Paras lihashuoltovasara

Testien paras lihashuoltovasara 2024

Kärsitkö lihaskivuista ja haluat todella helpottaa oloasi? Silloin lihashuoltovasara on todella toimiva työkalu ongelman korjaamiseksi. Me Testien Paras Oppaassa olemme selvittäneet mikä lihashuoltovasara on testien paras juuri nyt. Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit niin asiantuntijoilta, testilaboratorioista kuin internetistä. 

 

Olemme myös selvittäneet mikä lihashuoltovasara on asiakkaiden suosikki tällä hetkellä. Kaiken tämän, jotta sinä voisit tehdä niin fiksun ostopäätöksen kuin vain mahdollista ja näin välttyä huonolta ostokselta. Tässä testissä esittelemme testivoittajan lisäksi myös haastajan, joka on asiakkaiden mielestä hyvä sekä pärjännyt hyvin testeissä. Paras lihashuoltovasara 2024


Opas – tietoa lihashuoltovasarasta

Lihashuoltovasara, lihaspyssy tai hierontapistooli on tehokas työkalu, joka lähettää eri nopeuksilla tulevia värähtelyjä lihaksiin, näin antaen lihaksille tarkan ja tehokkaan hieronnan. Lihashuoltovasara on helppokäyttöinen ja voit käyttää sitä itse omien lihaksiesi hoitamiseen. Jäykkien lihasten pehmentäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

 

Mitä eroja on oikean hieronnan ja lihashuoltovasaralla tehdyn hieronnan välillä? Tästä kysymyksestä ovat asiantuntijat erimieltä keskenään ja vastaus on vähintäänkin subjektinen. Asiantuntijat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että lihashuoltovasaran avulla voit saada aikaan syvähieronnan ilman suurta vaivannäköä. Vasaralla, missä on useampi eri säätö mahdollisuus, voit itse myös vaikuttaa siihen kuinka kova/pehmeä hieronta on. 

 

Lihashuoltovasaran käyttö on helppoa ja saat tuloksia nopeasti. Vasaran käyttö stimuloi lihaksia ja lisää verenkiertoa. Sillä voi myös avata kipupisteitä. Vasaraa voi käyttää niin ennen treeniä lihasten lämmittelyyn kuin treenin jälkeen lihasten pehmentämiseen ja palautumisen nopeuttamiseen.

Testien paras lihashuoltovasara 


Flowlife on ruotsalainen yritys joka on saanut paljon kiitosta hierontapistooleistaan, ja olemme valinneet heidän uusimman mallinsa, Flowgun Go 2.0:n, testin parhaaksi. Tässä hierontapistoolissa on kuusi erilaista hierontapäätä, jotka on suunniteltu käytettäväksi eri lihasryhmissä. 


Hierontapäiden eri edut

Hierontapäillä on erilaisia etuja riippuen siitä, minkä lihasryhmän kanssa niitä käytetään. Ne auttavat avaamaan triggerpisteitä syvähieronnassa, mikä on erityisen tehokasta treenin jälkeen.


Tehokas hierontapistooli

Flowgun Go 2.0 on tehokas hierontapistooli, jota voidaan käyttää sekä pienissä että suurissa lihasryhmissä. Tarjolla on viisi värinätasoa, joista korkein yltää jopa 2800 värinään minuutissa. Vinkkinä on aloittaa matalammilta tasoilta ja lisätä voimakkuutta, kun lihakset pehmenevät. Hierontapistooli on erittäin hiljainen myös korkeammilla tasoilla.


Pitkä akunkesto ja käytännöllinen säilytyslaukku

Flowgun Go 2.0:ssä on viiden tunnin akunkesto, ja se latautuu täyteen kolmessa tunnissa. Jäljellä oleva akkuaika on selvästi näkyvissä hierontapistoolin päällä vihreästä punaiseen.


Lisäksi hierontapistooli toimitetaan käytännöllisen säilytyslaukun kanssa, mikä tekee siitä helpon ottaa mukaan matkalle.


Mukava ja helppokäyttöinen

Testattaessa Flowgun Go 2.0 oli erittäin helppokäyttöinen ja tarjosi ihanan hieronta kokemuksen. Säännöllisesti treenaaville ihmisille, erityisesti juoksijoille, tämä on hyvä työkalu, joka auttaa palautumisessa vähentämällä lihaskipua. Tämä oli erityisen huomattavaa reisien käytössä juoksulenkin jälkeen.


Asiakkaiden mielipiteitä lihashuoltovasarasta

Kuten yleensäkin, emme tyydy pelkästään asiantuntijoiden mielipiteisiin, vaan haluamme myös tietää mitä asiakkaat ovat tuotteestaan mieltä. Tässä muutama esimerkki;  

 

"Työskentelen hierojana ja olen käyttänyt tätä tuotetta 3 vuotta. Käyttäessäsi tuotetta oikein, on se erittäin hyvä väline ja lisä tavalliselle hieronnalle.”

 

"Olen erittäin tyytyväinen! Laadukkaan tuntuinen tuote. Akun voi vaihtaa. Kolme eri tasoa. Viisi eri päätä. Akunkesto on hyvä. Ainut huonopuoli on, että laukku pitää ostaa erikseen. Suosittelen laukun ostamista, sillä myös se on erittäin hyvä!” 

 

"Tämä on alkuperäinen lihashuoltovasara ja sen kyllä huomaa. Hyvin rakennettu, hiljainen ja voimakas. Olen käyttänyt sitä säännöllisesti muutaman kuukauden ja olen tuloksiin erittäin tyytyväinen. Hyvä akunkesto.”

 

"Mietit voiko tämä hieman kalliimpi tuote oikeasti olla parempi kuin halvat haastajat? Suosittelen sinua ostamaan tämän heti, jottei sinun tarvitse palauttaa tuotetta. Törkeän hyvä, kokeilin yhtä halvempaa tuotetta ensin (99e), mutta se oli epätasainen, väsynyt ja muovinen. Tämä tuote on hintansa arvoinen. "

 

"Mikä kone. Jo ensimmäisen käytön jälkeen ymmärsin, että tulen käyttämään tätä pitkään. Kutsun sitä hierontavasaraksi. Korvaa vanhan pyörivän hierontatyynyn. Tällä voi hieroa kaikkia kehonosia, selkää, niskaa, hartioita. Täydellinen väsyneille jalkalihaksille.” 

 

"Tämä on hyvä myös suurille väsyneille lihaksille tai syvähierontaan. Pienemmille lihaksille voi käyttää päätä, jossa on pehmeä kuminen pinta. Pakkauksessa on neljä eri päätä, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Akunkesto on hyvä, enemmän kuin riittävä yhden henkilön käyttöön”

 

"Kaikista ostamistani hierontalaitteista on tämä selkeästi paras. Vain parin minuutin käytön jälkeen tunsin kuinka lihakseni rentoutuivat.”

 

"Kallis? Ehkä ei? Mielestäni rahat, joita käytetään hyvinvointiin, on hyvin käytettyjä rahoja. Ostin itse kuitenkin tuotteen alennushintaan, joten se on vielä parempi. Olemme käyttäneet tuotetta nyt kolme viikkoa säännöllisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä.” 

 

"Näin tämän ensin Facebook-mainonnan kautta ja ajattelin, että se on taas yksi ”Tv-shopin” kaltainen huijaus tuote. Mutta rupesin katsomaan Youtube videoita ja muita arvosteluja, ja huomasin, että tuote on oikeasti erittäin hyvä. Nyt kun olen testannut tuotetta myönnän, että se on ihan viiden tähden tuote. Toimii kuinka hyvin tahansa. Muihin lihashuoltovasaroihin verrattuna on tämä erittäin hiljainen myös täyttä tehoa käytettäessä.”

 

"Minulla on monen vuoden aikana ollut ongelmia kankean ristiselän ja niskan kanssa. Kävin usein hieronnassa. Tämän tuotteen avulla minun on helppo hieroa lihaksiani itse, tai varsinkin puolisoni voi antaa minulle tehokkaan hieronnan. Tuloksia tuli yhden viikon käytön jälkeen. Mielestäni tuote oli vähän liian kallis, mutta näin jälkikäteen sanottuna se on todellakin hintansa väärti.”

 

Täältä ostat lihashuoltovasaran alimpaan hintaan 


Lihashuoltovasara – paras hinta-laatusuhde


Gymstick CairO Pro Massage Gun on ulkonäöltään erilainen kuin kilpailijansa, mutta toimii erittäin hyvin. Erikoisen ulkonäönsä takia saattaa tämä tuote olla kaikista ergonomisin lihashuoltovasara, mitä markkinoilta löytyy juuri nyt. Fiksun muotoilun lisäksi tuotteesta löytyy kosketusnäyttö, joka sijaitsee tuotteen takaosassa. Näytöstä näet, mikä hieronta-asetus on käytössä ja voit yksinkertaisesti vaihtaa voimakkuutta klikkaamalla nuolta ylös tai alas. 

 

Tuotteessa on 5 värähtelyvoimakkuutta. Alin voimakkuus (Relax) antaa 1400 värähtelyä minuutissa ja voimakkain (Extreme) 3200 värähtelyä minuutissa. Tuotteen mukana tulee 5 vaihdettavaa päätä. Näitä voi käyttää eri lihasryhmille. Tuotteen avulla saat rentouttavan hieronnan, joka auttaa lihaksia palautumaan ja vähentää lihasjumien ja rasitusvammojen riskiä

 

Tuotteen suurin plussa on sen erinomainen akunkesto – jopa 15 tuntia, jos käytät alinta voimakkuustasoa! Tosin muita tasoja käytettäessä on 6 tuntia realistisempi aika.

 

Pakkauksen mukana tulee säilytysteline ja laukku. 

 

Täältä ostat lihashuoltovasaran alimpaan hintaanAsiantuntijoiden mielipiteitä lihashuoltovasarasta

Aftonbladet: Ruotsalainen lehti testasi 11 lihashuoltovasaraa. Heidän mielestään Gymstick CairO Pro Massage Gun on ”huippumalli” ja he antoivat tuotteelle 4 tähteä! He myöntävä, että tuote näyttää erilaiselta muihin verrattuna, mutta se toimii hyvin. He pitävät tuotteen mukana tulevista hieronta päistä ja sen hyvästä akunkestosta. Aftonbladet antoi meidän testivoittajallemme Hyperice Hypervolt lihashuoltovasaralle 4 tähteä. Heidän mielestään tuotetta on helppo käyttää, mutta alin voimakkuus oli heille hieman liian voimakas. Tämän takia tuote sai vain 4 tähteä

 

Men's Health: He pävät siitä, että Hyperice HyperVolt toimii hyvin, on hiljainen sekä helppokäyttöinen. Myös tuotteen kevyt paino sai plussaa, sillä se on helppo ottaa mukaan, eikä se tunnu painavalta laukussa.

 

Business Insider: Testasi Hyperice HyperVolt lihashuoltovasaraa ja arvostelija James Brains oli erittäin vakuuttunut. Hänen mielestään vasaran käyttö vähensi hänen kroonisia kipujaan ja esti niiden leviämistä kroppaan. Pidempiaikaisen käytön jälkeen Brains tunti olonsa notkeammaksi ja hän pystyi helposti palautumaan. Kun häneltä kysyttiin, onko tuote ostamisen arvoinen vastasi hän näin: ”Vaikka tätä tuotetta ei voi verrata hierojan maagiseen kosketukseen, voi HyperVoltin avulla lihaksia huoltaa hierontojen välissä.” sekä ”tuote on erittäin hyvä väline urheilijoille, jotka haluavat rentouttaa lihaksia treeniä ennen tai jälkeen.”


Yksi internetin suurimmista tennisblogeista, lovetennisblog, on testannut Flowlifen Flowgunia. He ovat tulleet siihen tulokseen, että Flowgun tarjoaa erinomaista hierontaa tarpeen mukaan ja pitävät sitä helppokäyttöisenä. He ovat kaikkein tyytyväisimpiä tulokseen; se helpottaa kipeitä lihaksia treenin jälkeen vaivattomasti.


Myös iloebesko on testannut Flowlife Flowgunia. Heidän testinsä ottaa enemmän tieteellisen lähestymistavan, missä he keskittyvät hierontapistoolin vaikutuksiin kehon palautumiseen. He ovat positiivisia siitä, miten hierontapistooli helpottaa palautumista lisäämällä verenkiertoa ja siten auttaa kehoa hankkiutumaan eroon kuona-aineista.


Yksi heidän lempispesifikaatioistaan on Flowgunin teho, ja he mainitsevat, että vaikutus tuntuu jo alhaisemmissa nopeusasetuksissa. Myös hierontapistoolin käyttäjäystävällisyys ja käytännöllisyys nostetaan esiin, koska se on helppo ottaa mukaan ja nopea ladata.

Tiivistelmä

Luettuasi testimme toivomme, että onnistut ostamaan sinulle parhaiten sopivan lihashuoltovasaran ja välttämään huonon ostoksen. 

 


Testivoittaja – Paras lihashuoltovasara

store.default_description

store.default_description


store.default_description

store.default_description

store.default_description


Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on lihashuoltovasara ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan lihashuoltovasaran alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 

 

Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Philip Andrén

Testivoittaja: Lihashuoltovasara

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty