Paras pizzauuni

Testien paras Pizzauuni 2024

Oletko suunnitellut pizzauunin ostamista ja haluat tietää, mikä on testien paras juuri nyt? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit, jotka on esitetty lehdissä ja internetissä viime aikoina. 


Tämän lisäksi olemme myös selvittäneet mitä mieltä asikkaat ovat erilaisista markkinoilla olevista pizzauuneista. Olemme tehneet kaiken tämän, jotta löytäisit parhaan mahdollisen pizzauunin. Tulokset olemme koonneet tälle sivulle. 


Paras pizzauuni 2024


Hyvän pizzan paistaminen kotona on pitkään ollut vaikeaa. Voit tietenkin tehdä oman taikinan, täyttää sen mieluisilla täytteillä ja paistaa sen uunissa, mutta lopputulos ei vastaa oikeaa kiviuunissa paistettua napolilaista pizzaa. 


Nyt vihdoin markkinoilla on saatavilla uuneja, jotka vievät vähän tilaa, pystyvät hallitsemaan korkeita lämpötiloja ja paistavat pizzoja, jotka ovat samaa luokkaa kuin pizzerioista saatavat pizzat.


Ennen pizzauunin ostamista 

Pizzauuneista on saatavilla eri malleja. Mieti siksi etukäteen haluatko kiinteän vai liikuteltavan pizzauunin. Testissämme olevat uunit ovat liikuteltavia, joten voit ottaa uunin helposti mukaan roadtripille tai mökille. Näin voit valmistaa hyvää pizzaa, missä ikinä oletkaan.
Ooni Karu - testien paras Asiantuntijoiden ja käyttäjien mukaan kärkitiloilla tällä hetkellä on valmistajan Ooni pizzauuni. Oonin uunien avulla saavutat helposti optimaalisen lämpötilan, joka mahdollistaa pizzan kypsennyksen vain 60 sekunnissa. Parhaaseen tulokseen pääset puulämmitteisellä pizzauunilla. Testivoittajamme on siis Ooni Karu - puulämmitteinen uuni, jossa voit käyttää myös nestekaasua ja pellettiä. Lue lisää alta!


Ooni pizzauuni

Ooni Karu on monipuolien uuni, joka kattaa kaikki tarpeesi. Suuren 33x33cm kokoisen valmistusalueen ja useiden polttoainevaihtoehtojen ansiosta parhaan pizzan valmistaminen on helppoa. Plussaa uuni saa myös sen muotoilusta, jonka ansioista se näyttää hienolta terassilla, eikä sitä tarvitse piilottaa käyttökertojen välissä. 


Ooni Karu on tehokas ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni. Optimaalisen lämpötilan saaminen kestää vain 15-20 minuuttia. Huomioi, että uunista tulee erittäin kuuma. On paras pitää pienet ja uteliaat kädet kaukana, ja aina olla varovainen, jos lapset ovat uunin lähettyvillä. Kun lämpötila on toivotut noin 500 astetta (celcius) kestää pizzan paistamisessa vain 60-90 sekunttia. 


Helpointa uunia on käyttää kaasupolttimella, joka voidaan ostaa erikseen. Jos haluat erittäin perinteisen pizzaelämyksen, suosittelemme että käytät hiilta ja polttopuita lämmön tuottamiseen. Vinkkinä käyttää vähän hiiltä ensin hehkun saamiseksi ja helpottamaan polttopuun syttymistä. 


Ovessa, johon laitat puuta, pellettejä ja nestekaasua, on lämpösuojakahva, jotta vältyt itsesi polttamiselta. Uunin etuosassa on kaksi ov polta itseäsi. Uunin etuosassa on kaksi ovea. Toisessa ovessa on lämpömittari ja kahva, joiden avulla ovi on helppo irrottaa polttamatta itseäsi. Uuniin katsomista varten on olemassa ikkuna, jossa on lämmönkestävä lasi. Toinen ovi on pysyvästi kiinni, mutta siinä on pieni aukko, josta pizzan voi helposti laittaa sisään ja ottaa ulos.  


Voit jossain määrin säätää uunin lämpötilaa säätämällä ilmavirtaa. Tämä tehdään uunin päällä olevan pellin avulla..


HUOM! Ooni Karu on tarkoitettu ainoastaan ulkokäyttöön.


Osta testien paras pizzauuni halvimpaan hintaan

Näistä kaupoista voit ostaa Ooni pizzauunin. Saat sen sitä paitsi suoraan kotiovelle kuljetettuna. Mukavaa ja helppoa.
Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten aina haluamme mielellämme tietää mitä mieltä asiakkaan ovat ostamastaan tuotteesta. Loppujen lopuksi heillä on eniten kokemusta tuotteesta. Tässä on joitain esimerkkejä:: 


"Todella hyvä pizzauuni. Uuni lämpenee nopeasti ja helposti. Oikean lämpötilan saamiseen menee vähän yli 20 minuuttia, kun käyttää hiilen ja polttopuiden sekoitusta. Ehkä hieman kallis luksus tuote? Mutta pizzoista tulee yksinkertaisesti tosi hyviä. Tuotteen laatu tuntuu hyvältä, pelti on kunnollinen, mutta ei silti liian painava nostettavaksi."


"Erittäin kiva pieni asia. Mutta se kuumuu ihan kunnolla. 500 asteen saavuttamisessa meni noin 20 minuuttia."


"Hyvä lämpötila! Uuni toimii super hyvin, jos haluaa tehdä napolilaisia pizzoja. Pizzan paistumisessa menee noin 90 sekunttia." 


"Tämä uuni on fantastinen, jos pidät puu-uunissa paistetuista pizzasta ja leivästä. Lämpötila ei nouse tarpeeksi korkeaksi, jos yrität lämmittää uunia pelkällä hiilellä. Mutta jos alotat hiilellä ja lisäät päälle polttopuita, saat oikean lämpötilan. Helppo asentaa, käyttää ja puhdistaa. Hinnaltaan tosin hieman kallis." 


"Olen käyttänyt uunia nut kaksi viikkoa ja olen todella tyytyväinen. Fantastinen lämpotila, jonka avulla pizzan paistamiseen menee vain 90 sekunttia Käytän vain polttopuita autenttisen maun saamiseksi."


"Olen testannut uunia vain kaasulla. Erittäin yksinkertaista käyttää. Muutama yritys ja parannus, parhaan tuloksen saamiseksi. En malta odottaa millaisen tuloksen saan aikaan, kun käytän hiiltä ja polttopuita."
Edullinen pizzauuni 


 


Jos testivoittaja on mielestäsi hieman tyyris, olemme myös valinneet pizzauunin, mikä sopii aloittelijalle. Tämä edullinen pizzauuni tulee samalta valmistajalta Ooni ja sen nimi on Koda.


Tämän uunin avulla on helppo valmistaa hyvää pizzaa ilman, että sinun tarvitsee näpertää ovia ja savupiippuja. Se on myös kannettava ja helppo kuljettaa mukana ohuen teräskuoren ansiosta, joka pitää painon alhaalla. Tämä teräskuori kuitenkin eristää erittäin hyvin, joten et polta itseäsi.


Tällä uunilla on helppo valmistaa hyvää pizzaa. Ohuen teräskuoren ja kevyen painon ansioista se on helppo kuljettaa mukana. Tämä ohut teräskuori eristää kuitenkin lämmön erittäin hyvin, joten et polta itseäsi uuniin sen ollessa lämpimänä. 


Ooni Koda seisoo tukevasti kolmen jalkansa päällä ja se on helppo yhdistää kaasutankkiin. Käynnistät tulen kääntämällä ratista. Tämän ratin avulla voit myös kontrolloida tulen vahvuutta. Näiden toimintojen ansiosta Ooni Koda on helppokäyttöinen ja täydellinen työkalu, myös isommille seurueille. 


Ooni Koda voi viisaan saavuttaa 500 celcius asteen lämpötilan 20 minuuutissa älykkään suunnittelunsa ansiosta, joka pitää lämmön vakiona. Kun maksimilämpötila on saavutettu, herkullisen pizzan kypsennys kestää vain 60-90 sekuntia.


Ooni Kodan valmistustaso on 34 x 34 cm ja se painaa vain 9 kg. Tuotteesta on olemassa myös suurempi versio, jonka keittoalue on 45 x 45 cm. Tämä painaa kuitenkin 18 kg. Kokoontaitettavien jalkojensa ansiosta pizzauuni on helppo säilyttää. Uunia käytetään ulkona, mutta se on säilytettävä sisätiloissa.


Osta Ooni Koda halvimpaan hintaan 

Näistä kaupoista voit ostaa Ooni pizzauunin. Saat sen sitä paitsi suoraan kotiovelle kuljetettuna. Mukavaa ja helppoa.
Asiakkaiden mielipiteitä

"Lämpenee nopeasti ja pitää lämmön hyvin. Katossa oleva heijasta metallilevy on älykäs ratkaisu ja sen ansiosta pizzasta tulee erittäin hyvää."


"What you see is what you get. Ooni Koda lämpenee 20 minuutissa ja sen jälkeen voit valmistaa täydellista napolilaista pizzaa 90 sekunnissa."


"Erittäin helppokäyttöinen ja valmistaa uskomattoman hyvää pizzaa. Yllättävän hyvä vaihtoehto suurille kiviuuneille."


"Erinomainen"


"Osta se. Et tule pettymään. Olen omistanut tämän yli kuukauden ja olen paistanut monta pizzaa."


"Täydellinen kannettava pizzauuni" 


"Olen löytänyt uuden intohimon kohteen tämän uunin ansioista: Kotona valmistettu pizza."


"Vaimo, lapsen lapset ja minä teimme omat pizzamme tänään illalla ja niistä tuli täydellisiä. Lupaan että tulet olemaan tyytyväinen ostokseesi, jos ostat tämän pizzauunin." 


"Me RAKASTAMME uutta Ooni Koda pizzauuniamme." 
Pizzauuni testit - Asiantuntijoiden mielipiteitä 

Asiantuntijat pitävät testeissään selkeää yhtenäistä linjaa: valmistaja Ooni (entinen Uuni) on monien testien voittaja. Ooni nousee voittajaksi sen käyttäjäystävällisyyden ja hienon muotoilun ansiosta. Ooni uuni tekee pizzan valmistamisesta puhtaan nautinnon ilman ongelmia. 


Tech Gear Lab: Tykkää Ooni Karu uunista ja antaa sille kokonaispistemäärän 71. He pitävät erityisesti siitä, että kotipizzan tekeminen on helppoa ja lämpövaihtoehtoja on useita. Heidän mielestään nestekaasun käyttäminen on helpointa, mutta toteavat että polttopuiden käyttö on melkein yhtä helppoa!


The Spruce Eats, tammikuu 2021: Nimeää Ooni Kodan parhaaksi valinnaksi juuri nyt. He antavat sille arvosanan "erinomainen" ja pitävät siitä, että se saavuttaa korkean lämpötilan nopeasti. Plussaa saa myös se, että uunia ei tarvitse koota ja että se on erittäin helppo ottaa mukaan. He toteavat kuitenkin, että uuni on vähän kallis ja että pizzaa on vaikea kääntää uunissa.


Oonis uunien lisäksi Spruce Eats vinkkaa Breville Pizzaiolo uuneista, jotka sopivat loistavasti pizzan paistamiseen sisätiloissa. 


Wired, lokakuu 2020: Testasi 7 uunia ja valitsi ensimmäiselle sijalle Ooni Pron. He pitävät siitä, että uunilla voi valmistaa isoja pizzoja ja että lämmitys vaihtoehtoja on useita: puu, kaasu ja pelletit. Plussaa uuni saa myös hienosta ulkomuodosta ja helposta asennuksesta. Miinusta tulee uunin painosta, jonka takia uuni on raskas kuljetettava.


Wired valistee Ooni Koda uunin parhaaksi uuniksi aloittelijalle. Wired pitää ennen kaikkea Ooni Kodan helppokäyttöisyydestä ja siitä, että sitä ei tarvitse koota ollenkaan.  Heidän mielestään uuni on erinomaisesti suunniteltu ja eristää hyvin lämpöä. 


T3, elokuu 2020: Valitsee kaasulämmitteisin Firepodin tämänhetken parhaaksi pizzauuniksi. Toiselle sijalle nousee kuitenkin Ooni Karu- uuni, joka muistuttaa kovasti Ooni Prota. Valitettavasti Karun rakenne ei ole yhtä hyvä kuin Pron, koska sen ulkopinta lämpenee, tosin kuin Pron, joka pysyy kylmänä sen erinomaisen eristyksen ansoista. 

Luettuasi testimme parhaista pizzauuneista toivomme, että voisimme ohjata sinut viisaan valinnan tekemiseen, jotta vältyt sudenkuoppilta ja voit ostaa sinulle parhaiten sopivan uunin. 


Testivoittajat - Testien paras pizzauuni 2024


parhaan pizzauuninVinkki 1: Oikealla uunilla on helppo valmistaa oma pizza ravintolalaatuisena. Tarvitset vain taikinan, jonka päälle lisäät tomaattikastiketta, mozzarellaa, basilikaa ja vähän oliiviöljyä.


Vinkki 2:  Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on pizzauuni ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan pizzauunin alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 
Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

  • Kuinka kuuma pizzauunin pitäisi olla?
    Pizzauunin lämpötilan tulee olla vähintään noin 380 astetta. Mutta saadaksesi hyvän ja mahdollisimman nopean lopptuloksen, on vielä korkeampi lämpötila parempi.Tämän testin pizzauunit lämpenevät helposti 500 celsiusasteeseen, mikä helpottaa hyvän ja kotitekoisen pizzan leipomista!
  • Mikä pizzauuni on paras?
    Paras pizzauuni tällä hetkellä on Ooni Pro. Tämän avulla voit käyttää sekä nestekaasua, pellettejä että polttopuita lämmittämään.Valmistaja Ooni on yhdistänyt käyttäjäystävällisyyden yksinkertaiseen tekniikkaan, joka mahdollistaa pizzauunin nopean lämpenemisen samalla kun sitä voidaan ohjata jossain määrin pellin avulla.