Paras sähköpotkulauta

Paras sähköpotkulauta 2021

Haluatko tietää mikä on vuoden 2021 testien paras sähköpotkulauta? Sitten olet tullut oikealle sivulle. 

 

Tapamme mukaan olemme keskustelleet niin asiantuntijoiden, kuin asiakkaiden kanssa, pystyäksemme vastaamaan kysymykseen mahdollisimman hyvin. Teemme kaikkemme, jotta onnistuisit ostopäätöksessäsi Hhyvin.

 

Tiedän jo kaiken mitä haluan tietää, näytä minulle paras sähköpotkulauta NYT


Sähköpotkulaudat, jotka "valloittivat" kaupunkimme viime syksynä ovat tulleet erittäin suosituiksi, niin hyvällä kuin pahalla. Kuulut sitten leiriin, jonka mielestä ne ovat tarpeettomia, kauhistuttavia laitteita, jotka seisovat väärin pysäköityinä joka paikassa, tai leiriin joka rakastaa uutta tekonologiaa, on sähköåpotkulaudat mielenkiintoinen ilmiö. Idea pienen summan maksamisesta ja tämän jälkeen nopeasti kaupungin laidalta toiseen, kokoukseen, tai vaikka rannalle matkustamisesta on tullut erittäin suosituksi ja kieltämättä hyvin käteväksi. 

 

 Jos käytät VOIta, Limeä tai muuta firmaa joka vuokraa sähköpotkulautoja, ja aiot jatkaa niiden käyttämistä, saattaa olla fiksumpaa invenstoida omaan sähköpotkulautaan. Pidemmälle katsottuna tulet säästämään rahaa (kyllä, vuokramaksuista ja minuuttivuokrasta tulee lopulta suhteellisen suuri summa reissua kohden), ja onhan se nyt hauskaa omistaa oma sähköpotkulauta. Lisäksi sinun ei tarvitse välittää maantieteellisistä rajoituksista, joita vuokrafirmat ovat asettaneet, ja voit parkkeerata potkulautasi paremmin kuin vuokrapotkulaudat. Näiden syiden takia olemme keränneet yhteen testin, jonka avulla voit onnistua sähköpotkulaudan ostamisessä mahdollisimman hyvin. 

 

Tämän takia sinun kannattaa ostaa sähköpotkulauta

 • Vähentää työmatkakustannuksia- Julkisenliikenteenkortti maksaa Suomessa paljon enemmän, kuin mitä sähköpotkulauta maksaa. Hyvä mahdollisuus vähentää tätä kulua!
 • Yksityisempi kuin bussi, ratikka, metro tai taxi- jos et tykkää istua täyteen ahdetuissa liikennevälineissä aamuin illoin.  
 • Helppo ladata - Työnnä töpseli seinään töissä ja anna potkulaudan latautua päivän ajan, niin se on valmis viemään sinut taas kotiin töiden jälkeen. 
 • Vähentää päästöjä - Erittäin arvostettu ominaisuus josta saat myös hyvänolontunteen! 
 • Joustava ja helppo matkustustapa- Mitään ponnisteluja ei vaadita, hyppää laudalle ja matkusta minne haluat. 


 

Paras sähköpotkulauta 2021

Perehdyttyämme testeihin, keskusteltuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuunneltuamme asiakkaita olemme poimineet joukosta testivoittajan. Voittoisa valintamme on – ei enempää eikä vähempää Xiaomi Mijia M365.

 

Voittajan lisäksi markkinoilta löytyy muita merkkejä, joiden sähkopotkulaudat ovat hyvä laatuisia. Esimerkiksi NineBot ES2, jonka suurinosa tuntee VOI-potkulautana. om de 


Paras sähköpotkulauta juuri nyt- Xiaomi Mijia M365 / M36


Paras sähköpotkulauta juuri nyt- Xiaomi Mijia M365 / M36

(Klikkaa potkulautaa saadaksesi lisätietoja ja parhaan hinnan tuotteelle)


Tykkää 2

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 19 huhtikuu 2021

Hintaopas Xiaomi MiJia M365 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

 


Tämä potkulauta on yksi maailman myydyimmistä sähkopotkulaudoista. Potkulauta on suosittu koska sillä voi ajaa jopa 30 kilometriä yhdellä latauksella. Kaikki osa-alueet Xiaomi Mijia M365 ovat korkea laatuisia ja lauta on erittäin helppo kantaa mukana, sillä on kasaantaitettava. Renkaat ovat ilmatäytteiset ja näin ollen selviytyvät epätasaisesta maastosta paremmin kuin potkulaudat joissa on kiinteät renkaat. 

 

Potkulauta on yksi laudoista pisimmällä ajomatkalla. Tämän lisäksi laudassa on "cruise-control" ominaisuus, jonka avulla nopeus pysyy tasaisena koko matkan ajan ja täten lauta kulkee vielä pidemmälle yhdellä latauksella. Valitettavasti tangosta ei löydy näyttöä, kuten VOI-potkulaudasta Ninebot ES2, (joten jos haluat näytöllisen sähkopotkulaudan, on Ninebot parempi vaihtoehto sinulle. Lauta on hyvä, tosin hieman kalliimpi ja sen ajomatka on lyhyempi.)

 

Xiaomi Mijia M365 laudasta löytyy toki muutama hienous. Saat tietoja nopeudesta, tehokkuudesta ja latauksen määrästä, lautaan kuuluvasta sovelluksesta, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovellus tarkkailee kaikkia yksityiskohtia puolestasi ja tallentaa myös statistiikkaa matkoistasi.


Lisätietoa

 • Kulkee yhdellä latauksella 30km
 • Moottori: 250 W
 • Akku: Ah (42V, Li-Ion)
 • Max paino: 99kg
 • Latausaika: 5h
 • Huippunopeus: 24km/h
 • Paino: 12.2 kg
 • Jarrut: elektroniset + mekaaniset

 

Xiaomi Mijia M365 on sähköpotkulauta joka kulkee pidemmälle kuin suurinosa markkinoiden muista laudoista ja vielä erittäin hyvään hintaan. Lauta on hyvin rakennettu ja se tuntuu laadukkaalta ja vakaalta. Lisäksi lauta on varustettu nykyaikaisella ja minimalistisella muotoilulla! Lue lisää nettisivulta.

 

TÄRKEÄÄ! Sähköpotkulauta on loppujen lopuksi ajoväline, jolla voi helposti ajaa kaupungeissa ja kaupunkien ulkopuolilla. Tämän takia haluamme korostaa kypärän käytön, varovasti ajamisen ja liikennesääntöjen noudattamisen tärkeyttä. Sähköpotkulauta saattaa tuntua hauskalta lelulta, mutta on tärkeä ajaa rauhallisesti alussa ja opetella tuntemaan lauta hyvin. Muuten voi olla että lennät laudalta tai satutat jotain toista henkilöä. 

 

Asiantuntijoiden sanomaa Xiaomi Mijia M365 sähköpotkulaudasta

M3 kirjoittaa Xiaomi M365 näillä sanoilla "M365 on tänäpäivänä erittäin suosittu vaihtoehto sinulle joka haluat sähkopotkulaudan pitkällä ajomatkalla ja ei turhan suurella hintalapulla." 

 

Xiaomi M365 voitti Red Dot "Best of the Best"-palkinnon ja IF Design palkinnon vuonna 2017.

 

techadvisor Englannista testasi Xiaomi M365 ja antoi sille 4.5/5 tähteä. Vaikka lautaa ei voikkaan ajaa Englannissa, piti raati laudasta ja kuvaili sitä näin: "Se on nopea, ketterä ja melkein kokonaan hiljainen. Lataus kestää pitkään ja jarrut toimivat nopeasti, mutta turvallisesti".

 

Asiakkaiden mielipiteitä

Käyttäjä. joka on ajanut yli 1200km kirjoittaa näin: "Olen käyttänyt lautaa enimmäkseen huviajeluun ja en ole kohdannut muita ongelmia kuin yhden puhjenneen renkaan, joka oli helppo korjata. Ainoa huono asia on, että en saa enää yhtä pajon kuntoilua, kun ajan joka paikkaan laudallani". 

 

"Ostin tämän sähköpotkulaudan, koska minun oli vaikea kulkea kaupungissa, enkä koskaan löytänyt autolleni parkkipaikkaa. Luin joka ikisen arvion laudasta, ja löysin monia pikkuvikoja joita muut mainitsivat. Päätin kuitenkin olla rohkea ja ostaa laudan. Yksi huonopuoli josta luin ennen laudan ostamista oli, että renkaat menettävät ilmaa helposti, joten täytin renkaat ilman sijaan typillä. Kaiken tämän jälkeen RAKASTAN tätä potkulautaa. Olen omistanut sen vasta kolme viikkoa, mutta olen erittäin tyytyväinen. Se on nopea, kätevä ja erittäin hauska ajettava!"


Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 19 huhtikuu 2021

Hintaopas Xiaomi MiJia M365 parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas