Sous vide testi

Sous vide testi 2024

Oetko aikeissa ostaa sous vide keittimen ja haluat tietää, mikä keitin on testien paras juuri nyt? Sitten olet tullut oikealle sivulle! Olemme tutustuneet kaikkiin  ajankohtaisiin testeihin, sekä selvittäneet mitä mieltä suomalaiset asiakkaat tuotteestaan ovat. Olemme tehneet kaiken tämän, jotta sinä löytäisit parhaan sous vide keittimen ja näin välttyisit turhalta ja kalliilta hutiostokselta. 


Paras sous vide


Mikä ihmeen sous vide keitin?

Sous Vide on ranskaa ja se on suoraan käännettynä ”tyhjiössä”. Sous vide keitimellä valmistetaan tyhjiöpakattua ruokaa lämpöhauteessa. Laitteen avulla voit kontrolloida veden lämpötilaa täsmällisesti, mikä mahdollistaa täydellisen lopputuloksen saamisen. 

 

Jos esimerkiksi valmistat pihvejä pannulla, voi täydellisen lopputuloksen saaminen olla erittäin hankalaa. Usein lopputuloksena on pihvi, mikä on sisältä punainen, mutta reunoilta kuiva. Sous vide keittimen avulla saat helposti pihvin, mikä on tasaisesti punainen sisältä ja siinä on samalla täydellinen paistopinta. Sous Vide tekee lihasta suussa sulavan mureaa. Illallisvieraasi tulevat olemaan erittäin tyytyväisiä. 

 

Eikä huolta, jos ruokaa jää yli sillä tyhjiöpakattu ruoka säilyy viisi kertaa pidempään kuin tavallisesti valmistettu ja säilötty ruoka.

 

Sous vide keittimen avulla saat 

Täydellisen koostumuksen, hyvän maun, säilytetyn volyymin (esimerkiksi liha menettää noin 40% volyymistaan, kun se kuivuu), joustavuutta ruoanlaittoon, sekä enemmän aikaa muihin asioihin. Sous vide tekee pitkän kaavan mukaan tehdystä ruoanlaitosta helppoa ja nautittavaa, sillä vältät jatkuvan valvomisen ja saat takuu varmasti hyvän lopputuloksen! 

 

Näin sous vide keitin toimii

Täytä kattila vedellä ja sulje sitten ruoka-annos tyhjiöpakkaukseen. Lisä maun saamiseksi voi olla hyvä idea marinoida ruoka ennen sen laittamista pussiin. Laita sitten pussi vesisäiliöön ja käynnistä sous vide. Sitten päätät itse lämpötilan ja kuinka kauan ruokaa keitetään. Valmistusajan ja lämpötilan voit usein tarkistaa reseptistä.

 

Sous videä voi käyttää kaikenlaisiin ruoka-annoksiin, on se sitten lihaa, kalaa tai kasvisruokaa. Jos haluat tarkemman kuvauksen sous viden käyttötavoista, voit tutustua tähän videoon. 

 

Uusimmat suos vide mallit mahdollistavat kauko-ohjauksen, jota voit käyttää älypuhelimellasi. Näin sinun ei siis tarvitse edes olla kotona valmistaaksesi upean aterian. 

 

HUOM! Suos vide laitteiden takaosat kuumuvat herkästi. Mieti siis tarkasti mihin sijoitat laitteen keittiössä, välttääksesi palovammoja. 


Testien paras Sous vide 2024

Kun vertasimme eri sous vide-keittimiä, tarkastelimme mikä keitin tarjoaa eniten toiminnallisuutta ja parhaan lopputuloksen parhaaseen hintaan. Kriteereihimme parhaiten sopivat tuotteet ovat sous vide keittimet valmistajilta OBH Nordica ja Anova. Lopputuloksen ja hinnan ansiosta voittajaksi valitsimme lopulta Anova Precision Cooker Nano keittimen. Anova Precision Cooker Nano sous vide keitin on sekä asiakkaiden että asiantuntijoiden suosikki juuri nyt. Tämä ei ole kummallista, kun katsomme mitä kaikkea keitin tarjoaa. Hienon muotoilun ja yksinkertaisten hallintaominaisuuksien ansioita keitin on helppokäyttöinen.

 

Precision Cooker Nano on yhdistettävissä sovellukseen, mikä mahdollistaa sous viden käytön etänä. Nano-malli on kuitenkin rajoitettu bluetoothiin, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava kotona pariliitoksen muodostamiseksi. Anovan suuremmissa malleissa sinulla on mahdollisuus muodostaa yhteys wifin kautta, mikä mahdollistaa etäkäytön, kunhan puhelimesi on yhdistettynä verkkoon. Saat myös paljon hyödyllisiä reseptejä ja vinkkejä sous viden käytöstä.

 

Sous viden keitin on pieni, mutta tehokasSe ei vie paljon tilaa kattilassa ja sen avulla on mahdollista lämmittää jopa 10 litran kattila. Korkeiden lämpötilojen saavuttaminen ei vie kauan, ja kun laite on saavuttanut halutun lämpötilan, se antaa äänimerkin, jotta tiedät, että vesi on valmis. Näytöllä näkyy lämpötila sekä jäljellä oleva aika. Näitä voit säätää yksinkertaisella napin painalluksella. Voit myös asettaa ajastimen painamalla painiketta tai käyttämällä sovellusta. Näytön painikkeet toimivat kosketuksella. 

 

Sovellus on Anovan oma ja se on jaettu kolmeen osaan. Yksi on nimeltään "My recipes", johon voit tallentaa suosikkireseptisi. Muita kutsutaan "Guides" ja "Recipes", joista löydät hyviä reseptejä ja ohjeita erilaisten ruokien valmistamiseen. Sovelluksesta löydät reseptejä kasvisruoista maukkaaseen lihanpalaan.  


sous vide paket

Paistettu lihanpala vasemmalla ja sous videllä valmistettu lihanpala oikealla 


Jos et vielä omista sous vide keitintä, on Anova Precision Cooker Nano on täydellinen ensimmäinen malli, joka sopii kaikkiin kotikokkien tarpeisiin. Se on tehokas, pieni ja edullinen, ja siksi testivoittajamme täällä Testien paras oppaassa. Jatka alla olevan testin lukemista selvittääksesi, mitä mieltä suomalaiset kuluttajat ja asiantuntijat ovat tuotteesta.  

 

Täältä ostat sous viden alimpaan hintaanAsiakkaiden mielipiteitä parhaasta sous vide keittimestä

Kuten aina Testien paras oppaassa, haluamme tietää mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteestaan. Heillä on kuitenkin eniten kokemusta tuotteen käytöstä. Tässä muutaman asiakkaan mielipide Anovan sous vide keittimestä: 

 

"Olet käyttänyt tätä pari kertaa nyt ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Lämmittää veden nopeasti haluttuun lämpötilaan ja pitää lämpötilan hyvin. Yhteys puhelimeen toimii Bluetoothin kanssa. Voin suositella tätä! " 

 

”Uskomattoman hyvä tuote hyvään hintaan! En ymmärrä miten selvisin ennen sitä. Keitin on nostanut ruoanlaittoni ihan uudelle tasolle.” 

 

”Toimii kuten pitää.”

 

”Olen antanut keittimen lahjaksi ja olen kuullut vain positiivista palautetta siitä.”

 

”Toivon että olisin valinnut keittimen missä on wifi, niin voisin käynnistää sen, vaikka en ole kotona. Isompi keitin olisi myös ollut tehokkaampi, mikä olisi hyvä asia.”

 

”Erittäin käytännöllinen.”

 

”Annoin keittimen lahjaksi ja lahjan saaja on ollut tyytyväinen.”

 

”Helppo käyttää ja lopputulos on erinomainen!!”

 

”Toimii juuri niin hyvin kuin toivoin ja oletin sen toimivan. Ei ole valittamista. Helppo käyttää ja lämpötila on täsmää. Keitin pitää oikean lämpotilan +-0,1 asteen tarkkuudella!”

 

”Juuri sellainen kuin halusin. Nopea ja pitää lämpötilan oikeassa asteessa. Erittäin tyytyväinen”

 

”Hyvä ja kompakti, ainoa negativinen asia on että kiinnition on hieman liian alhaalla, mikä on välillä hieman epäkäytännöllistä.”

 

”Tyytyväinen, toimii kuten ajattelinkin.”

 

”Testattu nyt pari kertaa, ja tekee mitä lupaa. Bluetooth +sovellus toimii ok, tosin sovellus vain englanniksi.”

  

”Mahtava laite. Ehdoton apuväline kesän grillaukseen. Isompien lihojen valmistus helppoa ja laitteen käyttö helppoa.”

 

Mahtavat ominaisuudet! Ostin tämän muutama viikko sitten ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi tuotteen käyttöä helpottaa huomattavasti sovellus, jonka voi ladata ja seurata ruoan valmistumista!


Testivoittaja sous vide – asiantuntijoiden mielipiteitä

 

Tom's Guide: Kirjoittaa, että Anova Precision Cooker Nano on täydellinen sinulle, jos et vielä omista sous vide keitintä. He ovat erittäin positiivisia koko arvostelunsa läpi ja mainitsevat ainoana huonona puolena wifi tuen puuttumisen. He pitävät keittimen tehokkuudesta, hyvin toimivasta sovelluksesta ja helppokäyttöisyydestä. 

 

Wired: Kirjoittaa,että Anovas sous vide on hyvä ensimmäinen malli henkilölle, joka on kiinnostunut sous vide keittimen käyttämisestä. Heidän mielestään laite toimii hyvin ja he suosittelevat sitä henkilöille, jotka eivät halua maksaa useita satoja sous vide keittimestä, mutta haluavat kuitenkin ostaa laadukkaan tuotteen. 

 

Tech Gear lab: Heidän mielestään Anova Precision Cooker Nano on huippumalli alhaiseen hintaan. He antavat tuotteelle 80/100 pistettä ja kirjoittavat, että keitin on hyvä tuote keittiöön. Heidän testissään sous vide keitin piti tasaisen lämpötilan kokonaisen tunnin ajan. He lopettavat arvostelunsa kirjoittamalla, että Anova Precision Cooker Nano on yksi heidän kaikkien aikojen suosikeistaan

 

The Wirecutter: Valitsee Anova Precision Cooker Nano Testien parhaaksi sous vide keittimeksi. Heidän mielestään tuote pitää lämpötilan tasaisena, se on helppokäyttöinen ja hintakaan ei ole liian korea. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät sous videstä tittelinsä arvoisen testivoittajan.


Tiivistelmä

Tutustuttuasi testiimme toivomme, että onnistut ostamaan sous vide keittimen, mikä sopii tarpeisiisi parhaiten. Testivoittaja- paras sous videSous viden ansioista täydellisen pihvin valmistaminen on helppoa

Sous viden ansioista täydellisen pihvin valmistaminen on helppoa


Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on sous vide ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan sous vide keittimen alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!  


Tips 2: Jos olet kiinnostunut muistakin keittiövarusteista, voimme suositella sinua tutustumaan espressokone testiimme. Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Sous Vide

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty