Pölynimuri testi

Pölynimuri testi 2024

Haluatko tietää mikä pölynimuri on saanut nimityksen "testien paras" viime aikoina? Hyvä, sitten olet tullut oikealle sivulle! Olemme lukeneet kaikki asiantuntijoiden tekemät testit sekä otaneet selvää siitä mikä pölynimuri on asiakkaidden suosikki. Tiivistelmän tuloksista löydät tältä sivulta.  


Näiden vinkkejen avulla voit välttää virheostoksia ja löytää parhaan pölynimurin heti. Hyvän imurin avulla siivoaminen sujuu nopeammin ja siitä tulee hauskempaa.


Tässä testissä esittelemme testivoittajan, joka on Electroluxin imuri ja erittäin edullisen imurin Philipsiltä.


 


Testien paras pölynimuri 2024


Tutkittuamme asiantuntija testejä, juteltuamme asiantuntijoiden kanssa ja kaikkein tärkeintä; selvitettyämme mitä asiakkaat ovat mieltä, olemme löytäneet voittajan! Voittajan on valmistanut Electrolux ja mallin nimi on EUO9GREEN.


Electrolux on sijoittunut kärkeen monissa asiantuntija testeissä, sekä ollut voittaja täällä Testien paras oppaassa useamman kerran. 

 

Moottorin tehot Electrolux EUO9GREEN imurissa on max 850 W, joten voit olla varma siitä että imurin imukyky on hyvä. Samalla imuri sijoittuu energialuokka A:han. Imurin johdon pituus on jopa 12 metriä, joten sinun ei tarvitse vaihtaa pistoketta usein. Imurin pehmeät kumirenkaat ovat hellävaraiset lattialle ja eivät pidä turhaa meteliä. Pölynimurissa on vain 65 dB äänitaso SilentAir-teknologian ansiosta.

 

Pakkauksen mukana tulee myös AeroPro 3-i-suutin, jota voit käyttää sohvien, pienien kulmien ja muiden vaikeiden pintojen imuroimiseen.


Täältä ostat testien parhaan pölynimurin


 


Asiantuntijoiden mielipiteitä

2019

Råd och Rön testasi 128 pölynimuria hintaluokissa 40-500 euroa. Testin voitti OBH Nordica Silence Force 4A+ joka sai 73 pistettä. Heti voittajan jälkeen 72 pisteellä, toiseksi sijoittui testivoittajamme Electrolux EUO9GREEN.


Råd och Rön valitsi tammikuussa parhaaksi imuriksi Electrolux EUO9GREEN imurin. Plussaa imuri sai sen hiljaisuudesta ja helppo käyttöisyydestä. 

 

2018

Tanskalainen Tænk valitsi maaliskuussa voittajaksi testivoittajamme Electrolux EUO9GREEN. He kirjoittavat näin: "Tämä Electroluxin pölynimuri on erittäin hiljainen ja pitää pölyt sisällä. Hiusten poisto matoista ei ole imurin vahvimpia puolia, mutta muuten se pärjää erittäin hyvin suurimmassa osassa tilanteista". 

 

Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten aina Testien paras oppaassa, olemme ottaneet selvää mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteesta. Tässä muutama esimerkki; 

 

"Erittäin hiljainen ja vahva! Käyttö päivittäin sujuu kuin unelma. Voin suositella imuria kaikille, ketkä etsivät tosi hyvää ja monipuolista pölynimuria. Mukana tulevien lisäosien ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset!" 

 

"Hyvä pölynimuri! Hyvä imukyky, hiljainen ja hienon näköinen."


"Erittäin hyvä imuri. Voimakas ja super hiljainen." 

 

"Erittäin hyvä pölynimuri. Parketti lisäosa on niin pieni, että se mahtuu hyvin jopa matalien huonekalujen alle. Ilma tulee ulos imurin takaosasta, mitä mina pölyallergisena arvostan suuresti, verrattuna imureihin joiden ilma tulee suoraan ylöspäin." 

 

Huonoja puolia? Haluamme tietää onko imurissa huonoja puolia, jotta voimme ottaa kaiken huomioon ennen sen ostamista. Sekä asiakkaat että asiantuntijat ovat maininneet, että imuri ei ole parhaimmillaan matoilla. Toinen huonompi puoli on muutaman asiakkaan mielestä se, että imurinputki menee helposti kiemuralle, jolloin ilma ei pääse sisään. Osa asiakkaista sanoo myös, että imuri on epäkäytännöllinen, mutta suurin osa asiakkaista on erittäin tyytyväisiä.Voit tutustua näihin asiantuntija testeihin

Pölynimuritestejä löytyy useista lehdistä sekä Suomesta että naapurimaista. Olemme tälle sivulle keränneet ajankohtaisimmat testit.


2019

Råd och Rön testasi pölynimureita kesäkuussa. Testissä oli mukana 92 imuria. Voittajaksi suoriutui Electrolux EUO9GREEN, joka sai 72 pistettä. Heti voittajan jälkeen 71 pisteellä tulee monta eri imuria Electrolux ESP72DB, EUS8GREEN sekä Philips FC8721, FC8722, FC8723.

Viimeisille paikoille sijoittuivat imurit muun muassa valmistajilta  Severin, Champion, Biltema ja Dyson. Näitä valmistajia sinun kannattaa siis lehden mukaan välttää, jos haluat ostaa hyvän imurin.


Tænk päivitti pölynimuri testinsä huhtikuussa. Testissä oli mukana 77 pölypussillista imuria. Ensimmäisen sijan testissä jakoivat Miele Complete C3 Black Diamond ja Electrolux PD91Animal. Molemmat saivat 73 pistettä. Toisen sijan taas jakoivat Elextrolux EUO9Green ja Electrolux EUS8Green, jotka molemmat saivat 72 pistettä.


2018 ja vanhemmat testit 

Kuluttajalehti teki perusteellisen pölyimuritestin vuonna. Electrolux oli testissä selkeästi paras valmistaja, sillä se sijoittui viidelle ensimmäiselle sijalle. Voiton testissä vei Electrolux UltraSilencer Green. Imuri sai positiivista palautetta seuraavista asioista: Imuroi pölyt erinomaisesti erilaisilta lattioilta sekä matoilta ja myös seinänvierustoilta, helppokäyttöinen, poistoilma on erittäin puhdasta ja imuri on hiljainen.


Työtehoseura testasi vuonna, 11 pölynimuria, joista seitsemän oli pölypussillista ja neljä pölypussitonta mallia. Pölynimu rei ta tarkasteltiin erityisesti käyttöominaisuuksien näkökulmasta. Pölypussillisten imurien voittajaksi 4,6 pisteellä nousi Electrolux UltraOne ZUODELUXE+. Myös toiseksi sijoittunut imuri oli valmistajalta Electrolux.


Ruotsin enegiavirasto testasi pölynimureita toukokuussa. Painopisteenä oli energiankulutuksen, imukapasiteetin ja melun mittaamisessa. Testin syynä oli, että kaikkien uusien pölynimureiden lähtötehon on oltava alle 900 wattia 1. syyskuuta 2017 alkaen. Kaikki 10 testattua pölynimuria olivat kauttaaltaan hyviä ja suurin ero oli äänitehotasolla (kohinalla), joka oli välillä 59-83 desibeliä. Bosch BGL 8PET1 imurissa oli paras imuteho, ja Electrolux ZUOGREEN + imurissa toiseksi paras.


Expressen testasi 7 pölynimuria helmikuussa ja valitsi Electrolux UltraOne ZUOGREEN + parhaaksi pölynimuriksi. Arvostelu kuului näin "erittäin hyvä pölynkeräys ja alhainen melun määrä". Imuri sai 4,2 / 5,0 pistettä.


Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on pölynimuri ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan pölynimurin alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!

 

Aikaisemmat laatuongelmat Electroluxilla

Me Testien paras oppaassa kuuntelemme aina sitä, mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteistaan. Heillä on paras näkemys tuotteen laadusta, joten heidän mielipiteetänsä kannattaa siksi kuunnella tarkasti. 


Vuosina 2011-2014 huomasimme, että Electroluxin testivoittajat olivat todella hyviä, mutta eivät kovin kestäviä. Useat kuluttajat kokivat ongelmia käytettyään tuotetta. Tavallisesti kyse oli muoviosista, jotka vaurioituivat tai rikkoutuivat, esim. lattiasuutin tai kahva saattoi hajota. Jotkut kertoivat, että he joutuivat vaihtamaan näitä osia- joskus useita kertoja. Takuu oli tosin voimassa ja asiakkaat pystyivät myös käyttämään valitusoikeutta, mutta ongelmien korjaaminen aiheuttu silti ärsytystä ja ylimääräistä työtä.


Näyttää yksinkertaisesti siltä, että useissa aiemmissa Electrolux-pölynimureissa on sattunut suunnitteluvirhe. Erityisesti mallit Z8820 ja ZUS3922 ovat saaneet paljon negatiivista palautetta. Testivoittajamme tulee kestää käytössä yli kaksi vuotta ja valitettavasti tämä ei ole täyttynyt aiempien Electroluxin-mallien kanssa. 


 

Hyvän pölynimurin ansiosta siivoamisesta tulee hauskempaa ja se sujuu nopeammin!


Hyvän pölynimurin ansiosta siivoamisesta tulee hauskempaa ja se sujuu nopeammin!Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on pölynimuri ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan pölynimurin alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi!


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 


Philip Andrén

Testivoittaja: Pölynimuri

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty