Robottiruohonleikkuri testi

Robottiruohonleikkuri testi 2024

Oletko aikeissa ostaa robotti ruohonleikkurin ja haluat tietää mikä on testien paras? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme koonneet tälle sivulle kaikkien asiantuntijoiden tekemien testien tuloksia ja myös selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat ruohonleikkureistaan. Näiden tulosten avulla voit ostaa parhaan robottiruohonleikkurin heti ja välttyä rasittavilta ja kalliilta virheostoksilta.



Parhaat robottiruohonleikkurit 2024

Asetamme seuraavat vaatimukset parhaalle robottiruohonleikkurille

Voi olla fiksua sijoittaa hieman kalliimpaan robottiruohonleikkuriin ja käyttään kunnolla aikaa sen asentamiseen oikein. Kun olet asettanut latausaseman, kiristä kaapeli (joka työnnetään alas nurmikolle pienillä "telttaporteilla") ja lataa robotti. Näin sinulla on luotettava apulainen, joka huolehtii nurmikon leikkaamisesta puolestasi koko loppu vuoden.

 

Mitä työvaatimuksia meillä on tälle uudelle puutarhamestarille sitten? Arvostamme seuraavia ominaisuuksia erittäin suuresti:

 

 • Helppo asentaa -Sekä helppokäyttöisyys että asennuksen helppous ovat tärkeä osa.
 • Luotettava -  Toistuvat pysähdykset ja ongelmat saavat robotin viehätyksen hiipumaan nopeasti. Siksi sen pitäisi pystyä käsittelemään esimerkiksi märkää ruohoa, nurmikon epätasaisuuksia ja kaltevia rinteitä ilman avustusta.
 • Pystyy leikkaamaan vähintään 1000 m2 -  Varmista, että valitset ruohonleikkurin, joka on mitoitettu nurmikollesi. Keskitymme ensisijaisesti niihin, jotka pystyvät käsittelemään vähintään 1000 m2.
 • Laadukas ja luotettava -Sade, voimakas aurinko, kivet ja muut asiat nurmikolla tarkoittavat, että "halpa" ruohonleikkuri voi tulla kalliiksi pitkällä aikavälillä, ellei se selviydy odotettavissa olevista haasteista.
 • Alhainen äänen määrä - Jotta sinä, ja perheesi voitte olla ilman häiriötä Så att både du, din familj och omgivningen störs så lite som möjligt under gräsklippningen.
 • Ja alin mahdollisin hinta - tietenkin!




Testien paras robottiruohonleikkuri


Laadunvalmistaja Gardena on kehittänyt uuden robottiruohonleikkurin, joka sopii  normaalikokoiselle nurmikolle. Sen kapasiteetti on erinomainen, ja  työtila on jopa 1000 neliömetriä. Useimmiten testivoittajiksi nousee kalliimpia robottiruohonleikkureita, mutta koska me otamme huomioon myös tuotteen hinnan suosituksissamme, on Gardena Smart Sileno erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, juuri sen houkuttelevan hintalapun ansiosta.


Sen leikkuuleveys on 22cm ja leikkuukorkeus voidaan asettaa 2-5cm. Tämä ruohonleikkuri on uskomattoman hyvin varustettu wifi-yhteydellä ja SensorCut-järjestelmällä, mikä tarkoittaa, että ruohonleikkuri leikkaa tasapainotetun mallin mukaan. Eli nurmikkoon eli tule raitoja. CorridorCutti ominaisuuden avulla leikkuri pystyy käsittelemään kapeita käytäviä ja umpikujia ongelmitta.


Se voi leikata jopa 30% kaltevia rintetä, mikä tarkoittaa, että se selviää useimmista rinteistä normaaleissa puutarhoissa pysähtymättä. Äänitaso on erittäin niukka 58dB ja robottiruohonleikkurilla on myös 5 vuoden takuu. Älä unohda rekisteröidä ruohonleikkuriasi 3 kuukauden kuluessa ostosta, muuten takuu ei valitettavasti ole voimassa!


Ruohonleikkuri on myös erittäin älykäs. Sen mukana tulee routteri, joka kommunikoi ruohonleikkurin kanssa. Ohjelmisto laskee myös tehokkaimman reitin nurmikon leikkaamiseen- täysin automaattisesti! Gardenan sovelluksen avulla voit myös ohjelmoida itsellesi parhaiten sopivat leikkausajat. 


Kun leikkaus on valmis, robottiruohonleikkuri ajaa takaisin latausasemalleen. Jos joku pitää robottileikkuristasi liikaa ja yrittää varastaa sen, tarvitaan sen uudelleen käynnistämiseen PIN-koodi. Näin varmistat, että uusi 8 kilon auttajasi on paikalla aamulla, kun heräät.

 

Tutustu tähän robottiruohonleikkuriin tarkemmin Gardenan kotisivuilla. Voit myös tutustua tähän Youtube videoon, niin näet kuinka ruohonleikkuri toimii käytännössä. 

 

Asiantuntijoiden sanomaa robottiruohonleikkurista

Kuten sanottua, sanomalehdet antavat usein myönteisiä arvosteluja ja kirjoittavat, että se leikkaa erittäin hyvin, on erittäin luotettava, edullinen ja voittaa esteet hyvällä tavalla.


Käyttäjien mielipiteitä testivoittajasta

Koska kyseessä ovat suhteellisen "nuori markkina", mielipiteitä on paljon. Ja ne ovat voimakkaita!


Monet käyttäjät arvostavat Gardenaa - yleensä sen helppokäyttöisyyden, laadun ja ohjattavuuden vuoksi. Robottiruohonleikkurin omistajat ovat usein onnellisia, sillä heillä on enemmän vapaa-aikaa sen jälkeen, kun robottiruohonleikkuri on alkanut pitämään huolta ruohon leikkuusta.Myöa Husqvarnan ja Robomowin omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä jo pitkään.

 

Tyytymättömiä käyttäjiä löytyy myös, mutta he ovat usein Boschin aikaisemman mallin tai Stigan ruohonleikkurin omistajia. 


Täältä ostat testivoittajan alimpaan hintaan

Halvinta ja helpointa on ostaa tämä ruohonleikkuri netistä. Näin saat sen kotiinkujetettuna lähes suoraan nurmikollesi.

 





Edullinen robottiruohonleikkuri 


Worx Landroid WR14E on edullinen robottiruohonleikkuri, josta löytyy samoja ominaisuuksia, kuin kaikkein kalleimmistakin robottiruohonleikkureista.


Sen leikkuuleveys on 18 cm ja se voi leikata jopa 500 neliömetriä. Muiden testivoittajien tavoin se löytää itse tiensä takaisin takaisin telakointiasemaan. Se myös lähtee itse liikkeelle, kun on taas ruohon leikkuun aika. Ruohonleikkuri latautuu täydellä teholla yhdssä tunnissa. 


Worx Landroid WR14E voi toimia jopa 35% rinteillä, mikä vastaa noin 20 asteen kaltevuutta. Leikkuukorkeuden voi valita välillä 3-6 cm. Sen äänenvoimakkuus on noin 67dB.


Mitä tulee älykkäisiin ominaisuuksiin, leikkuri toimii pin-koodilla, siinä on varashälytys, näyttö ja sisäänrakennettu WiFi-yhteys. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sade vahingoittaa robottiruohonleikkuriasi, sillä se palaa telakointiasemaansa, kun sadetunnistin käynnistyy. Se ei myöskään törmää nurmikolla makaaviin esineisiin ultraäänianturinsa ansiosta.


Sovelluksen avulla voit aloittaa ja lopettaa leikkaamisen ja asettaa leikkausaikataulut. Sovellus myös kerää tärkeitä tietoja ruohonleikkurista, jotta saat ilmoituksen heti, kun jotain on tehtävä.


Täältä ostat edullisen robottiruohonleikkurin alimpaan hintaan 

Halvinta ja helpointa on ostaa tämä ruohonleikkuri netistä. Näin saat sen kotiinkujetettuna lähes suoraan nurmikollesi.




Käyttäjien mielipiteitä leikkurista

Tässä on muutaman käyttäjän mielipide budgetti valinnasta: 


"Tämä on paras ostos budget-keskiluokassa. Olen käyttänyt paljon aikaa tutkimukseeni. Valinta oli tämän leikkurin, Husqvarna 305 ja gardena sileno city smart 750 välillä. Vain tämä leikkuri pystyy leikkaamaan reunoja. En voi ymmärtää miten muissa leikkureissa ei ole tätä ominaisuutta. Muissa leikkureissa ei myöskään ole WiFi-yhteyttä standard ominaisuutena. Gardenan leikkurissa on oma keskitin, jota jotkut käyttäjistä eivät edes saa lukemani mukaan toimimaan ollenkaan. Husqvarna maksaa noin 250 euroa, jotta se saa yhteyden gms-verkkoon."


"Ruohonleikkuri asennetaan mukana toimitettujen kaapeli- ja kaapelipuristimien avulla. Ei virheilmoituksia ja leikkuri toimii hyvin. Voit helposti säätää korkeutta, oppia alueet selvittämällä mikä alue on mikä. Voit sitten asettaa% kulutettavaksi jokaiseen alueeseen. Koon arvoinnin voi tehdä helposti sovelluksen avulla."


"Voin vain suositella tätä leikkuria. Epäröin itsekin aluksi, mutta nyt olen 100% vakuuttunut. En ole joutunut kuin leikkaamaan hieman pusikoissa, joihin leikkuri ei oikein pääse."




Asiantuntijoiden mielipiteitä

Täältä voit lukea viimeisimmät robottiruohonleikkuri testit. Napsauttamalla linkkejäv oit nähdöenemmän yksityiskohtia.


TEK.NO, 2020: Lehden viimeisimmästä testistä löydämme sekä Husqvarna Automower 315 että Gardena Smart Sileno. Automower 315 voittaa testin, kun taas  Gardena Smart Sileno joutuu tyytymään testissä toiseen sijaan. 


TEK piti Automower 315 leikkurista ja se voitti, koska se leikkaa suoraan, kestää vettä ja märkää ruohoa ja selvitytyy jopa vaikeammassa maastossa. Heidän mielestään myös sen ohjelmointi oli helppoa ja terien vaihto mutkatonta.


Råd & Rön, toukukuu 2020: Antaa samat pisteet Gardena Smart Sileno Life 1000 ruohonleikkurille kuin heidän maaliskuun testissään (alempana sivulla). Gardenan robottiruohonleikkuri sai pisteitä sen käyttäjä ystävällisyydestä ja turvallisuudesta. Voittaja testissä oli Stihl RMI 632


Expressen, tammikuu 2020: valitsee Gardena Sileno Life robottiruohonleikkurin parhaaksi budget valinnaksi. He pitävät siitä, että leikkuri liikkuu helposti  nurmikolla sekä siitä että se on käyttäjä ystävällinen. Heidän mielestään myös leikkurin hinta on muihin leikkureihin verrattuna hyvä. Muiksi om det bästa ekonomiköpet och gillar hur enkelt den tar sig fram på gräs och dess goda användarvänlighet. De tycker även att den har ett bra pris i förhållande till andra robotgräsklippare. Andra vinnare i Expressens test blev Husqvarna Automower 430X och Worx Landroid M500 WR141E. 


Råd & Rön, maaliskuu 2020: antoi Gardena Sileno Life 1000 ruohonleikkurille 64 pistettä. Sen hallittavuus ja turvallisuus olivat erittäin hyviä. Leikkuri onnistui leikkaamaan tavallisen nurmikon hyvillä tuloksilla, mutta suoriutui huonommin märällä ruoholla. Råd & Rönin testin voittaja oli Alko Robolinho 500 E. 


Råd & Rön, kesäkuu 2019: Testasi 13 robottiruohonleikkuria. Heidän mielestään ne kaikki osoittivat jatkuvasti hyviä tuloksia. He kuitenkin varoittavat Stigan ja Ambrogion robottiruohonleikkureista. Niillä on ongelmia muun muassa jalkojen havaitsemisessa! Testin voittajat olivat Robolinho 500 E ja Robolinho 500 I merkiltä Alko. 


Råd & Rön, maaliskuu 2018: Testasi 30 robottiruohonleikkuria. Heidän mielestään robottileikkurit toimivat yleensä hyvin, eikä niillä yleensä ole ongelmia märän tai pitkänkään ruohon kanssa. Epätasainen nurmikko taas saattaa tuottaa osalle leikkureista ongelmia. Testin paras oli Robomow RS 615, joka sai 78 pistettä. Toiselle sijalle ylsi 76 pistettä saanut Viking Garden MI 632.


Sanomalehden mukaan huonoimmat robottiruohonleikkurit valmistavat mm. Stiga, Husqvarna ja Gardena. Siksi sinun tulisi välttää näiden ostamista,.


Aftonbladet, kesäkuu 2017: Tämän vuoden testissä testattiin seitsemän robottiruohonleikkuria. Tulokset olivat hyvin samanlaisia kuin edeltävänäkin vuonna. Husqvarna Automower 430X valittiin edelleen parhaaksi robottiruohonleikkuriksi, ja sille on annettu korkein mahdollinen luokitus, 5/5.Tiivistelmä kuuluu: "Epäilemättä paras ja edistynein leikkuri", mutta noin 22 000 kruunun hintalappu tekee siitä erittäin kalliin. Jaetulta toiselta sijalta (4/5 pistettä) löydämme neljä ruohonleikkuria. Gardena Sileno, Stiga Autoclip 225 S, Worx Landroid M WG791E ja Viking Garden iMow MI 422 P. Nämä kaikki ovat todella hyviä robottiruohonleikkureita, mutta maksavat vain noin puolet testivoittajan hinnasta.

 

Råd & Rön / Tænk, maaliskuu 2017: On testannut robottiruohonleikkureita, jotka on tarkoitettu tavallisille asuintontteille. Heidän mielestään robottiruhonleikkureilla leikatut nurmikot näyttävät usein paremmilta kuin tavallisilla ruohonleikkureilla leikatut.Testissä paras oli Robomow RS615 78 pisteellä, joka on tosin raskas ja kallis, mutta takaa erinomaisen tuloksen. Toisella sijalla on Viking Garden MI 632, joka saa 76 pistettä tässä ruohonleikkuritestissä.




Tiivistelmä

Luettuamme testin parhaasta robottiruohonleikkurista toivomme, että voimme ohjata sinut viisaaseen valintaan, jotta vältät sudenkuopat ja voit ostaa sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan robottiruohonleikkurin.


Testvoittaja - Paras Robottiruohonleikkuri


Unna dig själv mer ledig tid i sommar - låt en bra robotgräsklippare sköta gräsmattan.

Vaihda vapaalle kesällä ja anna robottiruohonleikkurin pitää huolta nurmikon leikkuusta.

 


Vinkki 1: 
Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on robottiruohonleikkuri ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan robottiruohonleikkurin alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 




Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

 • Voiko robottiruohonleikkuri leikata ruohoa mäkisessä puutarhassa?
  - Kyllä, testivoittajamme pystyy käsittelemään jopa 40%: n rinteitä.
 • Kuinka ohjaan robottiruohonleikkuria?
  - Mukana oleva sovellus ja sen ohjelmisto laskevat optimaalisen reitin leikkurille. Älypuhelimen avulla voit sitten ohjata ja ohjelmoida ruohonleikkuria.
 • Kuinka suuren alueen robottiruohonleikkurin voi leikata?
  - Suosittelemme robottiruohonleikkureita, jotka on mitoitettu vähintään 1000 m2 pinta-alalle. Jos sinulla on hyvin pieni puutarha, toimii tietysti myös leikkuri, joka on mitoitettu pienemmälle alueelle.
 • Pitääkö robottiruohonleikkuri kovaa ääntä?
  - Ei, äänenvoimakkuus on vain 58db. Mikä ei ole ollenkaan häiritsevä ääni.

Christopher Holmerin

Testivoittaja: Robottiruohonleikkuri

Christopher on Testienparas-sivuston toimitusjohtaja, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteilijä, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus mediateollisuudesta, markkinoinnista ja viestinnästä. Christopher on johtanut useita ruotsalaisia ja kansainvälisiä sivustoja, jotka käsittelevät muun muassa uutisia kotiin ja puutarhaan, sisustusta, veneilyä sekä muita harrastusalueita.

 

Media-alan kokemuksen lisäksi Christopher on toiminut yliopisto-opettajana. Christopherin erityiset kiinnostuksen kohteet Testienparas-sivustolla ovat henkilökohtainen talous, teknologia, koti ja puutarha sekä kuntoilu.

 

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Päivitetty