Kiharrin testi

Kiharrin testi 2024

Etsitkö parasta kiharrinta, joka on nopea, yksinkertainen käyttää ja edullinen? Sitten olet tullut oikealle sivulle! Tältä sivulta löydät osan viimeaikaisista kiharrintesteistä ja vastauksen siihen mikä on testien paras juuri nyt!  Kaikki mitä tarvitset tehdäksesi täydelliset kiharat lyhyessä ajassa.Tärkeää tietoa sinulle, joka harkitset kihartimen ostamista 

Lämpö kuluttaa hiuksia, joten osta kiharrin, jossa on keraaminen pinnoite. Silloin ostat kihartimen, joka on mahdollisimman hellävarainen hiuksillesi. Keraaminen pinnoite myös lämpenee nopeasti- usein alle minuutissa!

 

Saat helpommin huuri haluamasi kiharat, jos pystyt muuttamaan kihartimen käyttölämpötilaa. Erilaiset hiuslaadut tarvitsevat eri lämpötilan. Parhaat tulokset saat käyttämällä juuri sinun hiuslaadullesi sopivaa lämpötilaa. Samalla vahingoitat hiuksiasi mahdollisimman vähän. 


Vielä yksi vinkki on käyttää lämpösuojaa aina kiharrinta käytettäessä. Lämpösuoja ympäröi hiukset ja suojaa niitä vahingolliselta kuumuudelta.  

 

Vaikka kihartimesi tekisi erittäin hienoja kiharia, parhaan tuloksen saat antamalla kiharan kylmetä kädessäsi (nostettuna) ja käyttämällä hyvää hiuslakkaa viimeistelyyn. Näin tekemällä saat kiharat, jotka kestävät koko päivän tai illan. Paras kiharrin 2024Täydellisen kihartimen löytäminen ei ole helppoa. Ehkä et halua käyttää paljon rahaa ensimmäisen kiihartimesi ostamiseen ja päädyt näin ostamaan halvimman mahdollisen laitteen. Valitettavasti halvat kihartimet tekevät harvoin hienoja ja kestäviä kiharoita. 

 

Tämän jälkeen saatat joutua ostaamaan uuden kihartimen, ja olet tällä kertaa valmis maksamaan tuotteesta enemmän. Juuri tämän takia on viisas sijoitus ostaa hyviä arvosanoja saanut kiharrin jo heti ensimmäisellä kerralla.

Me täällä Testien paras oppaassa autamme sinua ostamaan hyvän kihartimen, jotta et joudu pettymään ostokseesi. Kiharrin testejä ei löydy kovin monia, ja suurin osa testeistä on vanhoja, joten olemme päättäneet suositella kiharrinta, joka on asiakkaiden mielestä paras. Suosittelemme BaByliss Curl Secret kiharrinta, joka on tällä hetkellä asiakkaiden suosikki.


Tämä kiharrin tuli markkinoille vuoden 2017 alussa, jolloin se korvasi aikaisemman mallin (C1200E). Tässä uudemmassa mallissa on ominaisuus, jonka avulla sinä voit valita mihin suuntaan kihara kihartuu. Tämän avulla saat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen, varsinkin kasvojen kehystäminen helpottuu. Kiharrin sisältää kaksi irroitettavaa ja vaihdettavaa päätä erityyppisten kiharoiden luomiseksi: toinen luo laineita ja volyymia ja toinen kiinteämmät kiharat.

 

BaByliss Curl Secret kihartimessa on keraaminen pinnoite, jonka ansiosta laite kuumenee hetkessä ja on hellävarainen hiuksillesi. Laitteessa on kaksi lämpötila-asetusta; 190-210°C (I) ja 210-230°C (II). 190-210° sopii henniolle ja herkille hiuksille, ja 210-230°C  normaaleille ja paksuille hiuksille. 

 

Kihartimessa on myös kolme aika-asetusta, jotka määrittävät miten laineikkaita, suuria tai tiiviitä kiharoita haluat. Äänimerkki ilmoittaa kun kiharasi on valmis, ja on aika avata kiharrin. Tämän lisäksi kiharrin myös vähentää hiuksien sähköisyyttä ja antaa hiuksille elinvoimaisuutta, kiiltävän ja sileän lopputuloksen ionitoiminnon ansiosta. Paketissa mukana tulee myös puhdistusväline, jonka avulla voit ottaa pois likaa ja muotoiluaineiden jämiä.

Kihartimen johto on 2,5 metriä pitkä, minkä ansiosta voit helposti seistä kihartaessasi hiuksiasi. Turvallisuuden takaamiseksi laitteessa on automaattinen virrankatkaisu. Jos et käytä kiharrinta 60 minuuttiin, se sammuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse murehtia ja miettiä otitko johdon seinästä vai et. Jotta voisit tuntea olosi vielä turvallisemmaksi on tuotteessa jopa 3 vuoden takuu. 

 

Asiakkaat, jotka ovat jo ehtineet kokeilemaan kiharrinta sanovat että he rakastavat sitä, ja että kiharoiden tekeminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Lue alempana sivulla lisää asiakkaiden mielipiteitä. Lue lisää tuotteesta BaBylissin kotisivulta.

 

Sinua luultavasti kiinnostaa myös kihartimen mahdolliset huonommat ominaisuudet? Meidänkin mielestämme tämä on tärkeää. Asiakkaat mainitsevat, että koko pään kihartaminen kestää kauan. Joidenkin mielestä aluksi laitteen käyttäminen oli hieman pelottavaa. He pelkäsivät, että hiukset jäisivät laitteen sisään jumiin. Se on tosin mahdotonta, sillä kiharrin on sileä sisältä, eikä hiukset voi mitenkään jäädä jumiin. Samalla jos yrität tehdä liian ison kiharan, kiharrin ei "ime" hiuksia sisään. 

 

Tästä voit katsoa 30 sekunnin mittaisen klipin YouTubesta, jossa näytetään miten kiharrinta käytetään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja ruotsi sujuu voit katsoa bloggaaja Therese Lindgrenin esittelyn kihartimen käytöstä. Hän käyttää tosin yhtä kihartimen aikaisemmista malleista, jossa ei ole kaikkia C1300En ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

 

Täältä ostat kihartimen parhaaseen hintaan

Kun kiharrin tuli markkinoille, maksoi se n.130 euroa, mutta nykyään voit löytää sen halvemmallakin. Parhaaseen hintaan ostat kihartimen netistä! Voit myös tutustua näihin asiantuntijoiden testeihin

  • Smartson testasi kihartimia vuonna 2010. Voittajaksi valittiin Bosch PHC2500, joka sai 22/25 pistettä. Toiselle sijalle ylsi Philips HP4658, joka on halvempi vaihtoehto. Philipsin kiharrin sia 21/25 pistettä. 


  • Pricerunner testasi kihartimia kesällä 2012. Tässä testissä kolme laitetta sai 4/5 tähteä. Nämä kolme ovat Babyliss Pro 180 (32 mm), OBH Artist Beach Curls 5842 ja OBH Artist Beach Curls 5842. Valinta näiden välillä riippuu siitä minkälaisia kiharoja haluat.


  • Devotesin testissä testasivat Caroline Andersson ja Erika Lyko viittä erilaista kiharrinta talvella 2012. Heidän suosikikseen nousi TONI&GUY Deep Barrel Waver. Kiharrin nousi suosikiksi sen helppokäyttöisyyden ja hyvän hinnan ansiosta.

  • Ruotsalainen lehti Frida testasi kuutta kiharrinta talvena 2016/2017 ja valitsi parhaaksi kihartimeksi BaByliss C325E Pro 180 Sublim Touch 25mm. He kirjoittavat näin; "...kiharrin on helppokäyttöinen ja sen avulla saa selkeitä kiharoita lyhyessä ajassa. Hiuksista tulee hienon tuuheat, jos kiharat avaa harjalla." Arvosanaksi kiharrin sai 4/5. Hopeasijan jakoi kaksi kiharrinta: Bosch PHC9490 ja huomattavasti kalliimpi laite GHD Curve Soft Curl Tong. Molemmat saivat arvosanaksi 3+.

 

Asiakkaiden mielipiteitä BaByliss Curl Secret kihartimesta

Moni on jo ehtinyt testaamaan kiharrinta, sillä se on ollut markkinoilla vuodesta 2013. Tässä neljän asiakkaan mielipide:

 

"Tämä juttu todella toimii! Kiharoista tulee tosi hienoja ja kiiltäviä, ilman että riskeeraisin itseni polttamista. Kiharat säilyvät useita (!) päiviä, vaikka käyttäisin vain vähän muotoilutuotteita."

 

"Kihartaminen sujuu tosi nopeasti. Minulla on erittäin paksu, piikkisuora tukka, jonka kihartaminen kestää yleensä tunteja. Tällä kihartimella siihen meni vain 45 minuuttia ekalla yrittämällä. Olisin varmaan onnistunut vielä nopeammin, jos en olisi puuhaillut muuta samalla."

 

''Olen ehtinyt testaamaan useamman kerran ja aina samalla tuloksella. SAAN KIHARAT TOSI NOPEASTI JA NIISTÄ TULEE NÄTTEJÄ! Kiharran hiukseni aamulla parissa kymmenessä minuutissa ennen töitä ja saavun paikalle Hollywoodkiharoilla."

 "Yksi parhaista ostoksistani ikinä! Olen surkea käyttämään tavallisia kihartimia ja tämän lisäksi hiukseni ovat niin paksut, että niiden kihartamiseen menee ikuisuus. Tämä kiharrin on niin helppokäyttöinen ja kiharat syntyy nopeasti! Rahojensa väärti todellakin."Christina Ho

Testivoittaja: Kiharrin

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty