Testien paras valokynä

Testien paras valokynä 2023

Aiotko ostaa uuden valokynän ja haluat tietää mikä tuote on testien paras juuri nyt. Hyvä, sitten olet tullut oikeeseen paikkaan! Olemme lukeneet kaikki testit, joita on esitelty lehdissä ja netissä lähiaikoina. 


Olemme myös selvittäneet mitä mieltä asiakkaat ovat eri valokynistä. Asiakkaat ovat usein käyttäneet tuotetta pidemmän aikaa, ja täten heillä on vielä enemmän kokemusta tuotteesta. Kaiken tämän olemme koonneet tälle sivulle sinua varten, jotta välttyisit rasittavalta ja kalliilta virheostokselta.  


SisältöParas valokynä 2023

Testien paras valokynä 2021

Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä 2,5ml

Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä 2,5ml
  • Korostaa kasvojen piirteitä

  • Kirkastaa tummia silmänalusia

  • Sulautuu ihoon luonnollisesti

  • Vaalea sävy, eikä peitä epäpuhtauksia

yhteistyössä HintaopasValokynä on kevyt tuote, joka sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja levittyy iholle helposti. Kynällä on kaksi käyttötapaa: sillä voi häivyttää juonteita tai korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. Tärkeää on kuitenkin, että osaat käyttää valokynää oikein. Valokynä soveltuu kasvojen t-alueen korostamiseen, juonteiden häivyttämiseen ja kasvojen freesaamiseen, mutta epäpuhtauksia tai tummia silmänalusia sillä ei kannata peittää. Jos etsit peittävämpää tuotetta, voit tutustua testiimme parhaasta peitevoiteesta.


Oikein käytettynä valokynä on monen luottotuote! Vinkkejä valokynän käyttämiseen voit lukea täältä. 
Testien paras valokynä 2023

Tämän hetken paras valokynä- YSL Touche Eclat Valokynä

(Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja ja tämän hetken parhaan hinnan!)


Osta testivoittaja täältä:

Halvin hinta 21 syyskuu 2023

Hintaopas Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä 2,5ml parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Näytä vähemmän hintoja Näytä enemmän hintoja


Vuoden 2023 paras valokynä Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä. Tuote tulee fiksussa pakkauksessa, joka muistuttaa nimensä mukaan kynää. Mustaa nappia painamalla saat käyttöösi juuri niin paljon ainetta kuin tarvitset. Tämä tuote on todellinen klassikko, ja se on voittanut monia testejä vuosien saatossa. 

 

YSL Touche Éclat  on välittömästi ihoa kirkastava "taikakynä", joka antaa luonnollisen ja hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen avulla voit korostaa kasvojesi parhaita piirteitä ilman kiiltoa ja kimalletta. Valokynää voi käyttää kulmien alle, poskiluulle, huulten ympärille, luomivärin pohjustukseksi, juonteiden häivyttämiseksi ja jopa hieman tummien silmänalusten kirkastamiseksi. Peittäessäsi tummia silmänaluksia on kuitenkin tärkeää ensin käyttää peittävämpää peitevoidetta ja viimeistellä valokynällä. 


Valokynä on rakenteeltaan kevyt ja helposti levittyvä, joten se sopii myös kuivalle iholle, eikä "paakkuunnu" kuin paksummat peitevoiteet saattavat tehdä. 


Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten yleensäkin haluamme tietää myös mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki;


"Luottotuote. Olen käyttänyt tätä jo pitkään ja olen ollut todella tyytyväinen. Ei lähde kovassakaan treenissä valumaan pois juovaisesti pois."


"Kestosuosikki. Vaalein sävy on parhain tuomaan valoa kasvoille."


"Paljon kokeilleena silti se paras! Ei peitä liikaa, ei paakkuunnu juonteisiin. Upea tuote keväällä kun valo lisääntyy ja tietenkin kesälllä. Tosin silmänympärykseni eivät ole tummat eli semmoiseen tarvitsee kyllä enemmän peittävyyttä. Touche Eclat sopii juuri tämänhetken glowing-trendiin."


"Paras valokynä! Ollut lempparini jo useita vuosia. Levittyy helposti, ei tunnu tai näytä raskaalta. Käytän poskipäillä, silmän sisänurkissa ja suun ympärillä. Ei ole peitevoide, älä siis vertaa sellaisiin." 


"Antaisin 10 tähteä, jos voisin. Yksi parhaista kosmetiikkatuotteista ikinä! Ylivoimaisesti paras "väsyneen" ilmeen kirkastaja, mutta myös loistava korostuksien tekoon. Tämän ostan aina uudelleen ja uudelleen."  


"Luin vuosia sitten jossain kuvailtavan tämän tuotteen antamaa lookia fraasilla "like you just had sex and a long vacation". Kuvaus oli totta silloin ja on edelleen. Antaa kasvoille kirkkautta, sulautuu täydellisesti iholle, ei ajaudu juonteisiin tai juutu ihon kuiviin kohtiin, ja antaa todella luonnollisen lopputuloksen."


"Klassikko tuote joka tulee aina olemaan minun meikkipussissa." 


"Parasta markkinoilla! Peittää ja korostaa. Kallis mutta sen väärtti." 


"Antaa upean hehkuvan viimeistelyn pohjameikille! Sopii erittäin hyvin vanhemmalle iholle!" 


Asiantuntijoiden mielipiteitä


Damernas Värld: antoi testissään 4,2 pistettä YSL Touche Éclat valokynälle. Heidän mielestään tuote ei tehoa tummiin silmänaluksiin tai epäpuhtauksiin, mutta kirkastaa kasvoja ja sopii hyvin poskipäiden korostamiseen. Myös tuotteen helppokäyttöisyys saa raadilta kehuja. 


The Beauty Nerd: Pitää YSL Touche Éclat valokynästa. Hänen mielestään tuote sopii kasvojen parhaiden puolien korostamiseen, muttei epäpuhtauksien peittämiseen. Tuote saa myös kehuja sillä se ei ole mattapintainen tai kuiva. 


Täältä voit ostaa parhaan valokynän edullisimpaan hintaan

Hintaopas Yves Saint Laurent Touche Eclat Valokynä 2,5ml parhaaseen hintaan
Yhteistyössä Hintaopas
Näytä vähemmän hintoja Näytä enemmän hintojabästa concealer tips

Korosta kasvojesi parhaita puolia ja kirkasta ilmettäsi testien parhaalla valokynällä


Tiivistelmä

Toivomme että luettuasi tämän testin onnistut löytämään ihollesi sopivan valokynän sekä osaat käyttää sitä oikein, parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

 

Testivoittaja- paras valokynä

 

 

Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan valokynän alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 


Aiheeseen liittyvät testit