Paras älylukko

Testien paras älylukko 2024

Oletko aikeissa ostaa älylukon ja haluat tietää mikä on paras älylukko vuonna 2024? Hyvä, sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme käyneet läpi kaikki lehtien testit ja myös tarkistaneet mitä mieltä asiakkaat ovat. Kaiken tämän olemme koonneet tälle sivulle, jotta sinä voit nopeasti nähdä voittajan ja näin välttää harmittavan virheostoksen.


Aloitetaan kuitenkin tutustumalla muutaman asiaan, jotka sinun on hyvä tietää ennen lukon ostamista.


Tämä testi kuuluu uuteen kategoriaamme Smart Home- Älykoti. Tutustu testiin saadaksesi selville, mikä älylukko on kaikista älykkäin tällä hetkellä! Mikä ihmeen älykoti?

Termi älykoti on yleistynyt viime aikoina, mutta mitä sillä oikeastaan tarkoitetaan? Joo, älykoti on koti, jossa voit kontrolloida kodinkoneita, viihde-elektroniikkaa, musiikkia tai esimerkiksi valaistusta älypuhelimella. Saattaa kuulostaa hieman kummalliselta, mutta tämän konseptin suosio on jatkanut kasvamistaan, erityisesti teidän Testien Paras-Opas lukijoiden keskuudessa. 


Tämän takia sinun kannattaa omistaa älylukko

Moni ei edes ajattele lukon vaihtamista. Niin kauan, kun lukko toimii ja tuntuu turvalliselta, olemme yleensä tyytyväisiä. Saatamme ostaa uuden valvontajärjestelmän lisätäksemme turvallisuuden tunnetta, mutta lukkoa mietimme vain silloin, kun onnistumme hukkaamaan avaimen, emmekä pääse sisälle. Nykyään tähän ongelmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu. Älylukon ansiosta ongelma katoaa ja avaimet siirtyvät muinaishistoriaan. Avaimen sijasta älylukon avaamiseen käytetään henkilökohtaista koodia tai esimerkiksi älypuhelinta. Oikein käytettynä älylukko saattaa lisätä turvallisuutta, sillä avainten vääriin käsiin joutumisen uhka katoaa täysin. Tiedämme tosin, että moni on skeptinen tällaisia sähköisiä ratkaisuja kohtaan. Riski saattaa tuntua suurelta varsinkin, kun puhutaan talon ulko-oven lukon vaihtamisesta sähköiseen versioon. Tämän takia on erittäin tärkeää, että ostat turvallisen ja luotettavan tuotteen.


Älylukon hyötyjä

  • Voit päästää kuljettajat ja korjaajat pääsevät sisään väliaikaisella koodilla 
  • Voit seurata puhelimestasi, kun oveasi käytetään ja kuka sitä käyttää 
  • Unohda kadonneet avaimet!
  • Parempi turvallisuus
  • Sinun ei tarvitse enää huolehtia oven lukitsemisesta - älylukko tekee sen puolestasi!


Erilaisia älylukkoja:

Joissain lukkomalleissa vaihdetaan vain lukon nuppi. Näiden lukkojen kohdalla on kuitenkin ilmentynyt ongelmia, sillä älylukon "moottori" ei aina jaksa kääntää lukon telkeä sisään asti. Älylukko luulee, että ovi on turvallisesti lukossa, vaikka itseasiassa ovi on edelleen auki. Turvallisuuden takaamiseksi suosittelemmekin älylukkoja, joissa koko lukitussysteemi vaihdetaan. 


Testien paras älylukko

Tämän hetken testivoittaja on Yale Doorman V2N.Yale Doorman V2N älylukon suosio on kasvanut viime aikoina. Suosio johtuu muunmuassa siitä, että Yale tekee yhteistyötä monien turvallisuus firmojen kanssa. Lisäksi älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden. Ruotsissa tämä älylukko on ainoa sarjassaan, joka on saanut hyväksynnän Ruotsin Varkaussuojayhdistykseltä (Stöldskyddsföreningen). Doorman V2N eroaa muista älylukoista, sillä tämän lukon kohdalla koko lukonrunko vaihdetaan. 

  

Näin lukko toimii

Lukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Erilliset, 24 tuntia voimassa olevat koodit päästävät sisään niin vieraat kuin huoltotyöntekijätkin. Jos olet epävarma, että lukitsitko oven voit aktivoida "automaattisen lukituksen", jolloin ovi menee automaattisesti lukkoon, kun se suljetaan. Suomenkielinen ääniopastuksen ansiosta lukon ansentaminen on helppoa.


  

Yhdistä Yale Doorman hälytysjärjestelmääsi

Yale tekee yhteistyötä Verisuren kanssa. Voit halutessasi kytkeä älylukkosi heidän hälytysjärjestelmäänsä ostamalla älymoduulin. Moduulin avulla voit kontrolloida älylukkoasi puhelimellasi! Voit avata lukituksesi etänä, sekä seurata sovelluksen avulla ketkä perheenjäsenet ovat tulleet kotiin. HUOM, jos haluat kontrolloida älylukkoa puhelimellasi, onnistuu se vain tämän moduulin avulla. Pelkkä älylukko sellaisenaan ei riitä. Kuluttajana sinun on myös tärkeä tietää, että kun ostat moduulin Verisuren kautta, et itseasiassa osta moduulia, vaan pelkästään käyttöoikeuden siihen. Joten, jos lopetat tilauksen, tulee sinun myös palauttaa moduuli. 

 

Asiantuntijoiden mielipiteitä Yale Doorman V2N Älylukosta

Niin asiantuntijoiden kuin asiakkaiden mielestä Yale Doorman V2N on erittäin hyvä älylukko. Tässä alla esittelemme asiantuntijoiden suorittamia testejä. 

    

Smartworld, joka on osana M3, testasi 7 erilaista älylukkoa. Ensimmäiselle sijalle nousi Glue Smart Lock, joka tosin on viime aikoina osoittautunut epäluotettavaksi, sillä se ei aina näytä todellisuutta siitä lukittuiko ovi vai ei. Yale Doorman V2N sijoittui testissä toiselle sijalle. Smartworld antoi plussaa sovelluksen helppokäyttöisyydelle, hyvälle laadulle, sekä sisäänrakennetulle hälytyssysteemille, joka huutaa 80dB voimakkuudella, jos joku yrittää murtaa lukkoa. Miinusta lukko sai kalliista hinnasta sekä faktasta, että kaikkien ominaisuuksien hyödyntämiseksi pitää lukkoon ostaa lisäosia. Smartworld pitää lukkoa kuitenkin käyttäjäystävällisenä ja kirjoittaa näin: "Kun lukko on asennettu, on se erittäin helppo käyttöinen."

 

Teknikveckan.com testasi Yale Doorman V2N älylukkoa. He pitivät lukon luotettavuudesta ja nopea käyttöisyydestä. He kirjoittavat näin: "Lukitseminen ja avaaminen sujuvat salaman nopeasti, eikä lukko oli temppuillut kertaakaan." He arvostavat myös automaattista lukitusta, jonka ansiosta sinun ei tarvitse murehtia enää siitä, että lukitsitko oven vai et. He eivät pitäneet erityisemmin lukon huonosta asennusmanuaalista sekä erittäin äänekkäästä hälytysäänestä (tämä tosin ei ole ongelma ellei lukkoa yritä rikkoa). He kirjoittavat myös näin: "Tämä on elektroninen lukko ja kuten me kaikki tiedämme elektroniset laitteet temppuilevat ennemmin tai myöhemmin..."  

  

Asiakkaiden mielipiteitä

Yleisesti ottaen ovat asiakkaat tyytyväisiä lukkoonsa. Yalen asiakaspalvelu on tosin saanut kritiikkiä. Tässä muutama positiivinen mielipide: "Ei enää hukassa olevia avaimia! Näin lukon avaaminen tulee toimimaan tulevaisuudessa", "Älylukko, joka tekee kotiin tulemisesta helpompaa ja turvallisempaa", "Doorman V2N on tehnyt elämästäni kätevämpää", "Ominaisuudet ovat mahtavia!", "Tähän asti on lukko toiminut hyvin. Käytin ammattilaisen apua asentaakseni lukon ja nyt rakastan sen käyttämistä", "Hyvä lukko ja helpottaa elämää, kun antaa korjaajalle väliaikaisen koodin, jolla hän pääsee sisään. Ulkonäöltään lukko on hieno ja toimii hyvin". 


Täältä ostat Yale Doorman V2N älylukon parhaaseen hintaan

Parhaaseen hintaan löydät Yale Doorman V2N netistä. Näin saat sen myös kotiin kuljetettuna, mikä on helppoa ja kätevää.Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on älylukko ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan älylukon alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 


Philip Andrén

Testivoittaja: Älylukko

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty