gummistövlar bäst i test

Testien parhaat kumisaappaat 2024

Suunnitteletko kumisaappaiden ostamista ja haluat tietää mitkä saappaat ovat testien parhaat juuri nyt? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme selvittäneet mitkä kumisaappaat ovat suoriutuneet testeissä parhaiten sekä saaneet kehuja käyttäjiltä. Näin voit tutustua sekä asiantuntijoiden, että asiakkaiden kokemuksiin samalla sivullaTäs. Tutustu testiin ja ota selvää mitkä kumisappaat ovat testien parhaat juuri nyt!


Tästä testistä löydät: Parhaat kumisaappaat juuri nyt

Jotta voit mennä ulos kävelylle nauttimaan raittiista ilmasta tai jos aoit tehdä puutarhatöitä, tarvitset sään mukaiset vaatteet. Sama koskee myös kenkiä: hyvät vedenpitävät saappaat jalassa huono sää ei ole ongelma.


Hyvien kumisaappaiden löytäminen ei kuitenkaa ole ihan helppoa. Sappaita löytyy monelta eri valmistajalta ja useassa eri mallissa. Tästä syystä olemme tehneet työn puolestasi ja ottaneet selvää, mitkä saappaat toimivat parhaiten ja tarjoavat parhaan toimivuuden, mukavuuden ja suojan. mahdollisimman alhaisella hinnalla. Näin vältyt kalliilta virheostoksilta. 


Eri malleja

Kumisaappaista löytyy pääosin kaksi eri mallia, korkeavartiset ja matalavartiset kumisaappaat. Matalat saappaat ovat usein kätevämmät laittaa jalkaan ja ne jaloissa on helpompi kävellä. Nämä eivät tosin tarjoa samanlaista suojaa kuin korkeat saappaat ja sopivat näin paremmin kaupunki käyttöön. Jos etsit saappaita, mitkä suojaavat vedeltä, lialta ja kuralta, ovat korkeat saappaat parempi ostos, sillä ne suojaavat suuremman osan jalasta. Korkeat saappaat sopivat paremmin retkeilyyn metsässä ja luonnossa. 


Korkeavartiset kumisaappaat naisille ja miehilleMitä kumisaappaisiin tulee, ovat ruotsalaiset asiantuntijat yhtämieltä voittajasta. Voittajan valmistaa ruotsalainen Tretorn ja heidän kumisaappaansa Terräng nousee ensimmäiselle sijalle Råd och Rön lehden testissä ja saa myös hyviä asiakas arvosteluja.


Tretorn Terräng on puoli korkea unisex kumisaapas, joka on valmistettu luonnonkumista. Tämä pehmeämpi kumi antaa paremman mukavuuden, on kestävä ja se muodostuu pehmeästi pohkeen ympärille, sen sijaan että se olisi jäykkä (kuten usein synteettisestä kumista valmistetut saappaat ovat).


Saappaassa on tukeva pohja, joka tukee ja suojaa jalkaa. Tämä on tärkeää, kun kävelet epätasaisessa maastossa. Pohjassa olevat suuret urat tarjoavat hyvän pidon, jotta pysyt vakaasti pystyssä myös erityisen märkinä päivinä.


Kumisaappaan lisäominaisuutena on irrotettava pohjallinen, joka voidaan ottaa pois, jos hikoilet paljon. Tämä pohjallinen kuivuu erittäin nopeasti, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. Varteen on lisätty nauha, joka helpottaa kumisaappaiden riisumista ja pukemista.


Osta Tretorn naisten kumisaappaat parhaaseen hintaan täältä 

Parhaan hinnan Tretorn Terräng saat, kun tilaat ne verkossa. Silloin saat ne myös toimitettuna suoraan ovelle.
Käyttäjien mielipiteitä Tretorn Terräng

Kuten tavallista täällä Parhaat Testissä -oppaassa, otamme aina huomioon, mitä kuluttajilla on sanottavana. Loppujen lopuksi heillä on paras kokemus tuotteesta. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mitä he ajattelevat Tretorn Terräng:


"Tyylikäs ja mukava Citysaapas!"


"Hyvät saappaat. Todella mukavat kävellä."


"Erittäin tyytyväinen ostokseeni"


"Erittäin hyvä kumisaapas."


"Mukava ja kestävä. Kohtalaisen hyvä pito"


Paras vuorattu kumisaapas 


Erityisen kylminä päivinä on tärkeää, että pidämme jalkamme lämpiminä ja kuivina. Siksi meidän tulee käyttää kunnon kumisaappaita, jotka eristävät ja tarjoavat hyvää mukavuutta. Tällainen kumisaapas on Avignon Ridge High, saapas joka sopii sekä miehille että naisille. Tämä vuorattu kumisaapas suoriutui niin hyvin, että Testfakta nimesi sen parhaaksi testissään niiden vertailussa. 


Se, mikä tekee Avignon Ridge Highistä suorituskykyisen, on älykäs materiaalien sekoitus saappaassa ja moderni tekniikka. Se on suunniteltu lämmittämään sekä liikkuessasi että paikoillasi istuessasi. Tämä on mahdollista hengittävien materiaalien ansiosta.


Kumisaappaassa on tukeva pohja urilla, jotka tarjoavat maksimaalisen pidon kosteilla ja lumisilla pinnoilla. Jalkaosan sisällä on sukkamainen rakenne, joka on päällystetty kumilla, joka suojaa vettä vastaan. Sukkaosan yläosassa on neopreenikerros, joka varmistaa, että kumisaapas hengittää. Ja lopuksi, pohjan ulkopuoli on päällystetty materiaalilla, jossa on paljon ilmakuplia, mikä tarjoaa lisäeristyksen.


Ortopedinen sisäpohja tarjoaa mukavuutta ja tekee saappaista mukavia kävellä. Pidemmät kävelylenkit ja metsästysreissut eivät siis ole ongelma jaloillesi. Mitä tulee pohkeen mukavuuteen, sinulla on runsaasti tilaa, koska neopreenisukka muotoutuu jalkaasi.


Osta vuoratut kumisaappaat parhaaseen hintaan täältä 

Parhaan hinnan vuoratuille kumisaappaille saat, kun ostat ne verkossa. Kun tilaat ne verkossa, voit myös saada ne toimitettuna suoraan kotiovellesi, mikä on kätevää ja helppoa. 
Käyttäjien mielipiteitä Avignon Ridge High

"Hyvä saapas. Vähän ahdas varpaissa. Liian uusi arvioimaan kestävyyttä, mikä on suurin huoleni kumisaappaissa. Mukava neopreeni ylhäällä saappaassa."


"Erinomaisen mukava ja lämmin saapas. Ei valittamista."


"Täydellinen!"


"Hyvä ja lämmin saapas. Hieman ahdas nilkan ympärillä, mutta ehkä se antaa myöten ajan myötä?"


"Olen kokeillut saappaita ja todennut niiden istuvan hyvin ja olevan poikkeuksellisen lämpimiä, mutta todellinen testi koittaa nyt talvella."


Parhaat matalavartiset kumisaappaat 


Korkeat kumisaappaat tarjoavat hyvän suojan, mutta ne voivat olla kömpelöitä. Hyvä vaihtoehto on siksi matalat kumisaappaat, etenkin jos asut kaupungissa. Ne eivät suojaa yhtä paljon sateelta ja tuulelta, mutta pitävät jalat kuivina ja ovat helpompia kävellä. Ja hinta, mukavuus- ja toiminnallisuusnäkökulmasta Tretorn Eva on parhaillaan paras matala kumisaapas testissä!


Tretorn Eva, samoin kuin Tretorn Terräng, on valmistettu luonnonkumista ja täysin PVC-vapaa. Tämä tarjoaa, kuten mainittua, paremman istuvuuden ja pidemmän kestävyyden kuin synteettinen kumi. Saappailla on tukeva pohja, jossa on vahvistettu kärki- ja kantapää, mikä takaa ergonomisen muotoilun, paremman mukavuuden ja kestävyyden. Lisäksi välipohjaan sisältyy metallinen tuki paremman vakauden saavuttamiseksi.


Saapas on 100% vedenpitävä ja helppo laittaa jalkaan slip-on-suunnittelun ansiosta. Siksi se sopii täydellisesti kaupunki- ja arkikäyttöön sateisella säällä. Mutta ne sopivat myös hyvin kaupunkikäyttöön, koska niitä on saatavana useissa väreissä!


Huom! Useat näitä kenkiä ostaneet kuluttajat ovat raportoineet, että ne ovat pieniä kooltaan. Valitse siksi yksi koko suurempi saadaksesi parhaan istuvuuden!


Osta matalat kumisaappaat parhaaseen hintaan täältä

Parhaan hinnan saat tilaamalla kengät verkosta. Voit myös saada ne toimitettuna suoraan kotiovellesi!
Käyttäjien mielipiteitä Tretorn Eva

"Kaunis ja kestävä kenkä. Melko leveä aukosta ja myös leveä varpaiden kohdalta, enemmän kuin unisex-koko."


"Kauniit, sirot ja mukavat kumisaappaat. Ne ovat pieniä kooltaan, valitsin yhden koon suuremman ja ne sopivat täydellisesti."


"Kauniit kumisaappaat, myös kevyet! Olisivat voineet olla puoli numeroa suuremmat, jos olisivat olleet saatavilla."


"Hieman kapea jalkaterän yli, otin puoli numeroa tavallista suuremman koon, mutta ne ovat edelleen hieman kireät."


"Kauniit, sopivan kokoiset ja ennen kaikkea mukavat kävellä. En ole koskaan aiemmin omistanut näin mukavia kumisaappaita, joilla voisin kävellä pitkiä kävelylenkkejä."


"Erittäin mukavat kumisaappaiksi. Otin yhden koon suuremman kuin normaalisti, ja ne sopivat hyvin."


"Saattavat olla hieman pieniä koossa, joten otin yhden koon suuremman kuin normaalisti saadakseni tilaa paksulle sukkahousulle. Väri ei ole aivan musta, enemmän tummanvihreä/musta."


"Kauniit kumisaappaat, jotka ovat myös mukavat kävellä. Otin saman koon kuin yleensäkin käytän."


Asiantuntijoiden mielipiteitä

Råd och Rön testasi kumisaappaita ja valitsi Tretorn Terrängin parhaaksi testissä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se selviytyi heidän taivutus- ja kulutustestistään. Näissä testeissä simuloidaan noin 16 kilometrin vaellusta. Mutta Tretorn Terräng saa myös huippuarvosanat vesitiiviydessä ja siinä, kuinka hyvin se suojaa oksilta ja risuilta, jotka voivat tunkeutua läpi. Tretornin kumisaapas saa yhteensä 66 pistettä, mikä on 8 pistettä enemmän kuin toisena oleva Nokian Finntrim. Råd & Rön testasi myös Sulman kumisaappaita ja paria Hunterilta.


Testfakta testasi 7 vuorattua kumisaapasta. Testatut osa-alueet olivat kestävyys, vesitiiviys (ennen ja jälkeen käytön), lämmöneristys, mukavuus ja vakaus sekä liukastumisenesto kuivalla ja märällä klinkkerilattialla. Ylivoimaisesti parhaiten suoriutunut kumisaapas oli Avignon Ridge High, joka sai kokonaisarvosanaksi 9,6/10. Muita testissä olleita saappaita olivat muun muassa Viking Slagbjorn Vinter, Tretorn Nord 2.0 ja Sulman Sail Winter. Myös Bilteman Vildmarksstöveliä testattiin, mutta se hylättiin haitallisten kemikaalien korkeiden pitoisuuksien vuoksi. 


Aftonbladet testasi sekä korkeavartisia että matalavartisia saappaita. Korkeavartisista saappaista Avignon Ridge High valittiin "parhaaksi ostoksi alle 1000 kruunulla". Ne saavat hyvät arvosanat toiminnallisuudesta ja käytettävyydestä ja niitä kuvataan lämpiminä ja mukavina saappaina, jotka pitävät hyvin sekä lumessa että loskassa. He myös vinkkaavat, että saappaat ovat pienikokoisia ja suosittelevat ottamaan yhden koon suuremman saadaksesi parhaan istuvuuden. 


Matalavartisista saappaista Tretorn Eva valittiin parhaaksi matalavartiseksi saappaaksi. Hyvän toiminnallisuuden, käytettävyyden ja kohtuullisen hinnan ansiosta niissä ei ole paljon valittamista. Aftonbladet kirjoittaa muun muassa, että ne ovat "lämpimät ja joustavat kävelykengät". Paras vuorattu kumisaapas juuri nyt - Vuorelliset kumisaappaat Tyylikkäät kumisaappaat

Hyvillä ja vuoratuilla kumisaappailla sade ja loska eivät ole ongelma!


Tips!

Tässä listaamme vinkkejä ja neuvoja kysymyksiin, jotka olemme saaneet kävijöiltämme.


Kumisaappaiden puhdistus

Oikeastaan sinun tarvitsee vain huuhdella ne vedellä. Mutta jos välität saappaistasi, voit levittää niihin silikonivoidetta, mikä tekee lian poistamisesta vedellä vielä helpompaa. Näin voit jopa omistaa parin valkoisia kumisaappaita pelkäämättä niiden likaantumista.


Kumisaappaat metsästykseen

Metsästykseen ja retkeilyyn tarkoitetut kumisaappaat tulisi mieluiten olla korkeita. Ne suojaavat paremmin liejuilta, vedeltä ja lialta, erityisesti suolla, jossa jalat voivat upota. Niiden on myös oltava kestävämpiä ja niissä tulisi olla uritetut pohjat lisätäkseen kitkaa märällä ja liukkaalla alustalla. Vuorattujen saappaiden valitseminen on myös etu, sillä ne lämmittävät ja pitävät jalat kuivina.


Kumisaappaat matalalla varrella

Matala varsi tarkoittaa, että ne ovat matalia. Matalat kumisaappaat antavat sinulle paremman joustavuuden ja voit liikkua sulavammin. Ne ovat huomaamattomampia ja siksi ne sopivat täydellisesti kaupunkilaisille, jotka haluavat pitää jalkansa kuivina ilman tarvetta vetää päälle kömpelöitä, korkeita kumisaappaita.


Tyylikkäät kumisaappaat

Kumisaappaiden pääasiallinen tarkoitus on pitää jalat kuivina ja olla toiminnallisia. Mutta joskus haluamme yhdistää toiminnallisuuden tyyliin, vaikka se joskus maksaisi hieman enemmän merkkikumisaappaista. Hyvä vaihtoehto, jos haluat tyylikkäämmät kumisaappaat, on vilkaista Hunter-kumisaappaita.


Business Insider tekemässä testissä kerrotaan kaikista Hunterin eri malleista ja siitä, miten hyvin ne toimivat. Ne ovat korkealaatuisia ja pitävät veden täysin ulkopuolella. He kuitenkin huomaavat, että ne istuvat hieman tiukasti ja suosittelevat kokonumeron suuremmaksi menemistä, jotta voit käyttää niitä sukkien kanssa. 


Kumisaappaat miehet

Parhaat miesten kumisaappaat ovat unisex-malli Tretorn Terräng, joka on myös voittaja naisten sarjassa.


Paras testissä Facebook

Liity Facebook-ryhmäämme ja saat tietoa, kun jokin valtakunnallinen ketju myy näitä testivoittajia alennuksella. Näin voit tehdä todellisen löydön = parhaat kumisaappaat halvimmalla hinnalla. Klikkaa TYKKÄÄ, niin hoidamme jatkossa seurannan puolestasi.Christina Ho

Testivoittaja: Kumisaappaat

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty