Testi – hampaiden valkaisu kotona

Testi hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden valkaisu kotioloissa saattaa vaikuttaa jokseenkin pelottavalta. Monia mietityttää, vahingoittaako valkaisu arvokasta hammaskiillettä ja lisääkö pitkäaikainen valkaisutuotteiden käyttö hampaiden reikiintymistä. Nykypäivän kotivalkaisuhoidot ovat kuitenkin korkealaatuisia, eivätkä ne kuluta hampaita sen enempää kuin hammaslääkäreiden suorittamat valkaisut. Itse asiassa kotivalkaisu voi olla hampaille hellävaraisempi vaihtoehto, sillä syksystä 2012 alkaen peroksidien käyttö on ollut kiellettyä kuluttajille myytävissä hampaiden valkaisutuotteissa.


Kotivalkaisu eroaa ammattilaisen tekemästä valkaisusta ennen kaikkea hinnaltaan. Hammashoitoalan ammattilaisen puoleen käännyttäessä hinta on usein kolminumeroinen, kun taas itse tehtynä valkaisun hinta on usein muutamia kymmeniä euroja.Hampaiden kotivalkaisu testivoittaja 2024

Hampaita valkaistaessa kannattaa muistaa kohtuus – aivan kuten elämässä muutenkin. Liiallinen käyttö voi kuluttaa hampaita turhaan ja tehdä niistä luonnottoman valkoiset. Oikein käytettyinä valkaisutuotteet voivat kuitenkin mahdollistaa kauniimman hymyn etenkin silloin, jos juot paljon kahvia tai teetä tai tupakoit. Nämä tottumukset nimittäin värjäävät hampaita enemmän tai vähemmän. Oikein tehty hampaiden valkaisu saa aikaan lopputuloksen, joka kestää normaalisti yhdestä neljään vuotta. Kyseessä on siis varsin kannattava investointi!


Ennen valkaisua on varmistettava, ettei hampaissa ole reikiä. Sinun tulisi olla myös yli 20-vuotias (tätä ennen hammasydin eli pulpa ei ole vielä täysin kehittynyt).


Kotivalkaisutestin voittaja 2024


Ennen kotivalkaisun tekemistä on tärkeää tietää mitä kannattaa ottaa huomioon ja mikä hoito antaa parhaan valkaisutuloksen. Olemme verranneet toisiinsa kahta markkinoiden suurimmista kotivalkaisutuotteita myyvistä yrityksistä.


Mainitut yritykset ovat hyvin samanlaisia, ja niiden tarjoamat ratkaisut muistuttavat toisiaan. Sinun on siis lähes mahdotonta tehdä vikaostosta. Nämä tuotteet eivät sisällä aikaisemmin valkaisutuotteissa käytettyjä vaarallisia peroksideja, jotka aiheuttivat epämiellyttävää vihlontaa.


Dentway

 

Yksi suosituimmista hampaiden kotivalkaisuvalmistajista on ​Dentway. Tämä johtuu luultavasti siitä, että yrityksen valkaisutuotteet ovat olleet testivoittajia jo useiden vuosien ajan ja saaneet korkeita arvosanoja useissa muissa testeissä. Yrityksen suosio voi johtua myös siitä, että se lupaa hampaiden vaalenevan vähintään 3–8 astetta ainoastaan 10 päivässä.

 

Lisäksi nopeat toimitukset saattavat olla ratkaisevassa asemassa. Jos nimittäin tilaat aloituspakkauksen ennen klo 14, Dentway lähettää paketin matkaan vielä saman päivän aikana – täysin ilmaiseksi! Jos kello on yli 14, tilaus lähetetään seuraavien 24 tunnin kuluessa.

 

Joskus hampaiden kotivalkaisu saattaa herättää kysymyksiä ennen tuotteiden käytön aloittamista tai käytön aikana. Jokin asia voi olla vielä epäselvä tai et välttämättä ole varma, mikä tuote sopii sinulle parhaiten. Siksi on hyvä tietää, että Dentwaylla on palveluksessaan laillistettu hammashoitaja, jolle voit lähettää sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää – ja vieläpä maksutta.

 

​Dentway perustettiin vuonna 2005, ja tämän jälkeen yrityksen valkaisutuotteita on käyttänyt jo yli 100 000 kuluttajaa. Heistä yhdeksän kymmenestä suosittelisi tuotteita ystävälleen. Näistä syistä valitsemme Dentwayn testimme voittajaksi. Vieläkin parempi olisi, jos testivoittajan tuotteista voisi saada alennusta – ja niin voikin!Hampaiden kotivalkaisutestin haastaja​DentaWorks tarjoaa useita erilaisia hampaiden valkaisupaketteja ja menetelmän, jonka ansiosta voit valkaista hampaasi kotona kaikessa rauhassa. Aloituspakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi alkuun: kolme hammasmuottia, geelin, josta riittää 60 hoitokertaan, säilytyslaatikon ja ohjeet.


Dentaworks


Täytä muotti valkaisugeelillä ja aseta se hampaiden päälle, niin valkaisu alkaa välittömästi. Voit valkaista hampaitasi päivisin 30 minuuttia kerrallaan tai öisin nukkuessasi.


DentaWorksin kotisivuilta voit lukea, kuinka aikaisemmat asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ostoksiinsa. Lisäksi valkaisupakkauksen hinta (XX euroa) on noin kymmenesosa siitä, mitä hammaslääkärillä suoritettava valkaisu kustantaa. Lisäksi saat juuri nyt ilmaisen toimituksen!


Vieraile ​DentaWorksin kotisivuilla ja lue lisää tarjouksesta!
Tärkeää tietoa ostokseesi liittyen

Hampaiden kotivalkaisun ehdoton etu on tietenkin hinta niin se vain on. Toinen hyvä puoli on, että voit tehdä valkaisun kotona eikä sinun tarvitse varata aikaa hammaslääkärille. Entäpä huonot puolet? Myös ne kannattaa selvittää ennen tuotteen tai palvelun hankkimista.


Osa kokee hammasmuotin (johon valkaisugeeli levitetään) suuhun sovittamisen hankalaksi. Muotin asettaminen oikeaan asentoon ei ole aina helppoa ja vaatii kärsivällisyyttä ja harjoittelemista. Myös pakkauksen mukana toimitettuja ohjeita on seurattava tarkasti.


Hampaiden kotivalkaisua käytettäessä on oltava huolellinen, ettei geeli leviä hammasmuotin ulkopuolelle. Se saattaa nimittäin ärsyttää ikeniä. Se ei ole vaarallista, mutta voi tuntua epämiellyttävältä.


On myös muistettava, ettei valkaisua kannata käyttää liikaa! Liian kirkkaana loistava hammasrivistö ei näytä hyvältä eikä luonnolliselta. Se on verrattavissa tummaan rusketukseen keskellä talvea.


Parhailla kotivalkaisutuotteilla saat helposti ja kivuttomasti valkoisemman hymyn.

Parhailla kotivalkaisutuotteilla saat helposti ja kivuttomasti valkoisemman hymyn.
Christina Ho

Testivoittaja: Hampaiden valkaisu

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty