Testien parhaat in-ear-kuulokkeet.

Testien parhaat in-ear-kuulokkeet 2023

Haluatko tietää, mitkä in-ear-kuulokkeet eli niin kutsutut langattomat kuulokkeet / Bluetooth-kuulokkeet pärjäävät parhaiten testeissä vuonna 2023? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa!


Kuten tavallista, Testien paras on keskustellut aiheesta sekä asiantuntijoiden, että kuluttajien kanssa, sillä haluamme saada kysymykseen mahdollisimman hyvän vastauksen. Näin voit puolestasi tehdä mahdollisimman hyvän ostoksen.

 

Tiedän jo kaiken tarvittavan – näytä parhaat langattomat kuulokkeet NYT!

 

In-ear-kuulokkeet ovat uskomattoman kätevät. Niiden avulla voit kuunnella vaikkapa musiikkia missä tahansa, eivätkä ne vie juurikaan tilaa. Vuonna 2023 in-ear-kuulokkeet ovat myös älykkäät. Niiden avulla voit paitsi vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia, myös käyttää älypuhelintasi yksinkertaisilla komennoilla. Kuulokkeet ovat niin helppokäyttöiset, että unohdat pian edes käyttäväsi niitä.

 

Miksi valita in-ear-kuulokkeet on-ear-kuulokkeiden sijaan? Vastaus riippuu täysin sinusta ja mieltymyksistäsi. On-ear-kuulokkeet ovat useimmiten laadukkaammat, ja ne on tehty todellisille musiikinystäville, kun taas in-ear-kuulokkeet soveltuvat arkisempaan käyttöön, kuten puheluihin, musiikin kuunteluun ja muuhun älypuhelimen kautta tapahtuvaan toimintaan.

 


Vuoden 2023 parhaat in-ear-kuulokkeet

Perehdyttyämme testeihin, keskusteltuamme asiantuntijoiden kanssa ja kuunneltuamme asiakkaita olemme poimineet joukosta testivoittajan. Voittoisa valintamme on – ei enempää eikä vähempää – Applen AirPods Gen.2.


Parhaat in-ear-kuulokkeet juuri nyt – Applen AirPods Gen.2

 

Parhaat in-ear-kuulokkeet juuri nyt – Applen AirPods Gen.2

(Lisätietoja ja parhaan hinnan saat klikkaamalla kuvaa)


Tykkää 5

 

 

Testivoittajan voit ostaa täältä:

Voimassa olevat myymälähinnat 30 marraskuu 2023

Hintaopas Apple AirPods (2nd Generation) parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Näytä vähemmän hintoja Näytä enemmän hintoja


AirPods-kuulokkeet ovat vallanneet maailman myrskyn lailla. Kyllä, lähes kaikki käyttävät niitä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Ne on helppo yhdistää puhelimeen, ne toistavat isojakin äänenvoimakkuuksia ja niiden äänenlaatu on erinomainen.

 

Nämä langattomat kuulokkeet toimitetaan pienessä kotelossa, joka toimii samalla lataustelakkana. Kun akku on vähissä, kotelo ladataan tavallisella thunderbolt-johdolla (iPhonen latausjohto). Kuulokkeet kuluttavat myös erittäin vähän virtaa: 15 minuutin latauksella saat 3 tuntia kuunteluaikaa. Lataamalla kuulokkeet täyteen voit kuunnella musiikkia 5 tunnin ajan.

 

Erinomaisen äänenlaadun lisäksi saat vapauden kuunnella musiikkia missä tahansa. Sama on toki mahdollista myös tavallisilla kuulokkeilla, mutta näiden kuulokkeiden erityisetuina ovat langattomuus ja helppo yhdistettävyys mihin tahansa Applen laitteeseen (älypuhelimiin, tietokoneisiin, tabletteihin). Androidin käyttäjälle laitteiden yhdistäminen on aavistuksen hankalampaa, mutta silti edelleen mahdollista ja kätevää. Käyttäjän kannalta suurin ero liittyykin juuri yhdistettävyyteen, mutta Applen tuotteiden kanssa asia valitettavasti vain on niin, että sopivat hieman huonommin yhteen Android-laitteiden kanssa.

 

AirPods Gen.2 -kuulokkeiden äänenlaatu on sama kuin tuotteen ensimmäisessä versiossa. Bassopuoli on hyvä ja sporaano selkeä, joten äänenlaatu on todella hyvää vastinetta rahalle. On kuitenkin vielä pitkä matka siihen, että Applen voitaisiin sanoa syrjäyttävän markkinoilta pelkkään HiFi-ääneen keskittyvät valmistajat. AirPods-kuulokkeissa on hienoa nimenomaan se, että Apple ei yritäkään keskittyä pelkästään äärimmäiseen äänenlaatuun vaan huomioi myös helppokäyttöisyyden, josta kaikki pitävät!

 

Jos käytät iPhonea, kuulokkeet muodostavat yhteyden iPhoneen heti, kun avaat niiden kotelon. Kun AirPods-kuulokkeet on yhdistetty, ne aktivoivat uusia toimintoja, joilla voit herättää SIRIn, vaihtaa kappaletta, siirtyä seuraavaan kappaleeseen tai toistaa edellisen kappaleen uudelleen.

 

Kuulokkeissa on hyvä äänentoisto, ne on helppo ottaa mukaan ja niiden avulla voit kuunnella musiikkia 24/7 – myös lenkillä tai vaikka vaatteita vaihtaessasi! Lue lisää Applen verkkosivustolta


Testivoittajan lisäksi markkinoilla on muitakin erittäin laadukkaita merkkejä, kuten Jaybird Run XT, Samsung Galaxy buds, RHA Trueconnect ja Jabra Elite

 

Asiantuntijoiden ajatuksia Applen AirPods-kuulokkeista

soundsguys.com on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja antaa niille 7,3/10 pistettä. Raati pitää erityisesti helposta yhdistettävyydestä ja kannettavuudesta.

 

techradar.com antaa AirPods Gen.2 -kuulokkeille 3,5/5 pistettä. he pitävät hyvänä nopeaa yhdistettävyyttä mihin tahansa laitteeseen, mutta toteavat myös, että Apple olisi voinut tehdä enemmänkin, sillä kyseessä on kuitenkin AirPods-kuulokkeiden 2. sukupolvi.

 

theverge.com on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja pitää niiden helppokäyttöisyydestä ja äänenlaadusta.

 

mobil.se on testannut AirPods Gen.2 -kuulokkeet ja antaa niille 6/10 pistettä. Raadin mielestä ne on helppo yhdistää ja pysyvät hyvin paikoillaan. Heidän mielestään kuulokkeet eivät ole kalliit!


tek.no suosittelee AirPods Gen.2 -kuulokkeita ja antaa niille 8/10 pistettä. Raati tiivistää arvion seuraavasti; ”Kaiken kaikkiaan pidämme Airpods-kuulokkeista erittäin paljon, pienistä häiriöäänistä huolimatta. Ne eivät kuulosta kaikkein parhailta, mutta useimmilla muilla osa-alueilla ei voi juuri muuta sanoa kuin että Apple on aivan omaa luokkaansa."

 

MacWorld kirjoittaa; ”Maailman suosituimmat kuulokkeet ovat nyt kenties entistä paremmat. Jos joku ostaa nyt ensimmäiset Airpods-kuulokkeensa, tulee hän ihastumaan, kunhan kuulokkeet sopivat hyvin korviin. Toisen sukupolven Airpods-kuulokkeet ovat hyvä ostos mutta eivät hyvä päivitys edellisestä mallista. Jos sinulla on jo hyvät Airpodsit, niitä ei ole tarpeen vaihtaa." MacWorld antaa Applen AirPods 2.Gen -kuulokkeille 9/10 pistettä ja ”Hyvä ostos" -maininnan.

 

WhatHiFi antaa Apple Airpods 2.Gen -kuulokkeille 4/5 tähteä ja kirjoittaa; ”Toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet ovat teknisesti ja äänentoistoltaan entistä paremmat. Niiden Bluetooth-käytettävyys on lyömätön ja äänenlaatu hyvä."

 

Trusted Reviews on testannut Apple Airpods 2.Gen -kuulokkeet. Raati pitää helposta yhdistettävyydestä puhelimeen sekä pitkästä akun kestosta. Sen mielestä myös lataustelakka on hyvä. Tältä raadilta kuulokkeet saavat 4/5 pistettä.

 

Tätä mieltä asiakkat ovat 


Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme selvittäneet myös asiakkaiden mielipiteen tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;

 

”Vapaus AirPodsejen kanssa tuntuu mahtavalta! Nyt voin kuunnella musiikkia samalla, kun puen paitaa päälleni!", "Kaikkien aikojen paras ostokseni", "Uusien AirPodsien ansiosta musiikki soi korvissani nykyään jatkuvasti", "Käytin kuulokkeita noin 3 kuukauden ajan, kunnes oikea kuuloke pimeni täysin. Onneksi sain Applelta ilmaiseksi uuden kuulokkeen."Vinkki: Facebook-ryhmämme jäsenenä saat tiedon, kun jokin valtakunnallisista ketjuista myy Apple edellä mainittuja kuulokkeita ALENNUKSELLA. Näin voit tehdä todellisia löytöjä = ostaa parhaat langattomat kuulokkeet edullisimpaan hintaan. Napsauta TYKKÄÄ, niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme.