Parhaat kävelysauvat

Parhaat kävelysauvat 2024

Oletko aikeissa ostaa kävelysauvat ja haluat tietää, mitkä ovat pärjänneet parhaiten testeissä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Me Testien Paras Oppassa olemme löytäneet tämän hetken parhaat kävelysauvat, ja esittelemme ne tällä sivulla. Tulokset perustuvat asiantuntijoiden tekemiin testeihin, testilabroidda tuotettuihin testeihin sekä internetistä löytyviin testeihin.

 

Lisäksi olemme myös selvittäneet mitkä kävelysauvat ovat suomalaisten asiakkaiden suosikkeja. Tämän kaiken olemme tehneet, jotta sinä löytäisit parhaat kävelysauvat heti ja välttyisit huonolta ostokselta. Tässä testissä esittelemme testivoittajan lisäksi myös haastajan, joka on pärjännyt hyvin asiantuntija testeissä, sekä saanut käyttäjiltä hyvää palautetta. 

 


Paras kävelysauvaOpas – tietoa kävelysauvoista

Kävelysauvat ovat erittäin hyvä lisä kävelylenkeille. Tässä lajissa lihas- ja nivelrikkojen riski on pieni. Kävelysauvat helpottavat tasapainoilua ja myös yläkropan lihakset saavat tehokkaan treenin painaessasi sauvoja maahan tehokkaasti joka askeleella.  

 

Kävelysauvat valmistetaan yleensä hiilikuidusta tai alumiinista. Hiilikuitutangot ovat usein kevyempiä ja jäykempiä kuin alumiinitangot. Ne ovat kuitenkin kalliimpia. Siksi monet sauvoista valmistetaan näiden kahden materiaalin yhdistelmällä parhaan joustavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

 

Materiaalin lisäksi, myös toimiva mekanismi sauvojen taittamiseksi on tärkeä. Tämän mekanismin ansiosta sauvat on helppo kuljettaa laukussa mukana. Taittamista varten on olemassa kaksi mallia: teleskooppimalli, jossa putket työnnetään alempiin putkiin ja lukitaan sitten pikalukolla, sekä Z-malli, jossa tangot taitetaan yhteen muodostaen Z kirjaimen. Z-mallin positiivinen puoli on, että sauvan pituus pysyy samana, kun se taitetaan kasaan ja näin ollen sitä ei tarvitse säätää joka kerta. Haittapuoli on taas se, että sauvat vievät hieman enemmän tilaa, koska ne ovat Z:n muotoisia. 

  

Sauvojen pituus pitää myös olla säädettävissä, jotta ne sopivat kaiken pituisille vartaloille, sekä ylä- että alamäkiin.

 

Itsellesi optimaalisen sauvan pituuden löydät testaamalla. Käsivarsiesi tulee olla noin 90 asteen kulmassa, kun pidät sauvoista kiinni. Parhaan ryhdin takaamiseksi, saatat kuitenkin joutua säätämään sauvoja riippuen siitä käveletkö ylä- vai alamäessä. 


Valitse tämän pituiset sauvat

Osa sauvoista myydään eripituisina, kun taas toisissa on enemmän säädönvaraa. Nyrkkisääntönä voit kuitenkin ajatella, että sauvojen tulisi olla noin 70% sinun pituudestasi. Tarkista kuitenkin, että kätesi asettuvat oikeaan asentoon, kun pidät sauvoista kiinni. 

Testien paras kävelysauvaTutustuttuamme asiantuntijoiden testeihin sekä asiakkaiden käyttökokemuksiin, olemme löytäneet selkeän testivoittajan. Nämä kävelysauvat ovat pärjänneet hyvin Råd & Rön tekemässä testissä, sekä saaneet paljon hyvää palautetta käyttäjiltä. Testivoittajan nimi on Black Diamond Distance Carbon FLZ Telescopic. Alla olevassa kuvassa näet miltä sauvat näyttävät niiden ollessa kasattuina.  


Tutustuttuamme asiantuntijoiden testeihin sekä asiakkaiden käyttökokemuksiin, olemme löytäneet selkeän testivoittajan. Nämä kävelysauvat ovat pärjänneet hyvin Råd & Rön tekemässä testissä, sekä saaneet paljon hyvää palautetta käyttäjiltä. Testivoittajan nimi on Black Diamond Distance Carbon FLZ Telescopic. Alla olevassa kuvassa näet miltä sauvat näyttävät niiden ollessa kasattuina. 


Nämä hiilikuidusta valmistetut kävelysauvat ovat erittäin laadukkaat. Sauvat ovat helppo kuljettaa mukana, sillä niiden kokoon taitettu pituus on vain 38 cm. Näissä ergonomisissa sauvoissa on myös muita mukavuuksia, kuten vaahdosta tehdyt kahvat, joissa on urat parhaan pidon takaamiseksi. Nämä kahvat myös imevät hikeä ja pitävät näin kädet kuivina. Kahvojen ympärillä on tarranauhalla säädettävät hihnat.


Painoa näillä sauvoilla on 379 g per keppi. Keveydestään huolimatta sauvat ovat hiilikuiturakenteensa ansiosta erittäin kestävät. Sauvojen pituus on säädettävissä. Sauvaa vetämällä ja pituuden lukitsemalla voi niistä helposti tehdä jopa 20 cm pidemmät.  


Sauvoihin on olemassa erityiset päät, jotka antavat paremman pidon liukkaassa maastossa kuntoillessa. 


Jos haluat kevyet, mutta samalla pituuden säätö mahdollisuuksilla varustetut sauvat, ovat nämä kävelysauvat oikea valinta. Black Diamond tarjoaa tuotteillensa takuun, joten voit myös tuntea olosi turvalliseksi. 


Distance Carbon FLZ sauvoja on saatavana kolmessa koossa. Toivomme, että löydät oikean koon seuraamalla myymälöihin vieviä linkkejä. HUOM! Muista, että kävelysauvojen tulisi olla noin 70% kehosi pituudesta!


Täältä ostat kävelysauvat alimpaan hintaan
Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten yleensäkin Testien Paras Oppaassa, haluamme myös tietää mitä mieltä suomalaiset asiakkaat ovat tuotteestansa. Tässä muutama esimerkki; 


"Fantastiset ja hintansa arvoiset sauvat. Erittäin kevyet ja helpot ottaa mukaan kaikkialle. Vakaat ja mukavat kahvat sekä remmit. Olisin antanut tuotteelle 5 tähteä, jos säädettävä osa olisi lukittu paikalleen. Jos nappi koskettaa mitä tahansa, se nousee, mutta laskee taas itsestään, kun sen laittaa alas, joten se ei ole niin iso vika."

”Kevyet, jäykät, joustavat ja hyvin toimivat. Todella hienot kävelysauvat. Ainoa haittapuoli on melko "pelottava" ääni, joka lähtee eri osista. Tämä häiritsee pidempien nousujen aikana, mutta se on varmaankin hinta, joka on maksettava kevyestä ja kokoontaitettavasta tuotteesta. Huippu hyvä kuljetus Outnorthilta. Nopeaa ja sujuvaa, juuri niin kuin he lupaavat” 

Vahva laatu. Lyhyt pituus taitettuna. Helppo taittaa ja säätää pituutta. "

"Kevyt ja vakaa. Helppo säätää."


"Ostin nämä vaimolleni helposti kuljetettaviksi. Avaa ja taita ja säädä."


"Olen suhteellisen tyytyväinen sauvoihin! Toimii niin kuin pitääkin kovilla pinnoilla, asfaltilla, sorateillä, kovilla poluilla! Mutta osat liukuvat valitettavasti erilleen, pehmeässä maastossa kuljettaessa.”
Suosittelemamme kävelysauvaHaastaja BungyPump Number One Telescopic on enemmänkin kuin treenisauva. Tämä sauva painaa 4 kg ja on täten hyvä väline kehon vahvistukseen. Sauvan extra paino yhdistettynä reippaaseen kävelyyn, on hyvä tapa saada verenkiertoon vauhtia ja pitää kropan terveenä. Sauva sopii erinomaisesti vanhemmielle käyttäjille, jotka haluavat ulkoilla luonnossa ja samalla nostaa sykettä.


Kahva on ergonomisesti suunniteltu ja siinä on myös hihnat, jotka asetettuvat ranteen ympärille parhaan otteen saamiseksi. Sauvan kärki on valmistettu kovametallista. Akseli on valmistettu alumiinista (alaosa) ja kestävästä muovista (yläosa). Jousitus on noin 20 cm ja kävelykepin pituus on säädettävissä välillä 115-155 cm.
Asiakkaiden mielipiteitä

BungyPump Number One Telescopic on erittäin suosittu kävelysauva ja sijoittuu kärkisijoille prisjaktin kävelysauva listalla. Tässä muutama esimerkki arvioista: 


"Erittäin tyytyväinen ostokseeni. Hienoa!"


"Oikein hyvä."


"Loistava!"


"Nämä sauvat toimivat hyvin"


"Hyvät kävelysauvat"


"Hyvä, mutta kahvat eivät tunnu täysin mukavilta."


"Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, antaa minulle hyvän mahdollisuuden harrastaa liikuntaanäinä aikoina."


”Olen erittäin tyytyväinen bungypump sauvoihini.”


"Oikein hyvä!"

 

"Vaimoni käyttää Bungypump 4kg sauvoja. Hän on erittäin tyytyväinen sauvoihin. Hän on aiemmin kävellyt joustamattomien sauvojen kanssa, mutta lopetti niiden käytön, koska hänellä tuli kipua olkapääalueelle. Näiden sauvojen kanssa hänellä ei ollut mitään ongelmia."


"Nämä sauvat sopivat minulle täydellisesti. Voin suositella! / Lennarth"


"Joustava toiminto on hyvin erikoinen ja tarjoaa hyvän ylävartaloharjoittelun voimakävelyn lisäksi. Syke on noussut keskimäärin 10-15 lyöntiä ja kalorien kulutus on 20%."


"Vaimonion erittäin tyytyväinen BungyPump-sauvoihin. Suosittelemme!"


"Vaimoni käyttää Bungypump 4kg sauvoja. Hän on erittäin tyytyväinen sauvoihin. Hän on aiemmin kävellyt joustamattomien sauvojen kanssa, mutta lopetti niiden käytön, koska hänellä tuli kipua olkapääalueelle. Näiden sauvojen kanssa hänellä ei ollut mitään ongelmia."


"Nämä sauvat sopivat minulle täydellisesti. Voin suositella! / Lennarth"


"Joustava toiminto on hyvin erikoinen ja tarjoaa hyvän ylävartaloharjoittelun voimakävelyn lisäksi. Syke on noussut keskimäärin 10-15 lyöntiä ja kalorien kulutus on 20%."


"Vaimonion erittäin tyytyväinen BungyPump-sauvoihin. Suosittelemme!"


"Hei! Mieheni ja minun mielestäni sauvat ovat huippu hyvät. Voimme parantaa kuntoamme ja käsivoimiamme sauvakävelyn avulla. Erityisen hyvä näinä viruksen aikoina, kun on vältettävä kuntosalia. Terveisin Kerstin."


"Saan vähän ylimääräistä kuntoilua nyt, kun kävelen joka ikinen päivä. Näinä korona-aikoina."


"Sauvat ovat mahtavat. Tuntuu että syke nousi ja tuloksen kehittyivät harjoittelun tuloksena.”

Voit tutustua näihin asiantuntija testeihin

Råd och Rön testasi 9 eri kävelysauvaa testissään. Voittajaksi selviytyi Black Diamond Trail 83 pisteellä ja toiseksi sijoittui meidän testivoittajamme Black Diamond Distance FLZ Poles 79 pisteellä.  

 

Outdoor Gear Lab testasi Black Diamond Distance FLZ kävelysauvoja. Sauvat saivat positiivista palautetta ja 4,5/5 pistettä. Raadin mielestä sauvat sopivat henkilöille, jotka haluavat kevyet sauvat sääntö mahdollisuuksilla. Myös sauvojen laadukkuus ja kestävyys saivat kehuja.

 

Expressen, Allt om resor ruotsalainen lehti testasi 6 kokoontaitettavaa kävelysauvaa ja valitsi Black Diamond Distance Carbon FLZ sauvat voittajaksi 5/5 pisteellä. He kirjoittavat, että nämä sauvat olivat testin ylivoimaisesti kevyimmät ja käytännöllisimmät. Toiselle sijalle tasapistein sijoittuivat Gipron Ferrata 315 ja Black Diamond Trail Trekking Poles 4/5 pisteellä. 


Tiivistelmä

Tutustuttuasi kävelysauva testiimme toivomme, että onnistut löytämään itsellesi parhaiten sopivat kävelysauvat.Testivoittaja - Parhaat kävelysauvat 


store.default_description

store.default_description

store.default_description


store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description


träningsstavar - gångstavar

Kävelysauvojen avulla saat hyvää treeniä ja sauvoja voi myös muuntaa ympäristön mukaan


Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on kävelysauva ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaat kävelysauvat alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Tips 2: Pitkän kävelylenkin jälkeen on rentouttava hieronta paikallaan. Hieronnan avulla annat myös kehollesi hyvät lähtökohdat palautumiselle treenin jälkeen. Tutustu lihashuoltovasara testiimme jos haluat saada lisätietoja tämän parhaasta hieronnasta alimpaan mahdolliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Kävelysauvat

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty