Testien paras valokynä

Testien paras valokynä 2024

Aiotko ostaa uuden valokynän ja haluat tietää mikä tuote on testien paras juuri nyt. Hyvä, sitten olet tullut oikeeseen paikkaan! Olemme lukeneet kaikki testit, joita on esitelty lehdissä ja netissä lähiaikoina. 


Olemme myös selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat eri valokynistä. Asiakkaat ovat usein käyttäneet tuotetta pidemmän aikaa, ja täten heillä on vielä enemmän kokemusta tuotteesta. Kaiken tämän olemme koonneet tälle sivulle sinua varten, jotta välttyisit rasittavalta ja kalliilta virheostokselta.  Paras valokynä


Valokynä on kevyt tuote, joka sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja levittyy iholle helposti. Kynällä on kaksi käyttötapaa: sillä voi häivyttää juonteita tai korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. Tärkeää on kuitenkin, että osaat käyttää valokynää oikein. Valokynä soveltuu kasvojen t-alueen korostamiseen, juonteiden häivyttämiseen ja kasvojen freesaamiseen, mutta epäpuhtauksia tai tummia silmänalusia sillä ei kannata peittää. Jos etsit peittävämpää tuotetta, voit tutustua testiimme parhaasta peitevoiteesta.


Oikein käytettynä valokynä on monen luottotuote! Vinkkejä valokynän käyttämiseen voit lukea täältä.


Testien paras valokynä 2024


Vuoden 2024 paras valokynä Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä. Tuote tulee fiksussa pakkauksessa, joka muistuttaa nimensä mukaan kynää. Mustaa nappia painamalla saat käyttöösi juuri niin paljon ainetta kuin tarvitset. Tämä tuote on todellinen klassikko, ja se on voittanut monia testejä vuosien saatossa. 

 

YSL Touche Éclat  on välittömästi ihoa kirkastava "taikakynä", joka antaa luonnollisen ja hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen avulla voit korostaa kasvojesi parhaita piirteitä ilman kiiltoa ja kimalletta. Valokynää voi käyttää kulmien alle, poskiluulle, huulten ympärille, luomivärin pohjustukseksi, juonteiden häivyttämiseksi ja jopa hieman tummien silmänalusten kirkastamiseksi. Peittäessäsi tummia silmänaluksia on kuitenkin tärkeää ensin käyttää peittävämpää peitevoidetta ja viimeistellä valokynällä. 


Valokynä on rakenteeltaan kevyt ja helposti levittyvä, joten se sopii myös kuivalle iholle, eikä "paakkuunnu" kuin paksummat peitevoiteet saattavat tehdä. 


Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten yleensäkin haluamme tietää myös mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Luottotuote. Olen käyttänyt tätä jo pitkään ja olen ollut todella tyytyväinen. Ei lähde kovassakaan treenissä valumaan pois juovaisesti pois."


"Kestosuosikki. Vaalein sävy on parhain tuomaan valoa kasvoille."


"Paljon kokeilleena silti se paras! Ei peitä liikaa, ei paakkuunnu juonteisiin. Upea tuote keväällä kun valo lisääntyy ja tietenkin kesälllä. Tosin silmänympärykseni eivät ole tummat eli semmoiseen tarvitsee kyllä enemmän peittävyyttä. Touche Eclat sopii juuri tämänhetken glowing-trendiin."


"Paras valokynä! Ollut lempparini jo useita vuosia. Levittyy helposti, ei tunnu tai näytä raskaalta. Käytän poskipäillä, silmän sisänurkissa ja suun ympärillä. Ei ole peitevoide, älä siis vertaa sellaisiin." 


"Antaisin 10 tähteä, jos voisin. Yksi parhaista kosmetiikkatuotteista ikinä! Ylivoimaisesti paras "väsyneen" ilmeen kirkastaja, mutta myös loistava korostuksien tekoon. Tämän ostan aina uudelleen ja uudelleen."  


"Luin vuosia sitten jossain kuvailtavan tämän tuotteen antamaa lookia fraasilla "like you just had sex and a long vacation". Kuvaus oli totta silloin ja on edelleen. Antaa kasvoille kirkkautta, sulautuu täydellisesti iholle, ei ajaudu juonteisiin tai juutu ihon kuiviin kohtiin, ja antaa todella luonnollisen lopputuloksen."


"Klassikko tuote joka tulee aina olemaan minun meikkipussissa." 


"Parasta markkinoilla! Peittää ja korostaa. Kallis mutta sen väärtti." 


"Antaa upean hehkuvan viimeistelyn pohjameikille! Sopii erittäin hyvin vanhemmalle iholle!" 


Täältä voit ostaa parhaan valokynän edullisimpaan hintaan


Asiantuntijoiden mielipiteitä

Damernas Värld: antoi testissään 4,2 pistettä YSL Touche Éclat valokynälle. Heidän mielestään tuote ei tehoa tummiin silmänaluksiin tai epäpuhtauksiin, mutta kirkastaa kasvoja ja sopii hyvin poskipäiden korostamiseen. Myös tuotteen helppokäyttöisyys saa raadilta kehuja. 


The Beauty Nerd: Pitää YSL Touche Éclat valokynästa. Hänen mielestään tuote sopii kasvojen parhaiden puolien korostamiseen, muttei epäpuhtauksien peittämiseen. Tuote saa myös kehuja sillä se ei ole mattapintainen tai kuiva.bästa concealer tips

Korosta kasvojesi parhaita puolia ja kirkasta ilmettäsi testien parhaalla valokynällä.Tiivistelmä

Toivomme että luettuasi tämän testin onnistut löytämään ihollesi sopivan valokynän sekä osaat käyttää sitä oikein, parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

 


Testivoittaja- paras valokynä

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description

store.default_description


 

Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan valokynän alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Valokynä

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty