Paras sähköpotkulauta

Paras sähköpotkulauta 2024

Haluatko tietää mikä on vuoden 2024 testien paras sähköpotkulauta? Sitten olet tullut oikealle sivulle. 

 

Tapamme mukaan olemme keskustelleet niin asiantuntijoiden, kuin asiakkaiden kanssa, pystyäksemme vastaamaan kysymykseen mahdollisimman hyvin. Teemme kaikkemme, jotta onnistuisit ostopäätöksessäsi hyvin.Sähköpotkulaudat, jotka "valloittivat" kaupunkimme viime syksynä ovat tulleet erittäin suosituiksi, niin hyvällä kuin pahalla. Kuulut sitten leiriin, jonka mielestä ne ovat tarpeettomia, kauhistuttavia laitteita, jotka seisovat väärin pysäköityinä joka paikassa, tai leiriin, joka rakastaa uutta teknologiaa, on sähköpotkulaudat mielenkiintoinen ilmiö. Idea pienen summan maksamisesta ja tämän jälkeen nopeasti kaupungin laidalta toiseen, kokoukseen, tai vaikka rannalle matkustamisesta on tullut erittäin suosituksi ja kieltämättä hyvin käteväksi. 

 

 Jos käytät VOIta, Limeä tai muuta firmaa, joka vuokraa sähköpotkulautoja, ja aiot jatkaa niiden käyttämistä, saattaa olla fiksumpaa investoida omaan sähköpotkulautaan. Pidemmälle katsottuna tulet säästämään rahaa (kyllä, vuokramaksuista ja minuuttivuokrasta tulee lopulta suhteellisen suuri summa reissua kohden), ja onhan se nyt hauskaa omistaa oma sähköpotkulauta. Lisäksi sinun ei tarvitse välittää maantieteellisistä rajoituksista, joita vuokrafirmat ovat asettaneet, ja voit parkkeerata potkulautasi paremmin kuin vuokrapotkulaudat. Näiden syiden takia olemme keränneet yhteen testin, jonka avulla voit onnistua sähköpotkulaudan ostamisessa mahdollisimman hyvin. 

 


Tämän takia sinun kannattaa ostaa sähköpotkulauta

 • Vähentää työmatkakustannuksia- Julkisenliikenteenkortti maksaa Suomessa paljon enemmän, kuin mitä sähköpotkulauta maksaa. Hyvä mahdollisuus vähentää tätä kulua!
 • Yksityisempi kuin bussi, ratikka, metro tai taxi- jos et tykkää istua täyteen ahdetuissa liikennevälineissä aamuin illoin.  
 • Helppo ladata - Työnnä töpseli seinään töissä ja anna potkulaudan latautua päivän ajan, niin se on valmis viemään sinut taas kotiin töiden jälkeen. 
 • Vähentää päästöjä - Erittäin arvostettu ominaisuus, josta saat myös hyvänolontunteen! 
 • Joustava ja helppo matkustustapa- Mitään ponnisteluja ei vaadita, hyppää laudalle ja matkusta minne haluat.

 

Paras sähköpotkulauta 2024

Perehdyttyämme testeihin, keskusteltuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuunneltuamme asiakkaita olemme poimineet joukosta testivoittajan. Voittajamme on ollut pelissä mukana jo kauan ja se on ä  Xiaomi Mi 1S.

 

Voittajan lisäksi markkinoilta löytyy muita merkkejä, joiden sähkopotkulaudat ovat hyvä laatuisia. Esimerkiksi NineBot ES2, jonka suurinosa tuntee VOI-potkulautana.

Xiaomi tuottaa yksiä maailman eniten myydyistä sähköpotkulaudoista. Ne ovat erittäin suosittuja varsinkin suhteellisen pitkän kantamansa ansiosta (n. 30km yhdellä latauksella), samalla kuin sinun ei tarvitse maksaa tuotteesta maltaita. Heidän uudessa mallissaan 1S, on uusi lukkiutumaton ABS-jarru, jonka käyttö lataa akkua. Tämän lisäksi potkulaudassa on tehokas levyjarru, jolla vauhti pysähtyy tarvittaessa nopeasti. Turvallisuutta lisää myös suurempi ja voimakkaampi takavalo! 


Xiaomi Mi 1S on laadukas tuote, joka on samalla kevyt ja helppo kantaa mukana, sillä se on mahdollista koota kasaan. Renkaat ovat ilmatäyttöiset ja näin ne selviävät epätasaisessa maastossa paremmin, kuin iskuja vaimentavat skootterit kiinteillä renkailla. 

 

Xiaomi Mi 1S on yksi sähkömoottoreista, jolla on pisin kantama. Nyt siinä on myös vakionopeustoiminto, joka pitää nopeuden tasaisena, jos matkustat pidemmälle. Voit myös nähdä nopeuden ja jäljellä olevan akun kapasiteetin ohjaustangon näytöllä. Näytöltä voit myös hallita bluetoothia, lukita skootterin ja sytyttää skootterin ajovalot.

 

Kuten aiempi testivoittajamme myös 1S sisältää muutaman hienouden. Kuten mainittu se on yksi sähköpotkulaudoista, parhaalla kantamalla. Ohjaustangon näytön lisäksi se on yhdistettävissä sovellukseen, jonka avulla voit saada tietoja nopeudesta, tehokkuudesta ja akun tasosta. Sovellus antaa sinulle statistiikkaa matkoiltasi. Kun pääset perille, on skootteri helppo taittaa kasaan, siihen ei mene kuin 3 sekuntia. 

 

Ominaisuuksia

 • Nopeus: maks. 25 km/h.
 • Toimintamatka: maks. 30 km
 • Moottori: 250 W
 • Jarru: Edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru
 • Maks. kuorma: 100 kg
 • Latausaika: n. 5 tuntia
 • Paino: 12,2 kg


Xiaom Mi 1S on pätevä skootteri, joka vie sinut pidemmälle kuin useimmat markkinoilla olevat sähköpotkulaudat ja vielä uskomattoman edulliseen hintaan. Lisäksi se on hyvin rakennettu ja antaa sinulle tunteen vakaudesta ja laadusta. Hienolla muotoilulla j mattamustalla viimeistelyllä voi tuskin mennä pieleen! Lue lisää skootterista Xiaomin verkkosivuilta.


TÄRKEÄÄ! Tämä on ajoneuvo, jota ajetaan usein kaupunkien ympärillä ja ulkopuolella, joten haluamme korostaa kypärän käytön merkitystä ja sitä, että ajajat, ajavat varovasti ja noudattavat kaikkia liikennesääntöjä. Sähkökäyttöinen potkulauta saattaa tuntua hauskalta lelulta, mutta on tärkeää, että otat alussa rauhallisesti ja opit tuntemaan skootterisi, jotta et lentäisi pois ensimmäisellä kyydillä tai vahingoittaisi ketään muuta.

 

Täältä ostat testien parhaan sähköpotkulaudan parhaaseen hintaanAsiakkaiden mielipiteitä

Kuten aina testien paras oppaassa, haluamme tietää mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteestaan. Tässä muutama esimerkki;

 

Käyttäjä. joka on ajanut yli 1200 km kirjoittaa näin: "Olen käyttänyt lautaa enimmäkseen huviajeluun ja en ole kohdannut muita ongelmia kuin yhden puhjenneen renkaan, joka oli helppo korjata. Ainoa huono asia on, että en saa enää yhtä paljon kuntoilua, kun ajan joka paikkaan laudallani". 

 

"Ostin tämän sähköpotkulaudan, koska minun oli vaikea kulkea kaupungissa, enkä koskaan löytänyt autolleni parkkipaikkaa. Luin joka ikisen arvion laudasta, ja löysin monia pikkuvikoja joita muut mainitsivat. Päätin kuitenkin olla rohkea ja ostaa laudan. Yksi huono puoli josta luin ennen laudan ostamista oli, että renkaat menettävät ilmaa helposti, joten täytin renkaat ilman sijaan typillä. Kaiken tämän jälkeen RAKASTAN tätä potkulautaa. Olen omistanut sen vasta kolme viikkoa, mutta olen erittäin tyytyväinen. Se on nopea, kätevä ja erittäin hauska ajettava!"

Testivoittaja sähköpotkulauta - asiantuntijoiden arvosteluja

Scootered: Ovat erittäin positiivisia Xiaomi 1S sähköpotkulaudan suhteen ja antavat sille 5/5 tähteä! Heidän mielestään se on hyvin tasapainoinen ja helppo kontrolloida, mikä tekee siitä helposti ajettavan. He pitävät myös siitä, että 1S laudassa on näyttö, jolta voi nähdä ajonopeuden sekä jäljellä olevan latauksen määrän! 

 

Gearbest: Heidän mielestään Xiaomi 1S on hieman liian samanlainen edeltäjänsä kanssa ja sanovat, että M365-version omistaja ei tule huomaamaan merkittävää eroa potkulautojen välillä. He tosin suosittelevat 1S lautaa henkilölle, joka haluaa ostaa ensimmäisen sähköpotkulautansa.

 

Elproducente: He pitävät Xiaomi 1S laudan päivityksistä ja heidän mielestään lauta on tosissaan saanut kohotuksen. He kirjottavat tosin, että jos todella haluat suuren eron suorituskyvyssä edelliseen malliin verrattuna, kannattaa sinun tutustua Pro 2 mallin, jossa on suurempi akku, minkä ansiosta laudan kantama on pidempi ja siinä on voimakkaampi moottori. 

 

M3: Testasivat Xiaomi M365 ja kirjoittavat että "M365 on erittäin suosittu malli sinulle, joka haluat suuren kantaman, mutta et liian suurta hintalappua."

 

Xiaomi M365 voitti Red Dot "Best of the Best"-awardin ja IF Design Awardin vuonna 2017

 

techadvisor: Englantilainen sivusto testasi Xiaomi M365 ja antoi sille 4,5/5 tähteä. Vaikka laudalla ei saa suoraan ajaa Englannissa pitivät he siitä ja kuvailivat sitä näin: "Se on nopea, ketterä ja melkein täysin hiljainen, hyvällä akulla, joka vain jatkaa ajamista samalla kun jarrut toimivat nopeasti ja turvallisesti." 


Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on sähköpotkulauta ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan sähköpotkulaudan alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Philip Andrén

Testivoittaja: Sähköpotkulauta

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty