Testien parhaat vastamelukuulokkeet.

Testien parhaat vastamelukuulokkeet 2024

Haluatko tietää, mitkä vastamelukuulokkeet ovat pärjänneet parhaiten testeissä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit, keskustelleet asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, ja valinneet testivoittajan. Kaiken tämän, jotta pystyisit tekemään hyvän ostopäätöksen ja välttymään virheostokselta. 

 

Jos olet istunut lentokoneessa viime aikoina, olet varmasti törmännyt kanssamatkustajiin, jotka istuvat kuulokkeet korvillaan ja näyttävät nauttivan olostaan. He käyttävät luultavasti vastamelukuulokkeita, tai noise cancelling headphones, jotka poistavat kaiken taustamelun. Nämä kuulokkeet ovat olleet suosittuja jo pidemmän aikaa, ja ihan syystäkin. Kuulokkeet tekevät kaikista meluisista ympäristöistä ihanan rauhallisia. Vastamelukuulokkeet auttavat sinua löytämään rauhan missä ikinä oletkin. Tutustu testiimme, jotta saat tietää mitkä kuulokkeet ovat Testien Parhaat. Mitkä ihmeen vastamelukuulokkeet? 

Vastamelukuulokkeet ovat nimensäkin mukaan kuulokkeet, joissa vastamelun avulla vähennetään ympäristön äänten pääsyä korvaan. Ne toimivat niin, että kuulokkeet tuottavat ympäristön ääniin nähden vastakkaista ääntä, joka pyrkii kumoamaan ympäristöstä tulevan melun. Ajattele että sinulla on +1 melua (ympäristön melu) ja kuulokkeista tulee -1 melua, näin tuloksena melun taso on 0. Kuulokkeet eivät tosin oikeasti tuota melua, vaan ääniaaltoja.
Testien parhaat vastamelukuulokkeet 2024


Tylsästä nimestä huolimatta, nämä kuulokkeet ovat älyttömän hyvät. Nämä "over ear" kuulokkeet saavat musiikin kuulostamaan rikkaalta ja kirkkaalta. Vain studiokuulokkeissa on parempi äänentoisto. Sony WH-1000XM4 kuulokkeet loistavat myös muotoilun ja mukavuuden suhteen. 


Kuten mainittu saavat BWH-1000XM4 kuulokkeet täydet pisteet niin muotoilusta kuin mukavuudesta. Kuulokkeet eivät ole vain tyylikkäät ja modernit, ne myös istuvat hyvin korvilla. Moni asiantuntija kirjoittaa myös, että he ovat pitäneet kuulokkeita päässään tunteja ilman kipua tai epämukavaa oloa.

 

Kuulokkeiden basso on syvä ja rikas- muttei kuitenkaan liioiteltu. Korkeammat taajuudet kuulostavat kirkkailta ja voit todellakin nauttia hi-res musiikista. Kuulokkeet ovat vastamelun kuninkaat, asiantuntijoiden mielestä paremmat kuin Bosen vastamelukuulokkeet, ja niiden ansioista voit nauttia olostasi täysin nahoin, missä ikinä oletkin. Kuulokkeiden melunvaimennus on niin tehokasta, että se sulkee ulos lähes kaiken melun. Jos käytät kuulokkeita lennon aikana, tulet hämmästymään kuinka hiljaiselta kaikki oikeasti kuulostaa. 

 

Kuulokkeiden mukana tulevan sovelluksen avulla voit valita useiden eri ääniasetusten välillä. Voit myös muuttaa asetuksia mieltymyksiesi mukaisiksi. Sovelluksen avulla kuulokkeet myös voivat vaihtaa asetuksia riippuen millaisessa ympäristössä olet. Voit myös antaa kuulekkeille luvan tunnistaa sijaintisi. Tämä saattaa kuulostaa hieman yli valvonnalta, mutta tämä toiminto on oikeasti varsin kätevä. Jos esimerkiksi olet kotona, voit valita, että kuulokkeet sulkevat kaiken melun pois. Jos taas olet toimistossa, voi olla järkevää antaa osan äänistä tunkeutua sisälle, jottet missaa jotain tärkeää. Kuulokkeiden sijaintitekniikka tunnistaa älypuhelimesi avulla sijaintisi ja säätää vastamelun sen mukaan. Uskomatonta!

 

Kuulokkeissa on vain kaksi painiketta, yksi melunvaimennuksen aloittamiseksi sekä virtapainike. Melunvaimennuspainike toimii myös Google Assistant -painikkeena. Loput komennot tehdään pyyhkäisevillä liikkeillä oikean kuulokkeen kosketuspaneelissa. Esimerkiksi voit pyyhkäistä ylös tai alas säätääksesi äänenvoimakkuutta. 

 

Kuulokkeet ovat langattomat ja yhdistetty Bluetoothilla. WH-1000XM4:n avulla sinun tulisi Sonyn mukaan pystyä seisomaan jopa 9 metrin päässä suoratoistolaitteestasi menettämättä yhteyttä. Vakaan yhteyden takaamiseksi, suosittelemme kuitenkin, että olet aina lähellä älypuhelinta/tietokonetta. Kuulokkeet voivat olla yhdistettyinä kahteen laitteeseen samanaikaisesti, mikä helpottaa tietokoneen ja älypuhelimen välillä vaihtamista, jos esimerkiksi teet töitä koneella ja saat yllättäen puhelun. Kun olet yhdistettynä, tulet hämmästymään siitä kuinka nopeaa laitteiden välillä vaihtaminen on.


Edeltäjäänsä XM3 verrattuna on tässä mallissa muutamia päivityksiä. Yksi näistä on sensori, joka tunnistaa puheesi ja pysäyttää automaattisesti sen mitä olit kuuntelemassa. Tämä toiminto ei kuitenkaan aina ole hyödyllinen. Jos esimerkiksi kuuntelet erittäin hyvää biisiä ja aloitat yksityisen karaoketuokion, saattavat kuulokkeet luulla, että aloitat keskustelun, ja näin pysäyttää musiikin juuri kun olet pääsemässä vauhtiin. Onneksi asetuksia on mahdollista muuttaa niin, ettei tämä toiminto ole päällä. Näin saat nauttia yksityisistä lauluhetkistäsi ilman keskeytyksiä. 

 

Kuulokkeet ladataan USB-C:n kautta, mikä tekee lataamisesta nopeaa. Kuulokkeiden täyteen lataaminen kestää noin 3 tuntia, jonka jälkeen sinulla on noin 30 tuntia langatonta kuunteluaikaa melunvaimennuksella. Jos otat melunvaimennuksen pois päältä, akun käyttöikä pitenee vielä 8 tunnilla. Jos akku loppuu eikä sinulla ole laturia käsillä, voit jatkaa musiikin toistamista tavallisen AUX-kaapelin kautta.

 

Sony on XM4 kuulokkeiden avulla onnistunut luomaan arvoisensa perijän XM3 kuulokkeille. Äänen laatu on upeaa ja Sony WH-1000XM4 kuulokkeet ovat yksinkertaisesti huiput! Kuulokkeita ylistävät niin käyttäjät kuin asiantutijatkin. Tutustu molempien mielipiteisiin alempana testissä!


Täältä ostat testivoittajan parhaaseen hintaan

Sony WH-1000XM4 parhaaseen hintaan
Asiantuntijoiden mielipiteitä kuulokkeista

Tek.no: Antaa Sony WH-1000MX4 kuulokkeille täydet 9,5 / 10 pistettä! He ovat vaikuttuneita kuulokkeista ja kirjoittavat, että "1000MX4 tarjoaa raakaa melunvaimennusta, edeltäjänsä hieman hienostuneemman äänikokemuksen sekä pienen listan uusia ominaisuuksia – muutaman, joita olimme toivoneet ja yhden tai kaksi, joita emme edes tienneet tarvitsemamme. Käyttömukavuutta on parannettu entisestään, vaikka se oli jo erinomainen aikaisemmin, ja akun käyttöikä on edelleen erittäin hyvä.”


Ljud och Bild: Pitävät Sony WH-1000MX4 vuoden parhaina kuulokkeina ja kutsuvat niitä melunvaimennuksen kuninkaiksi. Heidän mielestään sekä äänenlaatu että melunvaimennus ovat parempia edeltäjäänsä verrattuna, mutta myöntävät että nämä parannukset ovat marginaalisia. Päivityksen vähäisyydestä huolimatta Ljud och Bild lehden mielestä kuulokkeet ovat edelleen älyttömän hyvät, eikä muut kuulokkeet yllä läheskään samalle tasolle. 


Din Side: Suosittelee Sony WH-1000MX4 kuulokkeita ja antaa niille täyden potin! He päättävät testinsä ylistyssanoilla: "Kukaan muu ei osaa yhdistää melunvaimennusta ja äänenlaatua näin hyvin. Sony WH-1000MX4 ei vain kuulosta hyvältä, vaan myös vähentää melua ympärilläsi paremmin kuin kukaan muu."


Techradar: Antaa Sony WH-1000MX4 kuulokkeille täyden potin. He uskovat, että kuulokkeet saattavat olla kaikkien aikojen parhaat. Edelliseen versioon MX3 verrattuna on heidän mielestään melunvaimennus entistä parempi. He pitävät myös uudesta toiminnosta, jossa automaattinen toisto/tauko toimii paremmin kuin ennen, sekä uudesta tilasta, jossa kuulokkeet tuntevat, kun rupeat puhumaan ja keskeyttävät musiikin automaattisesti. Miinuksena he mainitsevat, että muotoilua olisi voitu kehittää enemmän, eivätkä kuulokkeet ole vedenkestävät. Heidän mielestään myös puhelujen äänenlaatu olisi voinut olla parempi. 


Tidningen M3: Kirjoittaa, että Sonyn lippulaiva WH-1000MX4 täyttää kaikki heidän odotuksensa. He antavat kuulokkeille 4/5 pistettä eivätkä usko, että voit löytää parempia melua vaimentavia kuulokkeita juuri nyt.


Mobil.se: Kirjoittaa, että Sony WH-1000MX4 on maagisen hyvä ja antaa kuulokkeille 9/10 pistettä. He pitävät rikkaasta äänestä, tehokkaasta melunvaimennuksesta, sekä siitä, että kuulokkeissa on Google Assistant.


Whathifi: Heidän mielestään Sony WH-1000MX4 kuulokkeet ovat todella hyvät. He antavat kuulokkeille arvosanan 5/5. He pitävät ennen kaikkea kuulokkeiden dynaamisesta ja rikkaasta äänenlaadusta, mutta myös kuulokkeiden keveys saa plussaa. Miinusta kuulokkeille tulee siitä etteivät ne ole vedenkestävät ja etteivät ne tue aptX tekniikkaa. Testissä korkeille sijoille sijoittuivat myös kuulokkeet Sennheiser Momentum ja Bowers & Wilkins PX7. 


Tom's Guide: Testasi 10 eri vastamelukuuloketta, ja Sony WH-1000MX4 kuulokkeet ottivat ensimmäisen sijan kotiin. Heidän mielestään kuulokkeiden ääni on lyömätön ja ne tarjoavat erinomaisen melunvaimennuksen. Plussaa tulee myös kuulokkeiden sovelluksesta ja sen monista käyttömahdollisuuksista. Heidän mielestään, kuten monen muunkin asiantuntijan mielestä, puhelun äänenlaadussa on parantamisen varaa.


Täältä voit lukea asiantuntija testejä aikaisemmasta voittajasta 

Whathifi Raati on erittäin vakuuttunut Sony WH-1000XM3 kuulokkeista. Kuulokkeet saivat testissä 5/5 tähteä. He pitävät siitä, että kuulokkeissa on luonnollinen ja monipuolinen äänenlaatu. Myös kuulokkeiden käyttömukavuus saa kehuja. 

 

Tomsguide antoi kuulokkeille 4/5 tähteä. Plussaa kuulokkeet saavat äänenlaadusta, melun vähennyksestä ja akun kestosta. Miinusta kuulokkeet taas saavat muotoilusta, joka ei heidän mielestään ollut yhtä hyvälaatuinen kuin edeltävässä mallissa. Myös puhelujen laadussa on parantamisen varaa. 

 

Techradar pitää kuulokkeiden erinomaisesta melunvaimennuksesta, fantastisesta äänenlaadusta ja hyvästä akunkestosta. He antavat WH-1000XM3 kuulokkeille 4,5/5 tähteä. Myös heidän mielestään puhelujen laadussa on tosin parantamisen varaa.  

 

 T3.com kirjoittaa näin "Sonyn ANC kuulokkeeissa on paras melunvaimennus, jonka olemme koskaan kuulleet (tai paremminkin emme kuulleet).” he antavat kuulokkeille 5/5 tähteä. He pitävät erityisesti melunvaimennuksesta ja sen älykkäistä toiminnoista, yksinkertaisesta kosketusnäppäimistöstä sekä kuulokkeiden keveydestä ja käyttö mukavuudesta. He päättävät testin näihin sanoihin ”lyhyesti sanottuna, nämä kuulokkeet ovat loistavat”. 

 

Ljud och bild kirjoittaa näin "Sony WH-1000XM3 kuulokkeet ovat maailman parhaan vastamelukuulokkeet”. Kuulokkeissa on erinomainen melunvaimennus, huippu äänenlaatu ja ne ovat mukavat päällä".

 

Tidningen M3 antaa kuulokkeille 10/10 pistettä. He pitävät kuulokkeiden ”brutaalisen hyvästä melunvaimennuksesta” ja ”erinomaisesta äänenlaadusta”. He pitävät myös sovelluksesta. Huonompina puolina he mainitsevat äänenohjauksen, joka ei aina toimi niin kuin sen pitäisi. 

 

TEK.no kirjoittaa kuulokkeista näin; ”WH-1000XM3 kuulokkeilla on tähän mennessä paras melunvaimennus ja äänenlaatu yhdistelmä”. 

 

Dinside kirjottaa, että parhaiden melunvaimennus kuulokkeiden metsästys on nyt ohi. He pitävät WH-1000XM3 kuulokkeista ja heidän mielestään niissä on yhdistelmä hyvän melunvaimennuksen ja äänenlaadun suhteen. He antavat myös plussaa akunkestolle, joka on jopa 30 tuntia, sekä nopealle lataukselle. Miinusta kuulokkeet saavat siitä, ettei kuulokkeita voi yhdistää kahteen musiikinlähteeseen samaa aikaa. 

 

EISA luokittelee kuulokkeet parhaaksi tuotteeksi 2019-2020. He kirjoittavat; "Uusi ja parannettu muotoilu. Sony WH-1000XM3 tarjoaa erinomaisen istuvuuden eri käyttäjille, voit olla varma, että tunnet olosi mukavaksi, olitpa sitten työmatkalla tai pitkällä matkalla. Kuulokkeissa on erinomainen äänenvaimennustekniikka.”


Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten aina Testien Paras Oppaassa, olemme myös selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat kuulokkeistaan. Tässä muutama esimerkki; 

 

"Erittäin hyvä äänenlaatu! En kuule mitään eroa melunvaimennuksen ollessa päällä, mikä on iso plussa! Mikrofoni on parempi kuin odotin sen olevan, niin puhelut kuin nettipuhelut kuuluvat hyvin. Olen erittäin tyytyväinen!”

 

"Erinomainen melunvaimennus, hyvä äänenlaatu. En ole äänenlaadun asiantuntija niin en osaa arvostella sitä oikein. Henkilökohtaisesti istuvat kuulokkeet korvillani hieman liian tiukasti.”

 

"Nämä ovat luokkansa parhaat. Käytän niitä työskennellessäni kotona nyt yhdistettynä sekä kannettavaan tietokoneeseen, että matkapuhelimeen. Tämä toimii todella hyvin ja on minulle erittäin käytännöllinen ominaisuus. Olin ulkona lounasaikaan vilkkaalla kadulla ja puhuin työpuhelua samaan aikaan ilman ongelmia. Työkaverini kuuli puheeni erittäin hyvin.”

 

"Kevyet kuulokkeet säädettävällä melunvaimennuksella. Toiminto, joka pysäyttää musiikin, kun otan kuulokkeet pois korviltani on ihan huippu. Akunkesto on myös tosi hyvä, voin käyttää kuulokkeita viikon yhdellä latauksella.” 

 

"Yllätyin suuresti samalla sekunnilla, kun laitoin kuulokkeet korvilleni. Sekä äänenlaatu, että melunvaimennus ylittivät odotukseni.”

 

"Olen erittäin tyytyväinen kuulokkeisiini. Ne toimivat täydellisesti ja äänenlaatu on omaaluokkaansa.”

 

"Istun junassa matkalla kaupunkiin ja kuunteleen musiikkia, enkä kuule mitään muuta kuin musiikin. Tuntuu hyvin oudolta tuntea junan tärinä ilman ääntä. Aivoni melkein haluavat kuulla jonkin laista ääntä, kun juna heiluu. Ihan huippua miten hyvä melunvaimennuksesta on tullut.”

 

"Fantasinen ääni ja uskomattoman hyvä melunvaimennus. Uusia hauskoja toimintoja!”

 

"Idiootti varma valinta, jos haluat hyvät kuulokkeet. Kuulokkeet toimivat hyvin ja äänenlaatu tyydyttää varmasti suuren osan käyttäjistä. Itse pidän Sennheiserin kuulokkeiden äänimaailmasta tosin enemmän, sillä mielestäni niissä on tasapainoisempi ääni.”

 

"Odotuksiani parempi. Hyvä ääni, hyvä melunvaimennus ja hyvä mikrofoni.”

 

Onko kuulokkeissa joitain huonoja puolia?

Kuten moni asiantuntija mainitsikin voisi kuulokkeiden äänenlaatu puheluja soittaessa olla parempi, varsinkin kun laatua vertaa musiikin äänenlaatuun. Toinen kritiikin kohde on automaattinen keskustelu sensori, joka reagoi puheeseen. Jos alat laulamaan musiikin tahtiin, saattaa kuulokkeet pysäyttää musiikin. Tämä toiminto on tosin onneksi mahdollista sammuttaa.
Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on vastamelukuuloke ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaat kuulokkeet alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 

 

Philip Andrén

Testivoittaja: Vastamelukuulokkeet

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty