Testien paras hiustenkuivaaja

Testien paras hiustenkuivaaja 2024

Haluatko tietää mikä hiustenkuivaaja on testien paras vuonna 2024? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme lukenee kaikki asiantuntijoiden laatimat testit, sekä kuunnelleet asiakkaiden mielipiteitä ja tämän jälkeen valinneet testivoittajan. 


Kaikki tämä jotta voit välttää aikaavieviä ja kalliita virheostoksia ja löytää parhaan tuotteen parhaaseen hintaan. Hyvän hiustenkuivaajan avulla onnistut hiustenlaitossa helpommin. 


Tässä testissä esittelemme testivoittajan ja parhaan premium valinnan. Minkä takia sinun kannattaa omistaa hiustenkuivaaja

Kun kuivaat hiuksia hiustenkuivaajan avulla, helpottuu hiustenkäsittely ja saat kestävämmän kampauksen. Voit kuivata hiuksesi haluamaasi muotoon ja hiukset saavat usein enemmän kiiltoa. Erittäin hyvän hiustenkuivaajan avulla saat täydellisen tuloksen joka kerralla!


Näin käytät hiustenkuivaajaa parhaalla tavalla: 

  • Käytä aina lämpösuojaa ennen hiustenkuivaajan käyttöä.
  • Älä pidä hiustenkuivaajaa liian lähellä hiuksiasi. Mitä lähempänä kuivaaja on sitä kuumempaa ilmaa hiuksiin tulee, ja tällöin hiukset vaurioituvat helpommin. 
  • Jos käytät muotovaahtoa tai muuta hiustenkäsittely ainetta, huomioi ettet käytä liian suurta määrää, mikä saattaa latistaa hiuksia.
  • Kuivaa hiuksia juuresta latvaan vähentääksesi hiuksien nousemista pystyyn ja säilyttääksesi hiusten luontaisen kiillon. 
  • Pidä aina "nokka" paikallaan. Näin hiusten kuivaaminen on tehokkaampaa ja hiuksista ei tule pörröisiä. 
  • Muista puhdistaa hiustenkuivaaja säännöllisin väliajoin. Filtteriin kertyvät hiustenhoitotuotteet, hiukset ja pöly tekevät kuivaamisesta tehotonta ja jopa vaarallista. 


Hiustenkuivaajia löytyy monia eri malleja ja kaikissa eri hintaluokissa. Tämän takia suosittelemme tutustumaan tähän testiin, jossa esittelemme tämän hetken "testien parhaan" hiustenkuivaajan sekä "parhaan premium valinnan". Tutustumisen jälkeen voit ostaa suosikkisi edullisimpaan hintaan. 

Testien paras hiustenkuivaaja 2024Luettuamme testejä, puhuttuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuultuamme asiakkaita, olemme valinneet testivoittajan. Voittaja on Remington AC9140 ProLuxe.


Remingtonin AC9140 ProLuxe on suosittu hiustenkuivaaja. Siinä on tehokas 2400 watin moottori, joka takaa riittävän tehon jopa pitkien ja paksujen hiusten käsittelyyn. Hiustenkuivaajassa on edeltäjäänsä 90% enemmän ioneja, joiden avulla se tarjoaa kauniimman ja sähköttömän lopputuloksen. 


Uuden OPTIheat-teknologian ja ainutlaatuisen Style Shot -ominaisuuden ansiosta PROluxe-kuivain käyttää lämpöä älykkäästi muotoillakseen, muokatakseen ja lukitakseen tyylisi paikoilleen. Föönin eksklusiivinen, erityismuotoiltu ilmankeskitin parantaa puhallusilmavirran ja lämmön kohdistustarkkuutta, niin että föönaustuloksesta tulee ammattimainen


Föönissä on 2 nopeusasetusta ja 3 lämpötilaa, joten voit kuivata hiuksesi huolellisesti tai nopeasti, riippuen kuinka paljon aikaa sinulla on. Muista, että nopea kuumalla kuivaus vahingoittaa ja kuivattaa hiuksia sekä varsinkin päänahkaa! Moni kyselee kuuluuko pakettiin myös ylikuumenemissuoja. Vastaus AC9140 ProLuxe föönin kohdalla on valitettavasti ei- toisaalta ylikuumenemisen riski on erittäin pieni! 


Hiustenkuivaaja painaa 710grammaa.


Remington AC9140 ProLuxe hiustenkuivaajan avulla saat haluamasi föönaustuloksen, joka kestää koko päivän! Rekisteröi ostoksesi Remingtonin sivuilla 28 päivän kuluessa ostosta, niin saat 1 vuoden lisätakuun tuotteellesi. 


Täältä ostat testivoittajan parhaaseen hintaan!

Remington AC9140 ProLuxe parhaaseen hintaanAsiantuntijoiden ja asiakkaiden mielipiteitä tuotteesta: 

Hiustenkuivaajista ei löydy monia asiantuntijoiden tekemiä testejä, joten olemme keskittyneet enemmän siihen mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteista. Tässä muutama esimerkki; 


"Tyylikkäään näköinen hiustenkuivaaja joka kuivaa nopeasti ja tehokkaasti. Tällä säästää aikaa ja vaivaa hiusten muotoilussa, olen tyytyväinen ostokseeni."


"Fööni kuivaa tehokkaasti pitkät ja paksut hiukset. Johto on normaalia pidempi, ja antaa hyvin liikkumavaraa. Ominaisuuksia, nopeuksia, tehoja ja lämpötiloja on tarpeeksi muttei liikaa. Ainoa miinus valkoisesta väristä, jonka pelkään kellastuvan ajan saatossa."


"Ostin pari viikkoa sitten ja olen hyvin tyytyväinen. Minulla on pitkät ja paksut hiukset, jotka saan tällä kuivaajalla hoidettua slle viidessä minuutissa."


"Hieno muotoilu, pidän fööniä mielelläni esillä. Helppokäyttöinen ja kevyt! Pidän myös lämpo- ja puhallus säädöistä. Ainut negatiivinen asia on fööninstä kuuluva kova ääni, mutta ymmärrän, että tehokas puhallus pitää ääntä ;)"


"Olen käyttänyt viikottain ja pidän kuivaajan ominaisuuksista. Ihanan tehokas ja upea design."


"Remington hiusten kuivaaja on nopea ja tehokas, saat hiukset tuuheiksi ja kiiltäväksi vaivatta."


"Sain joululahjaksi kyseisen tuotteen. Todella tehokas, ei silti liian äänekäs ja hyvät säätömahdollisuudet (lämpötila, tehokkuus ym.). Myöskin melko kompaktin kokoinen."


"Pidän tästä föönistä tosi paljon! Hiustenkuivaamiseen menee oikeasti vain muutama minuutti! Lisäksi fööni on niin söpön valkoinen ja kultainen! Pidän myös föönin koosta, sillä se on helppo pakata reissuun mukaan."


"Ostin tyttärelleni Remingtonin hiutsenkuivaimen joululahjaksi ja sain kyllä paljon kiitosta lahjasta. Tyttäreni kysyikin, että mistä kampaamoliikkeestä olen sen hankkinut...Tyttäreni mukaan kuivaaja on todella tehokas , se on hyvin käteen istuva ja se on myös helppo kohdentaa haluttuun kohtaan. Eli erittäin hyvä lahjaostos; tosin sen jo tiesinkin, sillä itselläni on ollut sama tuote käytössä noin puoli vuotta!!"


Onko tässä hiustenkuivaajassa joitakin heikkouksia?

Ainut useammin mainittu heikkous on föönin kova äänentaso. Tämä on yleinen ominaisuus tehokkaissa fööneissä. Onneksi olet valmis muutamassa minuutissa, joten äänentason ei pitäisi olla suurempi ongelma!

Dyson hiustenkuivaaja - paras premium valinta 2024Tämän vuoden epäilemättä paras premium valinta on Dyson hiustenkuivaaja nimeltään Supersonic. Supersonic on laadultaan omaa luokkaansa.


Dyson on jälleen kerran onnistunut valmistamaan moitteettoman tuotteen- hintaa katsomatta. Ensimmäiseksi kiinnittyy huomio Supersonicin muotoiluun. Tämä hiustenkuivaaja on epäilemättä makean näköinen. Tuotteen "pään" pienuuden selittää sen moottori.. joka sijaitsee kuivaajan varressa. Tämän takia tuote tuntuu vakaalta ja kevyeltä kädessä, vaikka se painaa 659 grammaa ja ei täten ole markkinoiden kevyin tuote. 


Yksi syy Supersonicin suosiolle niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden keskuudessa on sen tehokkuus. Dysonin Air Multiplier-teknologian avulla laitteen tuottama ilmavirta on runsaasti suurempi, kuin tavallisen hiustenkuivaajan tuottama ilmavirta. Muotoilun ansiosta voit myös ohjata ilmavirran oikeaan kohtaan hiuksiasi, ja näin saat haluamasi lopputuloksen. Monissa testeissä ja asiakkaiden arvosteluissa kehutaan esimerkiksi, että hiusten kuivaamiseen kuluu puolet vähemmän aikaa kuin aikaisemmin ja että hiuksista tulee sileämmät, kiiltävät ja pörröisyys on poissa.  


Tämä tuote on varustettu automaattisella toiminnolla, joka pysäyttää ilmavirran, jos tuote kuumenee liikaa. Sinun ei siis tarvitse pelätä hiuksiesi puolesta. 


Kuivaajan mukana tulee lisäosia, joiden avulla sekä kiharien, paksujen, ohuiden, suorien että herkkien hiuksien täydellinen muotoilu on mahdollista. Lisäosat kiinnittyvät magneetilla, joten sinun ei enää koskaan tarvitse taistella lisäosien kiinnittämisen kanssa! 


Tuote on modernista muotoilustaan huolimatta helppokäyttöinen. Siinä on 3 nopeus- ja 4 lämpötila-asetusta. Kuivaus pysähtyy hetkeksi lämpötilaa vaihteassa. Kuivausilman voi vaihtaa myös kuumasta kylmäksi, mikä onkin kätevää, sillä saadaksesi pysyvän lopputuloksen suositus on että hiustekuivaus viimeistellään aina kylmällä ilmalla. 


Supersonic saa myös kiitosta äänentasostaan, mikä on huomattavasti alempi muihin markkinoilla oleviin hiustenkuivaajiin verrattuna. Hiljaisuuden taustalla on tuulettimessa käytetyt 13 tuulettimen terää, normaalien 11 terän sijasta. Hiustenkuivaaja on jopa niin hiljainen, että voit nauttia keskustelusta samalla kun kuivaat hiuksiasi. 


Vaikka Supersonicin hinta saattaa tuntua kirpaisevalta, voi sen ostaminen säästää aikaa ja jopa muutaman kampaamo käynnin, sen kaikkien muotoilu mahdollisuuksien ansiosta. Tuotteella on 2 vuoden takuu. 


Täältä ostat testivoittajan parhaaseen hintaan!Asiantuntijoiden mielipiteitä

Trustedreviews raati oli aluksi erittäin skeptinen Dysonin hiustenkuivaajaa kohtaan sen korkean hinnan takia. Kuivaajan käyön jälkeen monien mielipiteet muuttuivat... Supersonic saa raadilta 4,5/5 tähteä. Plussaa kuivaaja saa sen hiljaisuudeta, kuivaus nopeudesta, sekä kuivaus tuloksesta. Hiukset ovat kiiltävämmät ja suoremmat kuin muita kuivaajia käytettäessä. Miinusta taas tulee hinnasta, painosta ja siitä että kuivaaja sammuu, kun lämpötilaa vaihdetaan.


Business Insider pitää Supersonicista ja heidän mielestään tuote on hintansa väärti varsinkin henkilöille, joilla on pitkät ja pörröiset hiukset.


Techadvisor kutsuu Supersonicia "teknologiseksi ihmeeksi". He antavat sille 4,5/5 tähteä. Tuote on hellävarainen hiuksille ja mukava käyttää, lisäksi kuivaaminen ja hiusten muotoilu on nopeampaa kuin muilla kuivaajilla. Heidän mielestään Supersonic on niin hyvä, että tulet jopa säästämään rahaa, ostaessasi Supersonicin, sillä sinun ei tarvitse ostaa kalliita muotoilutuotteita. 


TheWifeChoice antaa Supersonicille 4,6/5 pistettä. He pitävät digitaalisista sensoreista, joiden ansiosta kuivaaja ei pääse yli kuumenemaan, sekä pitävät äänentason alhaisena. Parasta Supersonicissa on kuitenkin se, että föönin käyttö on niin yksinkertaista ja intuitiivista, että kuivaaminen on nautintoa. Lisäksi moottorin sijoittaminen kahvaan tekee kuivaajan käytöstä helpompaa, sillä se tuntuu tukevalta ja tasapainoiselta kädessä. 


 Glamour kirjoittaa kuinka Supersonic teki lopun ainaiselle "taistelulle pörröisyyttä" vastaan.  skriver mest om hur den avslutade den eviga "fajten mot frizzet". Kirjoittaja Abigail kertoo, että hänen hiuksiensa kuivaus kestää tavallisella kuivaajalla 35 minuuttia, ja Supersonicilla vain 12 minuuttia. Lisäksi föönaustulos on elegantti ja loistava.


Tätä testiä varten esittelemme myös kaksi video arvostelua. Voit katsoa kun TrinaDuhra testaa Supersonicia täällä ja kun TheSalonGuy, ammatiltaan kampaaja, testaa Supersonicia. Videon löydät täältä.


Asiakkaiden mielipiteitä 

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Fantastistinen tuote, paras hiustenkuivaaja ikinä ja innovatiivinen muotoilu. Valitettavasti kallis tuote!"


"Tämä hiustenkuivaaja on erittäin kevyt, mikä on tärkeää minulle, sillä minulla on paksut hiukset ja hiusten kuivaamiseen menee aikaa. Tällä kuivaajalla kuivaaminen tosin onnistuu puolta nopeammin. Käteni eivät väsy yhtä paljon kuin ennen ja fööni on kaiken lisäksi hiljaisempi kuin muut föönit."


"Paras hiustenkuivaaja, jonka olen omistanut- nopea ja silti hellävarainen. Ainut miinus on ettei kuivaaja tullut siinä hienossa paketissa, jonka näin TV<.ssä."


"Olen käyttänyt tätä tuotetta muutaman kuukauden nyt. Erittäin hyvä laatuinen tuote ja ilmanvirtaus on vakuttavaa. Pidän siitä että suurin osa tuotteen painosta on kahvassa, joten sen käyttäminen on helppoa."

Vinkki 1:Tutustu myös kiharrin testiin

 
Vinkki 2: 
Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on hiustenkuivaaja ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan hiustenkuivaajan alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 


Christina Ho

Testivoittaja: Hiustenkuivaaja

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty