Testien parhaat in-ear-kuulokkeet.

Testien parhaat in-ear-kuulokkeet 2024

Haluatko tietää, mitkä in-ear-kuulokkeet eli niin kutsutut langattomat kuulokkeet / Bluetooth-kuulokkeet pärjäävät parhaiten testeissä vuonna 2024? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa!


Kuten tavallista, Testien paras on keskustellut aiheesta sekä asiantuntijoiden, että kuluttajien kanssa, sillä haluamme saada kysymykseen mahdollisimman hyvän vastauksen. Näin voit puolestasi tehdä mahdollisimman hyvän ostoksen.In-ear-kuulokkeet ovat uskomattoman kätevät. Niiden avulla voit kuunnella vaikkapa musiikkia missä tahansa, eivätkä ne vie juurikaan tilaa. Vuonna 2024 in-ear-kuulokkeet ovat myös älykkäät. Niiden avulla voit paitsi vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia, myös käyttää älypuhelintasi yksinkertaisilla komennoilla. Kuulokkeet ovat niin helppokäyttöiset, että unohdat pian edes käyttäväsi niitä.

 

Miksi valita in-ear-kuulokkeet on-ear-kuulokkeiden sijaan? Vastaus riippuu täysin sinusta ja mieltymyksistäsi. On-ear-kuulokkeet ovat useimmiten laadukkaammat, ja ne on tehty todellisille musiikinystäville, kun taas in-ear-kuulokkeet soveltuvat arkisempaan käyttöön, kuten puheluihin, musiikin kuunteluun ja muuhun älypuhelimen kautta tapahtuvaan toimintaan.

 Vuoden 2024 parhaat in-ear-kuulokkeetLuettuamme testejä, keskusteltuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuultuamme kuluttajien mielipiteitä, olemme valinneet teille testivoittajan. Parhaat AirPodsit testeissä ovat tällä hetkellä Applen kuulokkeet AirPods Pro.

 

Uudistetun teknologian ja melunvaimennuksen ansiosta

Uusilla parhaiksi testatuilla AirPods Pro:lla saat paremman akun keston, äänenlaadun ja lisäksi noise cancellation (melunvaimennus) -ominaisuuden, joka estää ympäristön äänet kuulokkeista, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi ja podcasteja häiriintymättä ympäristöstä. Tämä toimii parhaiten lentokoneessa ja junassa, missä ääni on samanlainen pidemmän aikaa. Toimistossa epäsäännölliset äänet saattavat silti kuulua läpi, mutta ne kuulostavat enimmäkseen kuiskaukselta.

 

Melunvaimennuksessa on kolme tilaa: päällä, läpinäkyvyys ja pois päältä. Läpinäkyvyystilassa hieman ääntä päästetään sisään, mikä on hyödyllistä kaupunkiympäristössä liikkuessasi ja haluat kuulla, jos auto lähestyy.

 

Äänenlaatu on parantunut vanhasta mallista. Mitä voit pääasiassa odottaa, on basson läsnäolon lisääntyminen sekä terävämmät diskantit. Ääni kuulostaa yksinkertaisesti enemmän Hi-Fi:ltä. Mutta jos haluat todellista Hi-Fi:tä, sinun kannattaa tähdätä meidän testivoittajaamme - parhaat in ear -kuulokkeet testissä yllä.

 

Pitkä kuunteluaika 

Kuten edeltäjässäänkin, parhaissa testeissä olevissa AirPodseissa saat pienen kuulokkeiden säilytyskotelon, joka toimii myös latausasemana. Tämän kotelon avulla saat jopa 19 tuntia kuunteluaikaa. Kun sekä kuulokkeet että kotelo ovat akun lopussa, voit ladata ne helposti samalla johdolla, jolla lataat iPhonasi. Kuulokkeet ovat itsessään erittäin energiatehokkaita ja tarjoavat sinulle musiikkia 5 tuntia (melunvaimennus päällä). Vain 15 minuutin latauksella saat tarpeeksi akkua 3 tunnin kuunteluun.

 

Hyvä istuvuus maksimaalisella mukavuudella 

Toinen etu näissä kuulokkeissa on, että ne istuvat erittäin hyvin korviin. Monilla muilla valmistajilla on valitettavasti ongelmia istuvuuden kanssa. AirPods Pro:n mukana saat silikonikärjet istuvuuden optimoimiseksi. Kuulokkeiden älykäs siru mahdollistaa myös istuvuustestin tekemisen, jotta näet, kuinka hyvin kuulokkeet istuvat korvaasi. Apple on myös lisännyt ilmaventtiilin, joka antaa korvan hengittää, mikä vähentää hikoilun tunnetta käytettäessä treenatessa!

 

Helppo yhdistäminen Appleen ja Androidiin

Ne toimivat uskomattoman hyvin uudempien iPhone-mallien kanssa, joissa yhdistäminen tapahtuu hetkessä, koska kuulokkeet ilmestyvät suoraan, kun avaat kotelon ensimmäistä kertaa. Tämä tekee kuulokkeista parhaat AirPodsit iPhoneen. Älä kuitenkaan lannistu, jos haluat yhdistää nämä Androidiin. Silloin voit tehdä klassisen bluetooth-yhdistämisen. Tämän jälkeen ne toimivat moitteettomasti ja yhdistyvät automaattisesti Androidiisi, kunhan bluetooth on aktivoitu puhelimessasi. Negatiivinen puoli on kuitenkin ääniassistentti, johon et pääse käsiksi, jos käytät AirPodseja Androidilla.

 

Kuulokkeet kuulostavat hyvältä, ovat helppo ottaa mukaan ja antavat sinulle mahdollisuuden kuunnella musiikkia 24/7, jopa juostessasi tai pukeutuessasi!

 


 Asiantuntijoiden ajatuksia Applen AirPods-kuulokkeista

Råd & Rön on vuosien varrella testannut yhteensä 168 kuuloketta, joista 15 testattiin äskettäin. Apple AirPods Pro (2. sukupolvi) saa peräti 73 pistettä, kun taas Sony WF-1000XM4 saa 71 pistettä Råd ja Rönin viimeisimmässä arvostelussa.

 

Sounds Guys vertaili Sony WF-1000XM3:a ja AirPods Pro:ta. Kyseessä on tasainen taisto, jossa lopulta ratkaisee, mitä arvostat enemmän: AirPodsien toimivuutta (iPhonen kanssa) vai Sonyn hinta-laatusuhdetta. He kuitenkin päättävät testinsä sanomalla, että jos sinulla jo on useita Applen tuotteita, on parempi valita AirPodsit, sillä ne maksimoivat käyttäjäystävällisyyden ja toimivuuden.

 

Techradar on testannut AirPods Pro:t ja antaa niille 4,5/5. He pitävät melunvaimennuksesta, istuvuudesta sekä siitä, että voit analysoida kuulon terveyttä Applen terveyssovelluksen avulla. He kuitenkin toteavat, että ne ovat kalliimpia kuin kilpailijansa, mikä valitettavasti pitää paikkansa. Heidän mielestään ne ovat hyvä ostos niille, jotka haluavat päivittää vanhat AirPodsinsa sekä niille, jotka haluavat hyvän äänenlaadun ja toiminnallisuuden.

 

MacWorld kirjoittaa, että "Maailman suosituimmat langattomat kuulokkeet ovat ehkä tulleet vieläkin paremmiksi. Ne, jotka ostavat AirPodsit ensimmäistä kertaa, tulevat olemaan onnellisia niin kauan kuin ne sopivat korviin. Toisen sukupolven AirPodsit ovat hyvä ostos, mutta eivät hyvä päivitys. Jos sinulla on jo hyvät AirPodsit, ei ole tarvetta vaihtaa." MacWorld antaa Applen AirPods (2.Gen) 9/10 pistettä ja "Hyvä ostos" -palkinnon.

 

TEK.NO suosittelee AirPods Gen.2:ta ja antaa niille 8/10 pistettä. He tiivistävät; "Kaiken kaikkiaan pidämme AirPodseista paljon, huolimatta pienistä äänen epäpuhtauksista. Ne eivät kuulosta parhaimmalta, mutta useimmilla muilla alueilla on vaikea sanoa muuta kuin että Apple on huipulla."


soundsguys.com on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja antaa niille 7,3/10 pistettä. Raati pitää erityisesti helposta yhdistettävyydestä ja kannettavuudesta.

 

techradar.com antaa AirPods Gen.2 -kuulokkeille 3,5/5 pistettä. he pitävät hyvänä nopeaa yhdistettävyyttä mihin tahansa laitteeseen, mutta toteavat myös, että Apple olisi voinut tehdä enemmänkin, sillä kyseessä on kuitenkin AirPods-kuulokkeiden 2. sukupolvi.

 

theverge.com on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja pitää niiden helppokäyttöisyydestä ja äänenlaadusta.

 

mobil.se on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja antaa niille 6/10 pistettä. Raadin mielestä ne on helppo yhdistää ja pysyvät hyvin paikoillaan. Heidän mielestään kuulokkeet eivät ole kalliit!


tek.no suosittelee AirPods Gen.2 -kuulokkeita ja antaa niille 8/10 pistettä. Raati tiivistää arvion seuraavasti; ”Kaiken kaikkiaan pidämme Airpods-kuulokkeista erittäin paljon, pienistä häiriöäänistä huolimatta. Ne eivät kuulosta kaikkein parhailta, mutta useimmilla muilla osa-alueilla ei voi juuri muuta sanoa kuin että Apple on aivan omaa luokkaansa."

 

MacWorld kirjoittaa; ”Maailman suosituimmat kuulokkeet ovat nyt kenties entistä paremmat. Jos joku ostaa nyt ensimmäiset Airpods-kuulokkeensa, tulee hän ihastumaan, kunhan kuulokkeet sopivat hyvin korviin. Toisen sukupolven Airpods-kuulokkeet ovat hyvä ostos mutta eivät hyvä päivitys edellisestä mallista. Jos sinulla on jo hyvät Airpodsit, niitä ei ole tarpeen vaihtaa." MacWorld antaa Applen AirPods 2.Gen -kuulokkeille 9/10 pistettä ja ”Hyvä ostos" -maininnan.

 

WhatHiFi antaa Apple Airpods 2.Gen -kuulokkeille 4/5 tähteä ja kirjoittaa; ”Toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet ovat teknisesti ja äänentoistoltaan entistä paremmat. Niiden Bluetooth-käytettävyys on lyömätön ja äänenlaatu hyvä."

 

Trusted Reviews on testannut Apple Airpods 2.Gen -kuulokkeet. Raati pitää helposta yhdistettävyydestä puhelimeen sekä pitkästä akun kestosta. Sen mielestä myös lataustelakka on hyvä. Tältä raadilta kuulokkeet saavat 4/5 pistettä.

 

Tätä mieltä asiakkat ovat 


Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;

 

”Vapaus AirPodsejen kanssa tuntuu mahtavalta! Nyt voin kuunnella musiikkia samalla, kun puen paitaa päälleni!", "Kaikkien aikojen paras ostokseni", "Uusien AirPodsien ansiosta musiikki soi korvissani nykyään jatkuvasti", "Käytin kuulokkeita noin 3 kuukauden ajan, kunnes oikea kuuloke pimeni täysin. Onneksi sain Applelta ilmaiseksi uuden kuulokkeen."

Vinkki: Facebook-ryhmämme jäsenenä saat tiedon, kun jokin valtakunnallisista ketjuista myy Apple edellä mainittuja kuulokkeita ALENNUKSELLA. Näin voit tehdä todellisia löytöjä = ostaa parhaat langattomat kuulokkeet edullisimpaan hintaan. Napsauta TYKKÄÄ, niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Philip Andrén

Testivoittaja: Kuulokkeet – in-ear

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty