Paras espressokone

Testien paras espressokone 2023

Haluatko tietää mikä espressokone pärjäsi parhaiten testeissä vuonna 2023? Hyvä, sitten olet tullut oikealle sivulle!

 

Tapamme mukaan olemme keskustelleet niin asiantuntijoiden, kuin asiakkaiden kanssa, pystyäksemme vastaamaan kysymykseen mahdollisimman hyvin. Teemme kaikkemme, jotta onnistuisit ostopäätöksessäsi mahdollisimman hyvin. 


Tässä testissä esittelemme kaksi suosittelemaamme espressokonetta. Ensimmäinen sai arvosanakseen "testien paras". Tässä koneessa on todellakin hintalaatusuhde kohdillaan. Toinen hintaluokaltaan hieman kalliimpi laite sai arvosanan "paras premium valinta".

 

 

Tiedän jo kaiken tarvittavan- näytä minulle testien paras espressokone NYT!

Tiedän jo kaiken tarvittavan- näytä minulle paras premium valinta espressokone NYT!

 


Hyvä espressokone tekee sinusta amatöörin sijaan oikean baristan... ainakin melkein. Joka tapauksessa voit hyvän koneen avulla päästä erittäin lähelle ammattimaista lopputulosta.

 

Tämän takia kannattaa hankkia espressokone:

  • Hyvä lopputulos on helpompi saavuttaa
  • Helppo puhdistaa
  • Nopea valmistus ja aina oikea määrä kahvia 
  • Aina upea lopputulos

Testien paras espressokone 2023

Tarkan harkinnan, testien lukemisen, asiantuntijoiden kanssa neuvottelemisen ja asiakkaiden mielipiteiden kuuntelemisen jälkeen olemme valinneet testivoittajan. Voittajaksi selviytyi espressokeitin, jossa hintalaatusuhde on tosiaankin kohdillaan:  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117. 


Kahden testivoittajan lisäksi on olemassa muita laadukkaita tuotemerkkejä kuten Philips, Jura, Saeco, Isomac ja Gaggia.


Tämän hetken paras espressokone - Delonghi Magnifica S ECAM 21.117

Tämän hetken paras espressokone - Delonghi Magnifica S ECAM 21.117

(Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja parhaasta hinnasta)


Tykkää 12

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023
Hintaopas Delonghi Magnifica S ECAM parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Näytä vähemmän hintoja Näytä enemmän hintoja

 

Voittajan on valmistanut tunnettu merkki Delonghi, joka valmistaa espressokoneita eri kokoisina ja monissa eri hintaluokissa. Magnifica S ei ole luksusmalli, mutta se on erittäin hyvä kone sinulle, joka rakastat kahvia, etkä vaadi kaikkia hienouksia, jotka löytyvät kalliimmista malleista. 

 

Magnifica S on täysiautomaattinen espressokeitin, jossa on 1,8 litran vesisäiliö sekä 250 gramman kahvipapusäiliö. 


Vaikka Magnifica S ei ole markkinoiden uusin kone, on siinä monia käteviä teknisiä ominaisuuksia. Koneessa on esimerkiksi automaattinen virrankatkaisu, laite sammuu itsestään jos unohdat sen päälle. Lisäksi kahvikoneessa on automaattiset puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat, joten voit jättää puhdistuksen ohjelmien hoidettavaksi.  


Magnifica S koneessa on maidonvaahdotin sekä kahvimylly, mikä mahdollistaa monenlaisien kahvien valmistuksen. Espressot, cafe lattet ja cappuccinot valmistuvat hetkessä. Lisäksi laitteella voi valmistaa kaksi kahvia kerralla! Sisäänrakennetusta kahvimyllystä löytyy 13  karkeusasetusta. Erittäin vaikuttava määrä, sillä monista kalliimmista laitteista karkeusasetuksia löytyy vain 5. Juuri tämä ominaisuus tekee Magnifica S koneesta piiloitetun timantin markkinoilla. Kaikkein vaativimmatkin kahvinautiskelijat saavat laitteella mieleistänsä kahvia. Lisäksi koneessa voi käyttää sekä kahvipapuja, että valmista jauhokahvia.


Magnifica S ECAM 21.117 on huippukone tunnetulta merkiltä, Delonghi, jonka avulla niin aloittelija kuin kahviexpertti voi nauttia hyvästä kupista kahvia. Lue lisää Delonghin kotisivulta

 


Asiantuntijoiden mielipiteitä  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117 espressolaitteesta

Råd & Rön palkitsi Magnifica S koneen ensimmäisellä siljalla espressokone testissä vuonna 2014. 

 

Coffeedino antoi Magnifica S koneelle 9.5/10 pistettä. Testin lopussa he kirjoittivat "Tämä on meidän lempimallimme ja suosittelemme sitä vahvasti kaikille".

 

Saksalainen kahviblogi coffeeness antoi Magnifica S koneelle 5/5 tähteä. Plussaa kone sai siitä, että se on kompakti, kohtuuhintainen ja siinä on useampi karkeusasetus. Miinusta taas tulee näytön puuttumisesta sekä siitä, että kahvin valmistus hienoimmilla karkeusasetuksilla saattaa tukkia kahvimyllyn.

 

Tech-blogi digitaltrends antoi Magnifica S koneelle 3.5/5 tähteä. Heidän mielestään laite on helppokäyttöinen ja sen valmistama espresso on hyvää. Plussaa tulee myös laitteen automaattisesta puhdistusohjelmasta.  

 

Asiakkaiden mielipiteitä Delonghi Magnifica S ECAM 21.117 espressolaitteesta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki; 


"Kone toimii hyvin kaikilla eri kokoisilla kupeilla. Olen käyttänyt sekä suuria kahvikuppeja että pieniä espressolaseja, ja se tomii yhtä hyvin joka kerta. Pidän myös maidonvaahdottimesta, jonka avulla on helppo tehdä maitovaahtoa latteen tai cappucinoon", "Olen käyttänyt konetta joka päivä lähes vuoden ajan, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia sen kanssa. Puhdistusta tarvitaan hyvin harvoin. Kone on helppokäyttöinen ja valmistunut kahvi on erinomaista", "Rakastan espressokonetta, nopea toimitus ja se valmistaa erinomaista kahvia".


Sinua luultavasti kiinnostaa myös Delonghi Magnifica S ECAM 21.117  koneen mahdolliset huonommat ominaisuudet? Yleisesti otten emme löytäneet mitään suurempia ongelmia, lähinnä pieniä vikoja, kuten kahvimyllystä kuuluva kova ääni. 


Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023
Hintaopas Delonghi Magnifica S ECAM parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Näytä vähemmän hintoja Näytä enemmän hintoja
Espressokone paras premium valinta

Eikö Delonghin kone tunnu riittävältä? Etsitkö suurempaa ja vahvempaa konetta, jonka avulla voi valmistaa aivan täydellisen kahvikupillisen? Hyvä, meillä on juuri sinulle sopiva kone!

Paras premium valinta juuri nyt - Melitta Caffeo CI

Paras premium valinta juuri nyt  - Melitta Caffeo CI

(Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja parhaasta hinnasta)


Tykkää 12

 

 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023
Hintaopas Melitta Caffeo CI parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas


Premiumvoittaja tulee merkiltä Melitta, joka on arvostettu merkki sekä asiakkaiden että asiantuntijoiden keskuudessa. Valmistajan laite Caffeo CI on fiksu ja moderni espressokone, joka saa hyvinansaitun premium-statuksen. 

 

Melitta Caffeo CI on täysiautomaattinen espressokone fiksuilla ominaisuuksilla. Siinä on esimerkiksi My Coffee- muistitoiminto, monia kahvivaihtoehtoja, tyylikäs muotoilu sekä maitojärjestelmä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse vaahdottaa maitoa käsin joka kerta, kun haluat nauttia cappuccinosta. 


Caffeo CI koneessa on automaattinen mylly ja 15 barin pumppu. Myllyssä on "ennen valmistusta" ominaisuus, jonka avulla vesi pumppautuu myllyyn ennen kuin itse kahvin valmistus on alkanut. Tämän ansiosta kahvi saa lisää makua. Putket joita pitkin kahvi valuu ulos ovat säädettäviä, joten voit valmistaa isoja kuppeja kahvia niinä päivinä, kun tarvitset hieman lisä piristystä. Yksi arvostettu piirre on myös se, että kaikki kahvilaadut t tulevat samoista putkista, joten sinun ei tarvitse liikuttaa kuppia lisätessäsi maitoa tai espressoa. 

 

Koneessa on 1,8 litran vesisäiliö, jossa on turvallisuus-sensori. Kahvin valmistaminen pysähtyy automaattisesti, jos säiliössä ei ole vettä jäljellä. Koneessa on myös kaksiosainen lokero pavuille. Tämän ansiosta voit vaihdella helposti, vain vipua vetämällä, espressopapujen ja kahvipapujen välillä, riippuen siitä minkälaista kahvia sinun tekee juuri sillä hetkellä mieli.

 

Caffeo CI koneen etupuolella vasemmassa reunassa on kontrollipaneeli, joka näyttää tämänhetkiset asetukset. Oikeassa reunassa on pieni pyörä, jonka avulla voit navigoida eri asetusten välillä. Etupuolelta löytyy myös painikkeet, joiden avulla voit valita kahvin vahvuusasteen, sekä halutako valmistaa yhden vai kaksi kuppia. 


Caffeo CI koneen maitojärjestelmä koostuu erillisestä säiliöstä sekä putkesta (molemmat kuuluvat hintaan), jotka liitetään itse espressokoneeseen (katso kuva ylempänä). Tämän ansiosta säiliön putsaaminen on helppoa ja voit säilyttää maitosäiliötä jääkaapissa käyttökertojen välillä. Täydellisen maitovaahdon tekeminen on usein pientä taiteilua, mutta tämä ratkaisu tekee siitä huomattavasti helpompaa. 

 

Automaattinen puhdistusohjelma on yksi Caffeo CI espressokeittimen arvostetuista ominaisuuksista. Tämä ominaisuus tekee puhdistamisesta helppoa ja vaivatonta. Automaattisen puhdistusohjelman lisäksi tulee muoviastia puhdistaa silloin tällöin hyvän hygienian ylläpitämiseksi. Voit huuhdella sen itse tai ostaa puhdistusainetta Melittalta, joka on ylivoimaisesti paras "puhdistaja". Koneessa on myös automaattinen kalkinpoisto-ohjelma, mutta suosttelemme, että käytät kalkinpoistotablettia säännöllisin väliajoin pitääksesi koneen huippukunnossa. Caffeo CI ilmoittaa automaattisesti, kun se tarvitsee kalkinpoistoa. Valumisastia on pieni. Siihen ei mahdu hurjia määriä nestettä, joten se pitää valuttaa silloin tällöin. Onneksi se on erittäin helppo irroittaa koneesta. Koneen puhdistusohjeet voivat vaikuttaa monimutkaisilta, kun luet niitä käyttöohjeista. Tässä on sinulle sen sijaan pieni video, jonka avulaa näet miten helppo Caffeo CI on puhdistaa.


Koneessa olevan My Coffee -muistitoiminnon avulla voit tallentaa koneeseen jopa neljät henkilökohtaiset asennukset. Tämä ominaisuus on kätevä, jos perheessä on neljä kahvinrakastajaa. Asetusten ohjelmointi ei kestä kuin viisi minuuttia ja säästää paljon aikaa kiireisiltä aamuilta. Muita arvostettuja ominaisuuksia ovat koneen automaattinen virrankatkaisu, sekä nappi, jonka avulla voit automaattisesti katkaista laitteen sähköverkosta ilman, että sinun tarvitsee vetää johtoa seinästä. Melitta on tehnyt parhaansa vähentääkseen espressokoneen vaikutusta ympäristöön. 


Parasta Caffeo CI laitteessa on että sen käyttö on vaivatonta etkä tarvitste aiempaa kokemusta valmistaaksesi maistuvan kupin kahvia. Laite tekee kaiken työn puolestasi- keittämisestä maidonvaahdoitukseen sekä puhdistukseen. Sinun tulee vain lisätä kalkinpoistotabletti sillöin tällöin. Lue lisää Melittan kotisivuilta.

 

Asiantuntijoiden mielipiteitä Melitta Caffeo CI espressolaitteesta

beantocupcoffee on tehnyt suuren testin Melitta Caffeo CI koneesta. He kirjoittavat että "Melitta Caffeo CI on eriomainen valinta, jos etsit premium laatuista espressokonetta, joka maksaa alle 1000 euroa. Laite valmistaa uskomattaman hyvää espressoa ja cappuccinoa, on helppokäyttöinen ja näyttää tyylikkäältä keittiössä. Me suosittelemme konetta! Kehujen lisäksi beantocoffee antoi Caffeo CI koneelle 9/10 pistettä. 

 

techradar.com on testannut  Melitta Caffeo CI konetta ja heidän mielestään kone valmistaa kahvilalaatuista kahvia joka käyttökerralla. Plussaa kone saa siitä, että se on ympäristöystävällinen, sen valmistama kahvi on hyvää ja kahvi vaihtoehtoja on monia. Miinusta tulee koneen kömpelyydestä sekä rumasta maitosäiliöstä. He kuitenkin toteavat sen olevan paras espressokone alle 1000 euron hintaluokassa ja antavat sille 4/5 tähteä. 

 

Saksalainen kahviblogi coffeeness antoi Melitta Caffeo CI koneelle 4,5/5 tähteä. Plussaa kone saa kahdesta kahvipapusäiliöstä, joiden välillä vaihtaminen on helppoa, nopeudesta sekä hiljaisuudesta. Näiden ominaisuuksien lisäksi plussaa tulee puhdistamisen helppoudesta, sekä koneen pienikokoisuudesta. Miinusta kone saa sen pienestä valutusastiasta, muovisesta maitosäiliöstä sekä siitä, että osa esiasetuksista tuntuvat "oudoilta". 


baristadelcaffe pitivät Melitta Caffeo CI koneesta ja heidän mielestään se on helppokäyttöinen. Plussaa tulee erillisestä maitosäiliöstä, jonka avulla vaahdoitetusta maidosta saa täyteläistä ja kermaista. Miinusta tulee pienestä valutusastiasta ja muistisasetusten vähäisestä määrästä. 


Råd o Rön on testannut 31 espressokonetta. Testissä  Melitta Caffeo CI sai 69 pistettä. Voittajaksi valittiin Delonghin kone PrimaDonna Elite ECAM, joka maksaa 1300-1700 euroa ja sai 82 pistettä

 

Smartson testasi 8 espressokonetta. Melitta Caffeo CI voitti testin 22/25 pisteellä. Plussaa kone sai mm. siitä että kahvipapusäiliössä on kaksi osaa, mikä mahdollistaa vaihtelun eri kahvilaatujen välillä..

 

Asiakkaiden mielipiteitä Melitta Caffeo CI espressolaitteesta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


" Parasta on että voin valita kahden eri kahvipapulaadun välilla, sekä mahdollisuus tallentaa neljät eri asetukset koneen muistiin. Maitosäiliö on helppo puhdistaa ja se tekee uskomattoman hyvää maitovaahtoa. Yksi asia joka yllätti minut positiivisesti on, että Melittan asiakaspalvelu on olemassa ja aktiivinen! Olen erittäin tyytyväinen espressokoneeseeni ", "Kone lämpeää nopeasti ja maidonvaahdotin toimii erinoimaisesti", "Uskomattoman hyvän makuista kahvia ja koneen puhdistus on erittäin helppoa, suosittelen konetta kaikille jotka eivät vielä ole tehneet ostopäätöstä". 


Sinua luultavasti kiinnostaa myös Melitta Caffeo CI koneen mahdolliset huonommat ominaisuudet? Löytämämme "viat" ovat valutusastian pienuus, samoin kuin "ulkopuolinen" maitosysteemi, jonka käyttö vaatii enemmän ponnisteluja, kuin muiden espressokoneiden käyttö. Vaikka maitojärjestelmä on monissa muissa koneissa sisäänrakennettu, pitää sinun silti useimmiten vaahdottaa maito käsin, kun taas Caffeo CI koneella tämä ei ole tarpeellista. 
Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on älypuhelin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan älypuhelimen alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 

Täältä voit ostaa testivoittajan:

Ajankohtaiset myymälähinnat 21 syyskuu 2023
Hintaopas Melitta Caffeo CI parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas

Aiheeseen liittyvät testit