Testien paras painopeitto

Testien paras painopeitto 2024

Aiotko ostaa painopeiton ja haluat tietää mikä peitto on testien paras juuri nyt? Hyvä, sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme käyneet läpi kaikki lehtien testit ja myös tarkistaneet mitä mieltä asiakkaat ovat. Kaiken tämän olemme koonneet tälle sivulle, jotta sinä voit nopeasti nähdä voittajan ja näin välttää virheostoksen. Painopeitto 

Painopeittoja on ollut olemassa jo pidemmän aikaa, mutta vasta viime aikoina niiden suosio on kasvanut huomattavasti. Alun perin painopeittoa käyttivät psyykkisistä ongelmista tai unettomuudesta kärsivät henkilöt. Peiton paino auttaa kehoa vapauttamaan oksitosiinia, millä on rauhoittava vaikutus. 


Lisääntyneellä oksitosiinin erityksellä on myönteisiä vaikutuksia mm. henkilöille, joilla on autismi, anoreksia, ADHD/ADD tai skitsofrenia. Oksitosiini myös vähentää stressiä ja samalla lisää onnellisuuden ja luottavuuden tunteita. 


Painopeitosta on julkistettu useita artikkeleita, joiden mukaan peitto parantaa unenlaatua. Parempi uni onkin yksi asia, johon ihmiset ympäri maailmaa ovat valmiita käyttämään rahaa. Asiantuntijoiden mukaan peiton painon tulisi olla 10-15 % kehonpainostasi. Tämän takia esittelemme testivoittajamme kolmessa eri kategoriassa 7, 9 ja 11kg. 


*Jos sinulla on keuhkojen tai sydämen kanssa ongelmia tai heikentyneitä lihaksia, suosittelemme että olet yhteydessä lääkäriisi ennen painopeiton käytön aloittamista.*

Testien paras painopeitto 2024


Cura peitossa on täytteenä luonnollisia, hienoksi leikattuja lasihelmiä. Nämä pienet lasihelmet mukautuvat kehon mukaan ja luovat pehmeän syleilyn tunteen. Tämä johtaa rauhoittavan "hyvän-olon hormonin" oksitosiinin vapautumiseen kehossa. Tämä vähentää stressiä, ahdistusta ja aggressioita. Pienet helmet päästävät läpi enemmän lämpöä kuin tavalliset täytteet. Tämän ansiosta peitto on mukavan viileä. 


Painopeitto koostuu 7 kerroksesta ja sen päälliskangas on valmistettu 100% puuvillasta. Peittoa mydään viidessä eri sävyssä; laivastonsininen, valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja hiekan värinen. 


Vaikka painopeittoja on myyty jo pidemmän aikaa, on ruotsalainen Cura of Sweden mullistanut markkinat tuottamalla peiton, joka on samaan aikaan erittäin laadukas ja kohtuuhintainen. Jos tilaat painopeiton esimerkiksi terveydenhuollon kautta, joudut usein maksamaan jopa 700 euroa. Jotta voit tuntea olosi varmaksi, tarjoaa Cura of Sweden kolmen vuoden takuun peitoillensa. 


Jos haluat painavamman peiton kuin 7kg esittelemme 9kg aja 11kg painavat peitot hieman alempana sivulla. (Peiton suositellaan olevan noin 10-15% kehonpainostasi) 


Näytä minulle 9 kg ja 11 kg painavat peitot nyt heti!


Täältä ostat painopeiton (7kg) parhaaseen hintaan

Cura of Sweden Pearl (7kg) parhaaseen hintaan
Asiantuntijoiden mielipiteitä painopeitosta

Toistaiseksi painopeitoista ei ole olemassa monia asiantuntijatestejä joihin viitata. Unitutkimuksissa on kuitenkin todettu, että painopeitolla saatta olla hyvä vaikutus uneen. Tässä on joitain esimerkkejä;


"Painopeitto luo turvallisuuden ja rauhan tunteita, millä on positiivinen vaikutus hermostuneisuudelle, huolestuneisuudelle ja stressille." - Berit Seiger Cronfalk (leg. sairaanhoitaja)


Må Bra: "Painopeitto tutkimuksia on vielä hyvin vähän, ja nämä vähäiset testit on suoritettu pienille testiryhmille. Testit kuitenkin osoittavat, että kun henkilö nukkuu painopeiton alla oksitosiinin ja seratoniinin (hyvän olon hormonit) pitoisuus kasvaa, kun taas stressihormonin kortisolin pitoisuus laskee. Mikä vuorostaan parantaa syvän unen määrää. Må Bra kirjoittaa myös Journal of Sleep Medicine & Disorders tekemästä raportista (Västmaland), jossa 82% painopeittoa testanneista henkilöistä koki olonsa rentoutuneemmaksi peiton käytön jälkeen.


Eräässä tutkimuksessa näytetään tuloksia, joiden mukaan painopeiton käytöllä on havaittu positiivia vaikutuksia henkilöihin, joilla on psyykkisiä diagnoseja kuten autismi, ADHD ja ahdistus. Tuloksien mukaan painopeitto voi rauhoittaa levottoman kehon, vähentää ahdistusta ja parantaa unenlaatua. 


Asiakkaiden mielipiteitä painopeitosta 

Kuten yleensäkin, emme tyydy pelkästään asiantuntijoiden mielipiteisiin, vaan haluamme myös tietää mitä asiakkaat ovat tuotteestaan mieltä. Tässä muutama esimerkki;  


"Olin erittäin skeptinen, kun sain tämän ihanan peiton joululahjaksi. Tuntuu ihanalta maata peiton alla. Tulen varmaankin ostamaan painavamman (7kg) peiton pian, sillä peiton paino ei tunnu ollenkaan pahalta, kun se leviää koko keholle. Silti paras joululahja, jonka olen koskaan saanut."


"Olen kärsinyt uniongelmista vähintään 30 vuotta. Olen nyt käyttänyt 5kg painavaa painopeittoa vähän yli vuoden ja yöuneni on pidentyneet 1-2 tunnilla. Heräilen edelleen useita kertoja yössä, mutta nukahdan uudelleen nopeammin kuin ennen. Paras ostokseni ikinä! Plussaa: yöunet pidentyneet 1-2 tunnilla. Miinusta: ei ole mitään pahaa sanottavaa."


"Käytän painopeittoa tavallisen peittoni päällä, sillä painopeitto on vaikuttanut kehooni niin, että herään kylmissäni yön jälkeen. Heräilen harvemmin, sekä nukahdan paljon helpommin ja nopeammin peiton ansiosta."


"Monien vuosien uniongelmien jälkeen nukun vihdoinkin hyvin. Elämäni paras ostos! Olisin tosin valinnut painavamman peiton, jos voisin valita uudestaan. Olen 175cm pitkä ja painan 63kg. Ostin 9kg painopeiton, mutta haluaisin 13kg painavan. Nukun painopeitto tavallisen peittoni päällä. Nukun hyvin ja tunnen itseni levänneeksi ja pirteäksi kun herään." 


"Korkein arvosana tälle peitolle. Teini-ikäinen poikani on kärsinyt nukahtamis- ja uniongelmista pitkään. Ostin peiton ajatuksella, että nyt mennään syyteen tai saveen, mutta en kadu sitä yhtään! Unenlaatu on tasoittunut ja poikani itse kokee olonsa levänneemmäksi kuin ennen. Jos olet epävarma kahden eri painoisen peiton välillä, suosittelen, että ostat sen painavamman."


Täältä ostat painopeiton (9 kg) parhaaseen hintaan

Cura of Sweden Pearl (9kg) parhaaseen hintaan


Täältä ostat painopeiton (11 kg) parhaaseen hintaan

Cura of Sweden Pearl (11kg) parhaaseen hintaan

Herää pirteänä ja levänneenä painopeiton ansiosta!


Herää pirteänä ja levänneenä painopeiton ansiosta!

Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on painopeitto ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan painopeiton alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 


Christina Ho

Testivoittaja: Painopeitto

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty