Valokuvien kehittäminen verkossa

Valokuvien kehittäminen verkossa

Oletko aikeissa teettää valokuvia verkossa ja haluat tietää, mikä palvelu tarjoaa parasta laatua? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa! Olemme nimittäin tutustuneet kaikkiin suurimpiin digikuvia paperikuviksi kehittäviin kuvapalveluihin.


Tälläkin kertaa olemme keskittyneet niihin yrityksiin, jotka tarjoavat eniten, parasta – ja edullisimpaan hintaan. Tälläisen yrityksen löytäminen ei ole aina helpoin homma, mutta onnistuimme tehtävässä mielestämme hyvin. Alta voit lukea tiivistelmän, jonka avulla olet neljässä minuutissa askeleen lähempänä parasta ja edullisinta vaihtoehtoa teettää valokuvia.


Teetä valokuvat verkossa – testi

Valokuvien kehittämisessä on usein kyse on ennen kaikkea hinnasta. Voit nimittäin tulostaa valokuvasi itse mustesuihkutulostimella ja säästää siten sekä aikaa, että vaivaa verrattuna siihen, että lähettäisit kuvat kehitettäviksi valokuvapalveluun. Mutta tuleeko se edullisemmaksi? Useimmiten ei.


Vaikka mustepatruunat eivät maksa juuri mitään, eri kuvapalveluiden välinen kilpailu on tällä hetkellä niin kiivasta, että kuvien teettäminen kuvapalvelussa on usein edullisempaa. Yksi merkittävä etu on myös se, että kuvapalveluissa valokuvat valmistetaan oikealle valokuvapaperille, joten ne kestävät pidempään kuin omat tulosteet. Houkuttelevalla (eli edullisella) hinnalla on merkitystä kuvapalvelua valittaessa, sillä se voi erottaa kalleimman ja halvimman yrityksen toisistaan jopa viisinkertaisesti.


Paras palvelu valokuvien teettämiseen vuonna 2024

Tietenkin myös valokuvien laadulla on suuri merkitys. Useat valokuvien kehittäjät nimittäin tinkivät muun muassa valokuvapaperin laadusta, ja lisäksi asetusten määrittäminen saattaa olla hankalaa. Valokuvat ovat huonolaatuisia, niissä on huonot varjot tai täysin väärät värit.


Tämä ei ole pelkästään digikuvien kehitykseen liittyvä ongelma. Tilanne oli sama myös silloin, kun pieni filmirulla lähetettiin paperipussissa kehitykseen jokunen vuosikymmen sitten. Virheet ovat kuitenkin nykyään selkeämmin havaittavissa, sillä tietokoneen näytöllä oleva kuva saattaa näyttää aivan erilaiselta teetettynä.


Smartphoto


Smartphoto

Smartphoto ja sen verkossa toimiva kuvapalvelu, on valittu usein testivoittajaksi monien testien sekä asiakaspalautteiden perusteella. Yritys on kehittänyt valokuvia jo 1970-luvulta lähtien, ja se on tällä hetkellä Euroopan johtava valokuvien kehityspalvelu. Siksi Smartphoto on päihittänyt kilpailijansa niin asiakkaiden kuin teetettyjen valokuvienkin määrässä.


Mutta entäpä kun tarkastellaan kuvien laatua ja hintaa? Vaikuttaa siltä, että myös tässä suhteessa Smartphoto selviytyy erittäin hyvin. Smartphoto tarjoaa asiakkailleen smarttakuun sekä smartbonusta. Smarttakuun ansiosta voit tilata uuden vastaavan kuvatuotteen ilmaiseksi, jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tilaukseesi.


Smartphoto tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen 30% alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Lue lisää täältä.


 

Miksi digikuvia kannattaa teettää?

Älä unohda kehittää ikimuistoisimpia valokuviasi myös paperikuviksi! Kuvien katoaminen saattaa muutoin olla huolestuttavan pienestä kiinni.

 

Korvaamattomat valokuvamuistot saattoivat aiemmin tuhoutua ja kadota lähinnä tulipalossa. Nykyään valokuvat lapsista, ystävistä ja vanhemmista voivat kadota toisenlaisissa yhteyksissä, kuten tietokoneen rikkoutuessa, kovalevyn tuhoutuessa tai jos tietokone vaikkapa varastetaan. Laitteistot ovat helposti korvattavissa, mutta valokuvat, joista ei ole varmuuskopioita, voivat kadota ikuisiksi ajoiksi.

 

Siksi tärkeimmät kuvat kannattaa kehittää! Jos et jaksa liimata niitä albumiin, useiden valokuvayritysten valikoimiin kuuluu nykyään valmiita valokuvakirjoja, joten voit tehdä kirjan vaikkapa jokaisesta matkastasi. Valokuvakirja on vaivaton, näppärä ja nopea tapa säilöä tärkeät muistot tulevaisuutta varten.

Christina Ho

Testivoittaja: Kuvien kehitys

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty