Paras lihashuoltovasara

Testien paras lihashuoltovasara 2023

Kärsitkö lihaskivuista ja haluat todella helpottaa oloasi? Silloin lihashuoltovasara on todella toimiva työkalu ongelman korjaamiseksi. Me Testien Paras Oppaassa olemme selvittäneet mikä lihashuoltovasara on testien paras juuri nyt. Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit niin asiantuntijoilta, testilaboratorioista kuin internetistä. 

 

Olemme myös selvittäneet mikä lihashuoltovasara on asiakkaiden suosikki tällä hetkellä. Kaiken tämän, jotta sinä voisit tehdä niin fiksun ostopäätöksen kuin vain mahdollista ja näin välttyä huonolta ostokselta. Tässä testissä esittelemme testivoittajan lisäksi myös haastajan, joka on asiakkaiden mielestä hyvä sekä pärjännyt hyvin testeissä. 

 

SisältöParas lihashuoltovasara 2023

Testien paras lihashuoltovasara

Hyperice HyperVolt

Hyperice HyperVolt
  • Huippu arvosana asiakkailta ja asiantuntijoilta

  • Laadukas

  • 5 tehokkuustasoa

  • 4 hierontapäätä

  • Laukku ei kuulu hintaan

  • Akunkesto

Lihashuoltovasara - Paras hinta-laatusuhde

Gymstick CairO Pro Massage Gun

Gymstick CairO Pro Massage Gun
  • Huippu arvosana asiantuntijoilta

  • Markkinoiden ergonomisin lihashuoltovasara

  • Uskomattoman hyvä akunkesto

  • Laukku kuuluu hintaan

yhteistyössä Hintaopas


Opas – tietoa lihashuoltovasarasta

Lihashuoltovasara, lihaspyssy tai hierontapistooli on tehokas työkalu, joka lähettää eri nopeuksilla tulevia värähtelyjä lihaksiin, näin antaen lihaksille tarkan ja tehokkaan hieronnan. Lihashuoltovasara on helppokäyttöinen ja voit käyttää sitä itse omien lihaksiesi hoitamiseen. Jäykkien lihasten pehmentäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

 

Mitä eroja on oikean hieronnan ja lihashuoltovasaralla tehdyn hieronnan välillä? Tästä kysymyksestä ovat asiantuntijat erimieltä keskenään ja vastaus on vähintäänkin subjektinen. Asiantuntijat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että lihashuoltovasaran avulla voit saada aikaan syvähieronnan ilman suurta vaivannäköä. Vasaralla, missä on useampi eri säätö mahdollisuus, voit itse myös vaikuttaa siihen kuinka kova/pehmeä hieronta on. 

 

Lihashuoltovasaran käyttö on helppoa ja saat tuloksia nopeasti. Vasaran käyttö stimuloi lihaksia ja lisää verenkiertoa. Sillä voi myös avata kipupisteitä. Vasaraa voi käyttää niin ennen treeniä lihasten lämmittelyyn kuin treenin jälkeen lihasten pehmentämiseen ja palautumisen nopeuttamiseen.
Testien paras lihashuoltovasara 

Bästa massagepistol just nu - Hyperice HyperVolt

(Klicka på massagepistolen för mer information om det bästa priset just nu!)


Osta testivoittaja täältä:

Halvin hinta 23 helmikuu 2024


Hyperice Hypervolt on yksi tämänhetken suosituimmista lihashuoltovasaroista. Se on saanut hyviä arvosteluja mm. Business Insider ja Men's Health lehtien asiantuntijoilta. Lihashuoltovasaran mukana tulee 4 erilaista päätä: pyöreä, haarukka, litteä ja piikki. Näillä eri päillä voit helposti hieroa kehosi eri osia. Esimerkiksi haarukan mallinen pää sopii erinomaisesti selkälihasten ja pohkeiden hieromiseen, kun taas piikikkäällä päällä voit avata kipupisteitä. 

 

Tuotteessa on 3 tehokkuustasoa. Alin taso on 30Hz ja sillon laite värähtelee 1800 kertaa minuutissa, keskitasolla, 40Hz, laite värähtelee 2400 kertaa/minuutti ja korkeimmalla tasolla, 53Hz, värähtelyjen määrä on jopa 3200/minuutti. Tehokkuudesta huolimatta laite on suhteellisen hiljainen ja esimerkiksi TVn katsominen onnistuu ilman häiriöitä. 

 

Suositeltavaa on käyttää alempaa tasoa pienien lihasryhmien, kuten hartioiden ja niskan hierominseen, kun taas isompiin lihaksiin, kuten reisilihaksiin, voi käyttää korkeampaa tasoa ja nopeampia värähtelyjä. Yhdistämällä lihashuoltovasaran Hyperices sovellukseen saat käyttöösi käytännöllisiä vinkkejä ja treeniohjeita, sekä tietoa siitä miten voit käyttää laitetta yhdistettynä treenaamiseesi.

 

Kun saat hierontavasaran käyttöösi on se valmis käytettäväksi heti latauksen jälkeen. Laitteen lataus kestää noin 6 tuntia ja yksi lataus riittää noin 2 tunnin hierontaan. Tuote painaa noin 1kg. 

 

Yksi Hypervoltin lihashuoltovasaran vahvuuksista on sen erittäin hyvä laatu. Tämä tulee ilmi myös asiakkaiden mielipiteistä. Jos tuote kuitenkin sattuu vioittumaan, on siinä 1 vuoden takuu. 


Asiakkaiden mielipiteitä lihashuoltovasarasta

Kuten yleensäkin, emme tyydy pelkästään asiantuntijoiden mielipiteisiin, vaan haluamme myös tietää mitä asiakkaat ovat tuotteestaan mieltä. Tässä muutama esimerkki;  

 

"Työskentelen hierojana ja olen käyttänyt tätä tuotetta 3 vuotta. Käyttäessäsi tuotetta oikein, on se erittäin hyvä väline ja lisä tavalliselle hieronnalle.”

 

"Olen erittäin tyytyväinen! Laadukkaan tuntuinen tuote. Akun voi vaihtaa. Kolme eri tasoa. Viisi eri päätä. Akunkesto on hyvä. Ainut huonopuoli on, että laukku pitää ostaa erikseen. Suosittelen laukun ostamista, sillä myös se on erittäin hyvä!” 

 

"Tämä on alkuperäinen lihashuoltovasara ja sen kyllä huomaa. Hyvin rakennettu, hiljainen ja voimakas. Olen käyttänyt sitä säännöllisesti muutaman kuukauden ja olen tuloksiin erittäin tyytyväinen. Hyvä akunkesto.”

 

"Mietit voiko tämä hieman kalliimpi tuote oikeasti olla parempi kuin halvat haastajat? Suosittelen sinua ostamaan tämän heti, jottei sinun tarvitse palauttaa tuotetta. Törkeän hyvä, kokeilin yhtä halvempaa tuotetta ensin (99e), mutta se oli epätasainen, väsynyt ja muovinen. Tämä tuote on hintansa arvoinen. "

 

"Mikä kone. Jo ensimmäisen käytön jälkeen ymmärsin, että tulen käyttämään tätä pitkään. Kutsun sitä hierontavasaraksi. Korvaa vanhan pyörivän hierontatyynyn. Tällä voi hieroa kaikkia kehonosia, selkää, niskaa, hartioita. Täydellinen väsyneille jalkalihaksille.” 

 

"Tämä on hyvä myös suurille väsyneille lihaksille tai syvähierontaan. Pienemmille lihaksille voi käyttää päätä, jossa on pehmeä kuminen pinta. Pakkauksessa on neljä eri päätä, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Akunkesto on hyvä, enemmän kuin riittävä yhden henkilön käyttöön”

 

"Kaikista ostamistani hierontalaitteista on tämä selkeästi paras. Vain parin minuutin käytön jälkeen tunsin kuinka lihakseni rentoutuivat.”

 

"Kallis? Ehkä ei? Mielestäni rahat, joita käytetään hyvinvointiin, on hyvin käytettyjä rahoja. Ostin itse kuitenkin tuotteen alennushintaan, joten se on vielä parempi. Olemme käyttäneet tuotetta nyt kolme viikkoa säännöllisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä.” 

 

"Näin tämän ensin Facebook-mainonnan kautta ja ajattelin, että se on taas yksi ”Tv-shopin” kaltainen huijaus tuote. Mutta rupesin katsomaan Youtube videoita ja muita arvosteluja, ja huomasin, että tuote on oikeasti erittäin hyvä. Nyt kun olen testannut tuotetta myönnän, että se on ihan viiden tähden tuote. Toimii kuinka hyvin tahansa. Muihin lihashuoltovasaroihin verrattuna on tämä erittäin hiljainen myös täyttä tehoa käytettäessä.”

 

"Minulla on monen vuoden aikana ollut ongelmia kankean ristiselän ja niskan kanssa. Kävin usein hieronnassa. Tämän tuotteen avulla minun on helppo hieroa lihaksiani itse, tai varsinkin puolisoni voi antaa minulle tehokkaan hieronnan. Tuloksia tuli yhden viikon käytön jälkeen. Mielestäni tuote oli vähän liian kallis, mutta näin jälkikäteen sanottuna se on todellakin hintansa väärti.”

 

Täältä ostat lihashuoltovasaran alimpaan hintaan 
Lihashuoltovasara – paras hinta-laatusuhde

Utmanaren - Gymstick Cairo Pro Massage Gun

(Klicka på massagepistolen för mer information om det bästa priset just nu!)


Osta testivoittaja täältä:

Halvin hinta 23 helmikuu 2024

Hintaopas Gymstick CairO Pro Massage Gun parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas


Gymstick CairO Pro Massage Gun on ulkonäöltään erilainen kuin kilpailijansa, mutta toimii erittäin hyvin. Erikoisen ulkonäönsä takia saattaa tämä tuote olla kaikista ergonomisin lihashuoltovasara, mitä markkinoilta löytyy juuri nyt. Fiksun muotoilun lisäksi tuotteesta löytyy kosketusnäyttö, joka sijaitsee tuotteen takaosassa. Näytöstä näet, mikä hieronta-asetus on käytössä ja voit yksinkertaisesti vaihtaa voimakkuutta klikkaamalla nuolta ylös tai alas. 

 

Tuotteessa on 5 värähtelyvoimakkuutta. Alin voimakkuus (Relax) antaa 1400 värähtelyä minuutissa ja voimakkain (Extreme) 3200 värähtelyä minuutissa. Tuotteen mukana tulee 5 vaihdettavaa päätä. Näitä voi käyttää eri lihasryhmille. Tuotteen avulla saat rentouttavan hieronnan, joka auttaa lihaksia palautumaan ja vähentää lihasjumien ja rasitusvammojen riskiä

 

Tuotteen suurin plussa on sen erinomainen akunkesto – jopa 15 tuntia, jos käytät alinta voimakkuustasoa! Tosin muita tasoja käytettäessä on 6 tuntia realistisempi aika.

 

Pakkauksen mukana tulee säilytysteline ja laukku. 

 

Täältä ostat lihashuoltovasaran alimpaan hintaan


Hintaopas Gymstick CairO Pro Massage Gun parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Asiantuntijoiden mielipiteitä lihashuoltovasarasta

Aftonbladet: Ruotsalainen lehti testasi 11 lihashuoltovasaraa. Heidän mielestään Gymstick CairO Pro Massage Gun on ”huippumalli” ja he antoivat tuotteelle 4 tähteä! He myöntävä, että tuote näyttää erilaiselta muihin verrattuna, mutta se toimii hyvin. He pitävät tuotteen mukana tulevista hieronta päistä ja sen hyvästä akunkestosta. Aftonbladet antoi meidän testivoittajallemme Hyperice Hypervolt lihashuoltovasaralle 4 tähteä. Heidän mielestään tuotetta on helppo käyttää, mutta alin voimakkuus oli heille hieman liian voimakas. Tämän takia tuote sai vain 4 tähteä

 

Men's Health: He pävät siitä, että Hyperice HyperVolt toimii hyvin, on hiljainen sekä helppokäyttöinen. Myös tuotteen kevyt paino sai plussaa, sillä se on helppo ottaa mukaan, eikä se tunnu painavalta laukussa.

 

Business Insider: Testasi Hyperice HyperVolt lihashuoltovasaraa ja arvostelija James Brains oli erittäin vakuuttunut. Hänen mielestään vasaran käyttö vähensi hänen kroonisia kipujaan ja esti niiden leviämistä kroppaan. Pidempiaikaisen käytön jälkeen Brains tunti olonsa notkeammaksi ja hän pystyi helposti palautumaan. Kun häneltä kysyttiin, onko tuote ostamisen arvoinen vastasi hän näin: ”Vaikka tätä tuotetta ei voi verrata hierojan maagiseen kosketukseen, voi HyperVoltin avulla lihaksia huoltaa hierontojen välissä.” sekä ”tuote on erittäin hyvä väline urheilijoille, jotka haluavat rentouttaa lihaksia treeniä ennen tai jälkeen.”
Tiivistelmä

Luettuasi testimme toivomme, että onnistut ostamaan sinulle parhaiten sopivan lihashuoltovasaran ja välttämään huonon ostoksen. 

 

Testivoittaja – Paras lihashuoltovasara

 

 

Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on lihashuoltovasara ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan lihashuoltovasaran alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 

 

Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme.