Paras retkikeitin

Paras retkikeitin testi 2024

Oletko lähdössä luontoon retkelle ja etsit tämän hetken parasta retkikeitintä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit, keskustelleet asiantuntijoiden kanssa ja tietysti selvittäneet mitä mieltä käyttäjät ovat retkikeittimistään. Olemme koonneet tulokset tälle sivulle, jotta voit tehdä mahdollisimman viisaan valinnan ja välttyä vaikealta ja kalliilta virhe ostokselta.Retkikeitin

Retkikeitin on kannettava keittiö, jonka voit ottaa mukaasi, ja valmistaa ruokaa ulkona luonnossa. Se sisältää pari alumiinista valmistettua kattilaa ja polttimen, joka toimii spriillä tai nestekaasulla. Nestekaasu on käyttäjäystävällisempi ja sitä käyttäessä myös lämpötilan hallinta on helpompaa. Ongelmia syntyy kuitenkin todella kylminä kuukausina, sillä nestekaasun ei toimi kunnolla, kun ulkona on kylmä. Sprii toimii lämpötilasta huolimatta, siksi sitä usein käytetään talvikuukausina.


Hyvä retkikeitin kestää käyttöä. Sen pitäisi kestää useita vuosia, eikä sen laatu saisi heiketä käytön jälkeen. On viisaampaa valita hyvälaatuinen vaikkakin hieman kalliimpi keitin, halvan ja huonolaatuisen sijaan. Käyttömukavuuden lisäämiseksi on iso plussa, jos keitin on helppo puhdistaa.


Tulet usein kantamaan retkikeitintä repussasi, joten on tärkeää, että se vie kokoon kasattuna mahdollisimman vähän tilaa. Näin muille retkitavaroille jää enemmän tilaa.


Testien paras retkikeitin 2024Trangia 25-3 UL on klassinen retkikeitin. Se on laadukas ja sen avulla voi valmistaa monipuolisia aterioita ulkona. Runsaiden vedenkeittimien ja jopa paistinpannun avulla voit valmistaa useimmat mieleisesi ruoat. Jos sinulla on jo ostettuna Tangian suurempia kattiloita, voit käyttää niitä myös tämän mallin kanssa, sillä pidikkeet voi nostaa ylös. Retkikeittimen mukana tulee kaksi isoa kattilaa, non-stick paistinpannu ja tukeva tuulisuoja.


Koska voit käyttää sekä spriitä että nestekaasua, tarjoaa myrskykeittiö myös joustavuutta ja voit muokata ruoanlaittoa tarpeidesi mukaan. 1 litran vettä kiehumiseen menee hieman yli 10 minuuttia ja Trangia 25-3 UL on suunniteltu 4-5 hengelle.


Tämä keitin painaa noin 900g ja on valmistettu alumiiniseoksesta. Koska tämä alumiiniseos on vahvempaa kuin tavallinen alumiini, on tämä malli edeltäjiänsä kevyempi.


Täältä voit ostaa parhaan retkikeittimen alimpaan hintaanKäyttäjien mielipiteitä retkikeittimestä 

Kuten tavallista, emme kuitenkaan tyydy katsomaan vain asiantuntijatestejä, vaan haluamme tietää myös, mitä mieltä käyttäjät ovat tuotteestaan. Loppujen lopuksi heillä on yleensä eniten kokemusta tuotteen käytöstä. Tässä muutamia esimerkkejä;


"Erinomainen retkikeitin, jos haluaa tehdä muutakin kuin lämmittää vettä, kahvia ja pakastekuivattua ruokaa. Isossa Trangia-keittiössä (malli 25) on kaksi isoa kattilaa, paistinpannu sekä tukeva ja tehokas tuulisuoja, joten voit valmistaa ihan oikeaa ruokaa."


"Kattilat ovat uskomattoman helppokäyttöisiä ja helppohoitoisia. Niillä on hyvä kestävyys ja ne toimivat kaikissa sääolosuhteissa."


"Tällä retkikeittimellä voi valmistaa ihan mitä vaan, erittäin hyvä!"


"Erinomainen retkikeitin."


"Tämä retkikeitin on käytännössä luodinkestävä. Olen omistanut sen jo jonkin aikaa, mutta sen toimimiseen voi aina luottaa. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, ja vaikka se on hieman painavampi, se ei voi rikkoutua. Yksinkertaisuudessaan parasta."


"Olen käyttänyt tätä myrskykeittiötä -40 asteessa ja +40 asteessa ja se toimii yhtä hyvin joka kerta. Lämpeneminen oli hieman hidasta -40:ssä, mutta sain ainakin kuumaa kahvia ja lämmintä ruokaa."

Retkikeitin testi - Asiantuntijoiden mielipiteitä

Testfakta: Testasi 8 retkikeitintä ulkoiluun tai sähkökatkon sattuessa ja Trangia 25-3 nimettiin suosikiksi. He pitävät siitä, että myrskykeittiö on vakaa ja helppokäyttöinen. Kitin on helppo pakata ja heidän mielestään on hyvä, että keittiö toimii erilaisilla polttimilla ja polttoaineilla.


Travel Hacker: Testasi 5 retkikeitintä. 4 näistä oli Trangian keittimiä. Voittajaksi valittiin Trangia 25-4 UL, joka on pienempi versio testivoittajastamme. He pitävät mm. että 25-4 UL tarjoaa täydellisen keittiön, joka on käytännöllinen ja kompakti ja että se on korkealaatuinen ja kestävä.


Tiivistelmä

Tämän hetken paras retkikeitin on Trangia 25-3 UL. Korkean laadun ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta ruoanlaitto ulkona on helppoa.


Testivoittaja- Paras retkikeitin

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_descriptionParhaalla retkikeittimellä ruoan valmistaminen ulkona on yksinkertaista!

Parhaalla retkikeittimellä ruoan valmistaminen ulkona on yksinkertaista!


Vinkki 1: Jos haluat lainata rahaa alhaisella korolla voimme suositella vakuudeton laina testiämme.

 

Vinkki 2: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on retkikeitin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan retkikeittimen alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Philip Andrén

Testivoittaja: Retkikeitin

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty