Paras espressokone

Testien paras espressokone 2024

Haluatko tietää mikä espressokone pärjäsi parhaiten testeissä vuonna 2024? Hyvä, sitten olet tullut oikealle sivulle!

 

Tapamme mukaan olemme keskustelleet niin asiantuntijoiden, kuin asiakkaiden kanssa, pystyäksemme vastaamaan kysymykseen mahdollisimman hyvin. Teemme kaikkemme, jotta onnistuisit ostopäätöksessäsi mahdollisimman hyvin. 


Tässä testissä esittelemme kaksi suosittelemaamme espressokonetta. Ensimmäinen sai arvosanakseen "testien paras". Tässä koneessa on todellakin hintalaatusuhde kohdillaan. Toinen hintaluokaltaan hieman kalliimpi laite sai arvosanan "paras premium valinta". 


 

Hyvä espressokone tekee sinusta amatöörin sijaan oikean baristan... ainakin melkein. Joka tapauksessa voit hyvän koneen avulla päästä erittäin lähelle ammattimaista lopputulosta.

 

Tämän takia kannattaa hankkia espressokone:

  • Hyvä lopputulos on helpompi saavuttaa
  • Helppo puhdistaa
  • Nopea valmistus ja aina oikea määrä kahvia 
  • Aina upea lopputulos


Testien paras espressokone 2024


Tarkan harkinnan, testien lukemisen, asiantuntijoiden kanssa neuvottelemisen ja asiakkaiden mielipiteiden kuuntelemisen jälkeen olemme valinneet testivoittajan. Voittajaksi selviytyi espressokeitin, jossa hintalaatusuhde on tosiaankin kohdillaan: Delonghi Magnifica S ECAM 21.117. 


Kahden testivoittajan lisäksi on olemassa muita laadukkaita tuotemerkkejä kuten Philips, Jura, Saeco, Isomac ja Gaggia.


Voittajan on valmistanut tunnettu merkki Delonghi, joka valmistaa espressokoneita eri kokoisina ja monissa eri hintaluokissa. Magnifica S ei ole luksusmalli, mutta se on erittäin hyvä kone sinulle, joka rakastat kahvia, etkä vaadi kaikkia hienouksia, jotka löytyvät kalliimmista malleista. 

 

Magnifica S on täysiautomaattinen espressokeitin, jossa on 1,8 litran vesisäiliö sekä 250 gramman kahvipapusäiliö. 


Vaikka Magnifica S ei ole markkinoiden uusin kone, on siinä monia käteviä teknisiä ominaisuuksia. Koneessa on esimerkiksi automaattinen virrankatkaisu, laite sammuu itsestään jos unohdat sen päälle. Lisäksi kahvikoneessa on automaattiset puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat, joten voit jättää puhdistuksen ohjelmien hoidettavaksi.  


Magnifica S koneessa on maidonvaahdotin sekä kahvimylly, mikä mahdollistaa monenlaisien kahvien valmistuksen. Espressot, cafe lattet ja cappuccinot valmistuvat hetkessä. Lisäksi laitteella voi valmistaa kaksi kahvia kerralla! Sisäänrakennetusta kahvimyllystä löytyy 13  karkeusasetusta. Erittäin vaikuttava määrä, sillä monista kalliimmista laitteista karkeusasetuksia löytyy vain 5. Juuri tämä ominaisuus tekee Magnifica S koneesta piiloitetun timantin markkinoilla. Kaikkein vaativimmatkin kahvinautiskelijat saavat laitteella mieleistänsä kahvia. Lisäksi koneessa voi käyttää sekä kahvipapuja, että valmista jauhokahvia.


Magnifica S ECAM 21.117 on huippukone tunnetulta merkiltä, Delonghi, jonka avulla niin aloittelija kuin kahviexpertti voi nauttia hyvästä kupista kahvia. Lue lisää Delonghin kotisivulta.
Asiantuntijoiden mielipiteitä  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117 espressolaitteesta

Råd och Rön palkitsi Magnifica S koneen ensimmäisellä siljalla espressokone testissä vuonna 2014. 

 

Coffeedino antoi Magnifica S koneelle 9.5/10 pistettä. Testin lopussa he kirjoittivat "Tämä on meidän lempimallimme ja suosittelemme sitä vahvasti kaikille".

 

Saksalainen kahviblogi coffeeness antoi Magnifica S koneelle 5/5 tähteä. Plussaa kone sai siitä, että se on kompakti, kohtuuhintainen ja siinä on useampi karkeusasetus. Miinusta taas tulee näytön puuttumisesta sekä siitä, että kahvin valmistus hienoimmilla karkeusasetuksilla saattaa tukkia kahvimyllyn.

 

Tech-blogi digitaltrends antoi Magnifica S koneelle 3.5/5 tähteä. Heidän mielestään laite on helppokäyttöinen ja sen valmistama espresso on hyvää. Plussaa tulee myös laitteen automaattisesta puhdistusohjelmasta.  

 

Asiakkaiden mielipiteitä Delonghi Magnifica S ECAM 21.117 espressolaitteesta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki; 


"Kone toimii hyvin kaikilla eri kokoisilla kupeilla. Olen käyttänyt sekä suuria kahvikuppeja että pieniä espressolaseja, ja se tomii yhtä hyvin joka kerta. Pidän myös maidonvaahdottimesta, jonka avulla on helppo tehdä maitovaahtoa latteen tai cappucinoon"


"Olen käyttänyt konetta joka päivä lähes vuoden ajan, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia sen kanssa. Puhdistusta tarvitaan hyvin harvoin. Kone on helppokäyttöinen ja valmistunut kahvi on erinomaista"


"Rakastan espressokonetta, nopea toimitus ja se valmistaa erinomaista kahvia".


Sinua luultavasti kiinnostaa myös Delonghi Magnifica S ECAM 21.117  koneen mahdolliset huonommat ominaisuudet? Yleisesti otten emme löytäneet mitään suurempia ongelmia, lähinnä pieniä vikoja, kuten kahvimyllystä kuuluva kova ääni. 
Espressokone paras premium valinta


Eikö Delonghin kone tunnu riittävältä? Etsitkö suurempaa ja vahvempaa konetta, jonka avulla voi valmistaa aivan täydellisen kahvikupillisen? Hyvä, meillä on juuri sinulle sopiva kone!


Premiumvoittaja tulee merkiltä Melitta, joka on arvostettu merkki sekä asiakkaiden että asiantuntijoiden keskuudessa. Valmistajan laite Barista TS Smart on fiksu ja moderni espressokone, joka saa hyvinansaitun premium-statuksen. 

 

Se, mikä tekee Melitta Barista TS Smart premiumvoittajan, on sen laaja toimintojen kirjo sekä se, että se vaikuttaa laadukkaalta. Kahvikone on erittäin helppokäyttöinen ja hoitaa kaiken työn puolestasi; sinun tarvitsee vain täyttää vesi ja kahvi tarvittaessa. Sen jälkeen valitset haluamasi kahvijuoman ja kone aloittaa keittämisen.


Suurinta osaa kahvikoneen toiminnoista ohjataan kosketuksella. Paneelista voit valita kahvilaadun ja sen jälkeen säätää koon ja vahvuuden. Aluksi kannattaa kokeilla eri asetuksia löytääkseen itselleen sopivan vahvuuden.


Kone on melko suuri, mikä on seurausta monista toiminnoista. Esimerkiksi siinä on sisäänrakennettu kahvimylly kahdella säiliöllä eri pavuille, mikä on arvostettua hienostuneille kahvinjuojille, jotka haluavat vaihdella papujen vahvuutta. Mutta jos et käytä papuja tai omistat jo kahvimyllyn, koneessa on myös syvennys valmiiksi jauhetulle kahville.


Kahvikoneen vesisäiliön tilavuus on 1,8L, ja siinä on anturit, jotka automaattisesti pysäyttävät kahvinkeittämisen, jos vettä ei ole jäljellä. Kone myös ilmoittaa, jos kahvia on täytettävä.


Veden suodattimen sisäänrakennetun teknologian ansiosta kahvikoneen kalkinpoistotarve on minimoitu. Mutta se riippuu myös asuinpaikkasi veden kovuudesta. Barista TS Smart maitojärjestelmässä on erillinen säiliö letkulla, jotka molemmat sisältyvät ostoon. Tämä tekee maitosäiliön siirtämisen jääkaappiin helpoksi ja helpottaa puhdistusta.


Useimmat osat ovat astianpesukoneen kestäviä, mikä on arvostettua, sillä ne ovat helpompia puhdistaa. Mutta on myös ohjelmia, jotka automaattisesti puhdistavat ja poistavat kalkin kahvijärjestelmästä ja koneesta. Tämä tehdään Melittan puhdistus- ja kalkinpoistotablettien avulla.


Yhteenvetona Melitta Barista TS Smart on mahtava kone, joka tarjoaa kaiken tarvittavan. Se on helppokäyttöinen ja sen maitojärjestelmä on erittäin arvostettu - myös helppokäyttöinen, jos pidät maidosta kahvissasi. Koneet on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.


Haittapuolena on sen hinta, se on erittäin kallis, mutta on tärkeää ymmärtää, että saat paljon kahvikonetta rahallasi. Ja laadukkaan merkin myötä Melitta tarjoilee kahvia monien vuosien ajan.


Parasta Melitta Barista TS Smart laitteessa on että sen käyttö on vaivatonta etkä tarvitste aiempaa kokemusta valmistaaksesi maistuvan kupin kahvia. Laite tekee kaiken työn puolestasi- keittämisestä maidonvaahdoitukseen sekä puhdistukseen. Sinun tulee vain lisätä kalkinpoistotabletti sillöin tällöin. Lue lisää Melittan kotisivuilta
Asiantuntijoiden mielipiteitä Melitta Barista TS Smart espressolaitteesta

Råd & Rön testaa Melitta Barista Smart TS -mallia, joka saavuttaa jaetun ensimmäisen sijan 86 pisteellä. Se saa eniten pisteitä osa-alueilla; espresso (tuoksu, maku, ulkonäkö), lämpötila, kaksi kuppia samanaikaisesti sekä kyky vaahtoaa maitoa.


Aiemmin Råd & Rön antoi ensimmäisen sijan Magnifica S -mallille sen kahvikone testissä.


Beantocupcoffee on testannut Melitta Barista TS:n ja antaa sille korkean arvosanan 9,5/10. Heidän mielestään se on hyvä kone, joka sopii kaikille kahvilaaduille. He pitävät myös sen tarjoamista monista valintamahdollisuuksista sekä sen helppokäyttöisyydestä kosketusnäytön avulla.


Expertsreviews antaa täydet pisteet Melitta Barista TS Smartille ja kuvailee sitä (melkein) täydelliseksi kahvikoneeksi. He ylistävät koneen joustavuutta, sen helppoa puhdistusta, sekä että siinä on kaksi papusäiliötä ja että voit myös käyttää valmiiksi jauhettua kahvia. Mitä tulee haittapuoliin


Coffeedino antaa Magnifica S:lle 9,5 pistettä 10:stä. He päättävät testinsä sanoen: "Tämä on yksi suosikkimalleistamme ja suosittelemme sitä lämpimästi kaikille".


Saksalainen kahviblogi Coffeeness on testannut Magnifica S:n ja antanut sille huippuarvosanan 5/5. He pitävät siitä, että se on kompakti, kohtuullisesti hinnoiteltu ja että siinä on useita jauhatusasetuksia. He eivät pidä siitä, että kahvimylly voi tukkeutua, jos käytät hienoja asetuksia myllyssä, sekä siitä, että siinä ei ole näyttöä.


Teknologiablogi Digitaltrends antaa Magnifica S:lle 3,5 tähteä viidestä. He pitävät sen helppokäyttöisyydestä, siitä, että se tekee hyvää espressoa, sekä sen itsepuhdistustoiminnosta.


Beantocupcoffee on tehnyt laajan testin Melitta Caffeo CI:stä ja sanoo, että "Melitta Caffeo CI on erinomainen valinta, jos etsit premium-luokan espressokonetta ilman, että ylität 10 000 SEK:n rajan. Se tekee uskomattoman hyvää espressoa ja cappuccinoa, on helppokäyttöinen ja näyttää hyvältä keittiössä, suosittelemme sitä!". Lisäksi Beantocoffee antaa Caffeo CI:lle 9 pistettä 10:stä!


TechRadar on testannut Melitta Caffeo CI:n ja pitää siitä, että se tuottaa kahvilatason kahvia joka käyttökerralla. He pitävät sen ympäristöystävällisyydestä, sen kahvista ja siitä, että se tarjoaa monia valintoja kahvisi maun suhteen. He eivät pidä siitä, että se koetaan kömpelöksi sekä sen rumasta maitosäiliöstä. He väittävät kuitenkin, että se on paras kone alle 10 000 SEK:n ja antavat sille 4 tähteä viidestä.


Saksalainen kahviblogi Coffeeness antaa Melitta Caffeo CI:lle 4,5 tähteä viidestä. He pitävät siitä, että siinä on kaksi säiliötä kahvipavuille, joita voit helposti vaihtaa, että se on nopea tarjoilussa ja että se on hiljainen


beantocupcoffee on tehnyt suuren testin Melitta Caffeo CI koneesta. He kirjoittavat että "Melitta Barista TS Smart on eriomainen valinta, jos etsit premium laatuista espressokonetta, joka maksaa alle 1000 euroa. Laite valmistaa uskomattaman hyvää espressoa ja cappuccinoa, on helppokäyttöinen ja näyttää tyylikkäältä keittiössä. Me suosittelemme konetta! Kehujen lisäksi beantocoffee antoi Caffeo CI koneelle 9/10 pistettä. 

 

techradar.com on testannut Melitta Caffeo CI konetta ja heidän mielestään kone valmistaa kahvilalaatuista kahvia joka käyttökerralla. Plussaa kone saa siitä, että se on ympäristöystävällinen, sen valmistama kahvi on hyvää ja kahvi vaihtoehtoja on monia. Miinusta tulee koneen kömpelyydestä sekä rumasta maitosäiliöstä. He kuitenkin toteavat sen olevan paras espressokone alle 1000 euron hintaluokassa ja antavat sille 4/5 tähteä. 

 

Saksalainen kahviblogi coffeeness antoi Melitta Caffeo CI koneelle 4,5/5 tähteä. Plussaa kone saa kahdesta kahvipapusäiliöstä, joiden välillä vaihtaminen on helppoa, nopeudesta sekä hiljaisuudesta. Näiden ominaisuuksien lisäksi plussaa tulee puhdistamisen helppoudesta, sekä koneen pienikokoisuudesta. Miinusta kone saa sen pienestä valutusastiasta, muovisesta maitosäiliöstä sekä siitä, että osa esiasetuksista tuntuvat "oudoilta". 


baristadelcaffe pitivät Melitta Caffeo CI koneesta ja heidän mielestään se on helppokäyttöinen. Plussaa tulee erillisestä maitosäiliöstä, jonka avulla vaahdoitetusta maidosta saa täyteläistä ja kermaista. Miinusta tulee pienestä valutusastiasta ja muistisasetusten vähäisestä määrästä. 


Råd och Rön on testannut 31 espressokonetta. Testissä Melitta Caffeo CI sai 69 pistettä. Voittajaksi valittiin Delonghin kone PrimaDonna Elite ECAM, joka maksaa 1300-1700 euroa ja sai 82 pistettä

 

Smartson testasi 8 espressokonetta. Melitta Caffeo CI voitti testin 22/25 pisteellä. Plussaa kone sai mm. siitä että kahvipapusäiliössä on kaksi osaa, mikä mahdollistaa vaihtelun eri kahvilaatujen välillä.

 

Asiakkaiden mielipiteitä Melitta Barista TS Smart espressolaitteesta

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Parasta on että voin valita kahden eri kahvipapulaadun välilla, sekä mahdollisuus tallentaa neljät eri asetukset koneen muistiin. Maitosäiliö on helppo puhdistaa ja se tekee uskomattoman hyvää maitovaahtoa. Yksi asia joka yllätti minut positiivisesti on, että Melittan asiakaspalvelu on olemassa ja aktiivinen! Olen erittäin tyytyväinen espressokoneeseeni "


"Kone lämpeää nopeasti ja maidonvaahdotin toimii erinoimaisesti"


"Uskomattoman hyvän makuista kahvia ja koneen puhdistus on erittäin helppoa, suosittelen konetta kaikille jotka eivät vielä ole tehneet ostopäätöstä". 


Sinua luultavasti kiinnostaa myös Melitta Barista TS Smart koneen mahdolliset huonommat ominaisuudet? Löytämämme "viat" ovat valutusastian pienuus, samoin kuin "ulkopuolinen" maitosysteemi, jonka käyttö vaatii enemmän ponnisteluja, kuin muiden espressokoneiden käyttö. Vaikka maitojärjestelmä on monissa muissa koneissa sisäänrakennettu, pitää sinun silti useimmiten vaahdottaa maito käsin, kun taas Caffeo CI koneella tämä ei ole tarpeellista. 

Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on älypuhelin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan älypuhelimen alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Espressokone

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty