemmin, ei vaatehöyrystimistä valitettavasti ole tehty kovin monia testejä. Suomessa testejä ei ole tehty yhtään, mutta naapurimaasta löytyy muutama testi. Tämän takia suurin paino on asiakkaiden mielipiteissä. Kun testejä suoritetaan tulermme päivittämään sivua niillä.


Expressen (ruotsalainen lehti) testasi Steam&Go GC363 höyrystintä. He kirjoittavat että se toimii hyvin, on lämpenee nopeasti ja siinä on pitkä johto. Huonoina puolina he mainitsivat laitteen kömpelyyden ja painavuuden, sekä vesitankin pienuuden. 


Asiakkaiden sanomaa Steam&Go höyrystimestä

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Käyttäjäystävällinen höyrystin, joka toimii erinomaisen hyvin herkille vaatteille, verhoille ja autolle. Tappaa 99,9% kaikista bekteereista. Täydellinen keino raikastaa vaatteita pesujen välillä. Ympäristöystävällinen. Vesitankki voisi olla isompi."


"GC360/30 Philipsiltä on helppokäyttöinen, lämpenee nopeasti ja poistaa ryppyjä tehokkaasti. Kätevän kokoinen laite, joka on helppo pakata matkalle mukaan. Laite on helpottanut elämääni ja säästänyt aikaa!" 


"Helppokäyttöinen höyrytin, joka lämpenee vain muutamassa sekunnissa ja on tarpeeksi pieni jotta sen voi pakata mukaan."


"Lämpenee nopeasti ja voi korvata tavallisen silitysraudan, kuhan vaatteet eivät ole tosi ryppyisiä. Täydellisen kokoinen mukaan pakattavaksi."


"Suoristaa ryppyjä tehokkaasti ja tulos on yleisesti ottaen hyvä. Lämpenee nopeasti ja helppo käyttää. Suojahanska on liian pieni miehien käteen."


"Lämpenee muutamassa sekunnissa ja on helppo käyttää. Vesisäiliö on ehkä vähä liian pieni, mutta se ei ole suuri ongelma, säiliön voi täyttää tarpeen tullen." 


"Käytännöllinen höyrystin hyvällä kahvalla ja hienolla muotoilulla. Laite tekee mitä se lupaa tehdä, on vähän painavampi kuin mitä odotin, mutta helppokäyttöinen. Vesisäiliön sisältö riittää noin kahden vaatteen höyrystämiseen, joten luulen että tämä tuote on suunniteltu matkoille. Täydellinen esimerkiksi uudenvuoden reissulle, jos minulla on hieno mekko pakattuna laukussa. Epäkäytännöllistä tosin yrittää höyrystää kokonainen vaatepino tämän laitteen avulla, sillä vesisäiliötä pitää täyttää koko ajan."Paras permiumvalinta vaatehöyrystin 2024

Jos haluat käyttää höyrystintä enemmänkin kuin vain pikaiseen ryppyjen poistamiseen, suosittelemme suurempaa laitetta, jossa on kunnollinen ripustin. Tämän vuoksi olemme valinneet Philips ComfortTouch GC557 premiumvoittajaksi. Lue alla oleva testi saadaksesi lisätietoja.


Kuten testivoittajan on tämänkin tuotteen valmistanut Philips, joka saa huippuarvosteluja juuri nyt Suomessa. Tämä laite kuuluu isompien laitteiden joukkueeseen ja siinä on 1,8 litran vesisäiliö, joten voit höyryttää useamman vaatteen ilman, että sinun tarvitsee täyttää säiliötä. Laitteessa on myös voimakkaampi höyrynmäärä (40g/min), jonka avulla ryppyjen poistaminen on helppoa ja kätevää. Myös tämä laite raikastaa toki vaatteitasi. poistaa pahoja hajuja ja 99,9% kaikista bakteereista


Kunnollisen ripustimen avulla voit saada vaateliike laatuisia tuloksia, kun esimerkiksi höyrytät pukuja. Modernin ulkonäön ansiosta voit pitää laitetta esillä esim. makuuhuoneessa ilman, että se näyttää hölmöltä ja rumalta.


ComfortTouch GC557 laitteella pääset helposti tyydyttävään lopputulokseen, sillä laitteessa on viisi eri höyrytasoa eri kangastyypeille. Voit käyttää sitä herkille materiaaleille ja Philips takaa ettei vaatteisiisi jää palomerkkejä, vaikka painaisit lämpölevyn niitä vasten.


Voit myös pidentää laitteen käyttöikää, kuten myös vaatteidesi käyttöikää, käyttämällä älykästa kalkinpoistotoimintoa. Easy Rinse varmistaa että hyörystimen ominaisuudet toimivat moitteettomasti tulevaisuudessakin.


Jos sinulla sattuu olemaan kiireinen aamu ja unohdat sammuttaa höyrystimen, sammuu laite itsekseen automaattisen virrankatkaisun ansiosta. Sinun ei tarvitse siis huolehtia siitä.


Pakkaus sisältää kaiken saman kuin testivoittajankin pakkaus; suojahansikkaan sekä harjan. On suositeltavaa harjata paksuja kankaita ennen höyrytystä, sillä se auttaa höyryä imeytymään materiaaliin antaen sileämmän lopputuloksen. Lisäksi pakkauksen mukana tulee vaateripustin ja säädettävä kaksoistanko


ComfortTouch GC557 höyrystimen muita hienouksia ovat esimerkiksi sen erityisen pitkä StyleBoard-höyrysilityslauta, joka mahdollistaa myös pidempien vaatekappaleiden höyryttämisen tukea vasten, sekä lukitusominaisuus, joka varmistaa että hengari, jossa vaatteet roikkuvat pysyy paikallaan.


Tekniset tiedot:

  • Teho: max 2000 W
  • Jännite: 220 - 240 V
  • Käyttövalmis: alle minuutissa
  • Säädettäviä asetuksia: 5 kappaletta
  • Johdon pituus: 1,82 m


Philips ComfortTouch GC557 on täydellinen vaatehöyrystin sinulle, joka haluat höyrystää koko vaatekaapin keralla ja varmistaa moitteettoman lopputuloksen. Löydät tuotteen edullisimpaan hintaan tästä alapuolelta!


Näin ostat premiumvoittajan edullisimpaan hintaanVoit tutustua näihin asiantuntijoiden tekemiin testeihin

HUOM! Kuten mainitsimme aikaisemmin, ei vaatehöyrystimistä valitettavasti ole tehty kovin monia testejä. Suomessa testejä ei ole tehty yhtään, mutta naapurimaasta löytyy muutama testi. Tämän takia suurin paino on asiakkaiden mielipiteissä. Kun testejä suoritetaan tulemme päivittämään sivua niillä.


Ica Kuriren (Ruotsalainen lehti) suoritti testin, jossa ComfortTouch GC557 päätyi jaetulle ensimmäiselle sijalle. Raadin mielestä laite on helppo asentaa sekä käyttää, ja myös vesisäilion täyttäminen on yksinkertaista. Myös joustava suutin saa raadilta kehuja. Testin osa-alueet koostuivat erilaisista materiaaleista, joihin höyrystimiä käytettiin. ComfortTouch sai viisi pistettä silkistä. Muista osa-alueista kuten "Puuvillainen T-paita", "Puuvillainen kauluspaita", "Viskoosi toppi" ja "Pellava huivi" sai laite 4/5 pistettä. Miinusta laite sai siitä, että suutin ja johto kuumenevat käytettäessä ja johto on turhan lyhyt. Johdon pituus on 1,82 metriä. 


Asiakkaiden sanomaa ComfortTouch GC557 höyrystimestä

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Erittäin hyvä vaatehöyrystin, joka sekä raikastaa vaatteet, että poistaa niistä rypyt. Lämpenee nopeasti ja on myös nopea käyttää. Olen testannut useita eri kankaita ja saanut aina hyvän lopputuloksen. Helppo asentaa sekä käyttää." 


"Paljon parempi ja helppokäyttöisempi kuin luulimme. Lämpenee uskomattoman nopeasti ja poistaa rypyt hujauksessa. Olemme erittäin vaikuttuneita. Lisäksi tämän käyttäminen on hellävaraisempaa kuin silittäminen. Ensimmäisellä kerralla meillä oli vähän vaikeuksia käyttämisen kanssa, mutta heti kun ymmärsimme kuinka laite toimii ja miten sitä käytetään, helpottui käyttäminen suuresti." 


"Olen testannut Philips ComfortTouch Vaatehöyrystintä monta kertaa eri materiaalien kanssa. Se on helppokäyttöinen. Vesi riittää useammalle vaatteelle. Laitteessa on kätevä ja hieno ulkomuoto. Se raikastaa vaatteita ja on tehokas ryppyjä vastaan. Olisin tosin toivonut, että silityslaudassa olisi ollut pehmuste myös takapuolella, jotta minun ei tarvitsisi kääntää vaatetta."


"Tykkään todellakin tästä vaatehöyrystimestä. Niin helppoa ottaa esiin ryppyyntynyt paita ja tehdä siitä taas sileä. Yksinkertaisia ja selviä ominaisuuksia, joita kaikki osaavat käyttää. Lämpenee nopeasti."


"Tyylikäs vaatehöyrystin, joka on helppo pitää esillä. Lisäksi myös helppokäyttöinen ja antaa täydellisen lopputuloksen paidoilleni ja puseroilleni. Harkitsin pitkään vaatehöyrystimen ostamista, sillä olin kyllästynyt ainaiseen silittämiseen. Tämän laitteen ansiosta minusta on nykyään hauskaa käyttää vaatteita, jotka tarvitsevat silitystä. Todellakin hintansa väärti! Yksi parhaista laitteista kotona!" 


Mitä huonoja puolia laittella on? Sen mekin haluamme tietää. Muutamat asiakkaat ovat maininneet, että joissain tapauksissa höyrystin on ruvennut vuotamaan. Philips on vastannut tähän kehoittamalla tarkistamaan ettei johto ole taittunut liikaa jostain kohdasta. Tämä johtaa siihen ettei vesi pääse kunnolla eteenpäin ja näin ollen se puristuu vesisäiliöön ja vuotaa sitä kautta ulos.


steamerVinkki 1: Suosittelemme lukemaan testin espressokoneista, hyvin ansaitun kahvikupin nauttimiseksi rankan vaatteiden höyrytys session jälkeen.

 

Vinkki 2: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on vaatehöyrystin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan vaatehöyrystimen alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Vaatehöyrystin

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty