Paras kahvinkeitin

Tässä on paras kahvinkeitin 2024

Harvoin löydämme yhtä selvää voittajaa kuin etsiessämme parasta kahvinkeitintä. Kaikki testit antavat selkeän vastauksen ja testien lisäksi asiakkaat liputtavat yhden ja tietyn keittimen puolesta. Kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, mutta parhaan kahvinkeittimen valitseminen, testien ja asiakkaiden mielipiteiden lukemisen jälkeen ei ollut kovinkaan vaikeaa. 

 

Ensimmäiseksi kuitenkin, kuinka tärkeää hyvän kahvinkeittimen omistaminen oikeastaan on ja mitä sinun kannattaa pohtia ennen ostamista? Joo, se on toki tärkeää. Pelkkä hyvä kahvinlaatu ei riitä. Hyvän kahvin valmistamiseen tarvitaan toki mielellään vastajauhettua kahvia ja raikasta vettä, mutta on myös tärkeää että kahvi suodattuu oikeassa lämpötilassa. 


ECBC:n (European Coffee Brewing Centre) standardien mukaan suodtatusajan tulee olla 4-6 minuuttia, jotta kahvijauho ei uutu liiassa vedessä. Veden lämpötilan tulee olla 92-96 astetta. Jos vesi on kylmempää, ei se suodata tarpeeksi makuaineita kahvista. Lämpöalustan tulee tämän jälkeen pitää kahvi 80-85 asteisena. 


Nämä tiedot muistissamme aloitamme täydellisen kahvinkeittimen jahdin.

  


Testien paras kahvinkeitin 2024Tämän hetken selkeä voittaja on mikäpä muukaan kuin Moccamaster.


Moccamaster sijoittuu usein kärkipaikoille testeissä ja laitteet ovat laadultansa tasaisia ja hyviä. Kaikken tärkeimmän lisäksi, sen että keitin valmistaa täyden kannun erittäin hyvää, lämminta ja aromikasta kahvia alle kuudessa minuutissa, on Moccamasterilla myös monia erittäin tyytyväisiä käyttäjiä. Pallaamme tähän pian. 

 

Viimeisin testivoittaja KB741, on korvattu uudella mallilla Moccamaster Manual MOC53. Eroa näillä malleilla on se, että Manual on automaattinen virrankatkaisu (AO tarkoittaa Auto Off). Virrankatkaisu tapahtuu 40 minuutin jälkeen ja noudattaa näin EUn direktiivejä vuodelta 2015. 

 

Kahvinkeittimessä on mekaaninen tippalukko kolmella eri asetuksella ja kaksi erillistä lämpövastusta, jotka takaavat optimaalisen suodatus- ja säilytyslämpötilan. 


Moccamaster on ollut markkinoilla pitkään, joten moni kahvin rakastaja on ehtinyt arvioimaan keittimiä ja toistuva tulos arvioista on että keitin valmistaa erittäin hyvää kahvia. Jopa niin hyvää, että moni ei enää halua juoda jonkun toisen keittimen valmistamaa kahvia, sillä he tietävät miltä oikeasti hyvä kahvi maistuu. Moccamaster Manual on myös hiljainen ja monien mielestä tyylikäs sisustuselementti keittiössä. 

 

Moccamaster ottaa myös vastuun keittimen kestävyydestä antamalla sille jopa 5 vuoden takuun. Tämän takuun voit tuplata 10 vuoden takuuksi rekisteröimällä keittimen moccamasterin kotisivuilla. Toisaalta vaikuttaa siltä, ettei kovin monen tarvitse käyttää Moccamasterin takuuta. 

 

Miten on huonompien puolien laita? Niitähän löytyy ymmärrettävästi aina kaikkien tuotteiden kohdalla. Tärkeintä on tietää niistä ennen ostopäätöstä, jotta voit tehdä hyvän päätöksen. Säännöllisesti toistuva negatiivinen puoli on, ettei vesisäiliö tyhjenny kokonaan suodatuksen aikana. Mikä tarkoittaa siis sitä, että osa vedestä jää säiliöön, jotta kahvinkeitin olisi hiljaisempi keiton aikana ilman "kurlaavaa ääntä". Tämä ei tosin vaikuta käyttöön suuresti, jos keitintä käytetään säännöllisesti.

 

Lisätietoja keittimestä voit katsoa Moccamasterin kotisivuilta

 

Näin ostat keittimen edullisimpaan hintaan Vaihtoehtoinen testivoittaja - Edullinen vaihtoehtoJos et kuitenkaan halua maksaa lähes 200 euroa kahvinkeittimestä, vaan haluat säästää rahoja kakkuihin ja kekseihin nautittavaksi kahvin kanssa, mikä kahvinkeitin sopii sinulle silloin? Joo, haastaja Moccamasterille löytyy ja sen nimi on Bosch TKA8013. Tämä keitin on myös testivoittaja, ja siitä löytyy kaikki tarvitsemasi - ja vielä vähän lisääkin.


Sen lisäksi että keitin keittää erittäin hyvää kahvia, sekä asiantuntijoiden että asiakkaiden mielestä, sisältää keitin myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia kuten "Auto-Off" toiminnon. Keitin sammuu itsestään, jos unohdat sen päälle (olemme varmasti kaikki joskus lähteneet töihin ja ruvenneet miettimään; "muistinko sammuttaa kahvinkeittimen?") 

 

Keittimessä on myös tippalukko ja irroitettava vesisäiliö täyttämisen helpoittamiseksi, sekä kalkinpoisto-ohjema, jonka ansiosta keitin säilyy hyvänä monen vuoden ajan. 


Lisää yksityiskohtia kahvinkeittimestä voit lukea Boschin nettisivuilta

 

Onko Bosch TKA8013 keittimessä joitain huonoja puolia? Jos näin on haluamme mielellämme tietää niistä innan päätöksen tekoa. Osa käyttäjistä mainitsee, että keitin pitää kovaa ääntä suodattamisen aikana, mutta meteli ei ole ylitsepääsemättömän kova. Osa sanoo ettei tippalukko aina toimi optimaalisesti,mutta suurin osa sekä käyttäjistä, että asiantuntijoista ovat tyytyväisiä ostokseensa. 


Lue yli käyttäjien kokemuksia tältä sivulta.


Näin ostat keittimen edullisimpaan hintaan

Tärkeää tietää! Jos käy niin ettet ole tyytyväinen kahvinkeittimeesi, voi olla hyvä tietää, että keittimellä on "100% tyytyväinen asiakas"- takuu. Tämä tarkoittaa, että voit testata keitintä kotona 100 päivän ajan ja, jos et ole täysin tyytyväinen laitteeseen, tai kahviin saat rahasi takaisin. Sinulla ei siis ole mitään menetettävää. Katso lisätietoja täältä.

 

Rentoudu kahvikupillisen kanssa

Rentoudu kahvikupillisen kanssa

 

Voit tutustua näihin asiantuntijatesteihin

Det finns en hel del experttester av kaffebryggare att ta del av i tidningarna. Vi redovisar här de som är relevanta, det vill säga utförda under de senaste åren. Du hittar de senaste testerna högst upp i listan.


TV2 Hjelper deg: Norjalainen tv kanava TV2 suoritti kahvinkeitintestin tammikuussa 2019. Testissä oli mukana 4 halpaa ja 4 kallista keitintä. Voittajaksi nousi testin kallein keitin Wilfa Black Precision. Keitin sai kehuja sen muotoilusta ja tyylistä, sekä tietenkin siitä, että se keitti parasta kahvia. 

 

Danska tænk: Tanskalais lehti testasi kahvinkeittimiä vuoden 2017 tammikuussa. Tällöin voittajaksi selviytyi Melitta Aroma Signature DeLuxe 74 pisteellä. Toisen sijan jakoivat kolme keitintä, jotka kaikki saivat 73 pistettä. Nämä kolme ovat Electrolux EKF3300, Moccamaster KBG741 AO sekä Philips HD7546. Huomion arvoista on, että sekä Philipsin että Melittan keittimiä löytyy niin listan kärjestä kuin hänniltäkin. Tämä tarkoittaa, että keittimen ostaminen vain valmistajaa katsomalla ei ole kovin fiksua.

 

Norska Klikk: Norjalainen blogi testasi 5 kahvinkeitinkä hintaluokassa 100-140 euroa. Lopputuloksena raati totesi, että kaikki keittimet keittävät hyvää kahvia. Testivoittajaksi nousi kuitenkin Severin Café Caprice. Klikk kuvailee voittajaa näin; "Kahvi maistui kevyeltä, raikkaalta ja elegantilta, eikä yhtään katkeralta. Keitin nostaa esiin kaikki kahvin vivahteet. sekä hedelmäisyyden että makeuden. Puhdas ja tasapainoinen maku".


ICA Kuriren: Ruotsalaislehden mukaan tärkeintä on, että kahvi suodattuu oikeassa lämpötilassa, jotta se maistuisi hyvälle. Raati testasi 10 kahvinkeitintä, hintaluokassa yli 59 euroa, löytääkseen parhaan keittimen. Testin mukaan vain keittimet, jotka maksavat yli 90 euroa pääsevat oikeaan suodatuslämpötilaan. Testivoittajaksi 5/5 pisteellä nousi OBH Nordica Legacy. Tämä keitin keittää veden jopa 94 asteiseksi ja lisäksi keitin on kätevä käyttöinen ja siinä on automaattinen virrankatkaisu.

 

ICA Kuriren: Ruotsalaislehti testasi 10 termoskeitintä, eli keitintä joka keittää kahvia suoraan termoskannuun. Voittajaksi valittiin Siemens TC86503, joka sai 5/5 pistettä. Yhtä monta pistettä sai myös Bosch TKA8653 sekä Braun KF610.

Tämä testi keskittyin termoskeittimien kykyyn pitää kahvi lämpimänä, ei niinkään valmistuneen kahvin makuun tai laatuun. 

 

DinSide: Norjalainen DinDise testasi 10 kahvinkeitintä ja löysi selkeän testivoittajan. Näillä sanoilla he kuvailivat testivoittajaa; "Moccamaster voittaa kaikki testit. Rehellisesti sanottuna olisimme mielellään valinneet jonkun toisen testivoittajan, mutta vain Moccamaster on niin hyvä, ilman mitään ongelmia tai omituisuuksia." Lehti valitsi siis Moccamaster KB741AO keittimen parhaaksi vuonna 2014. 

 

Tænk: Tanskalainen Tænk testasi 14 kahvinkeitintä. Testin voitti Bosch TKA8013, 66 pisteellä vain pisteen eroituksella toiselle sijalle sijoittuneille keittimille Moccamaster KB741 ja Philips HD7448.

 

ICA Kuriren - Ruotsalaisen lehden testissä voittajaksi ylsi Bosch Styline. Yksikään Moccamasterin keitin ei ollut tällä kertaa testissä mukana. 

 

Testfakta - Tässä testissä testien parhaaksi kahvinkeittimeksi valittiin Moccamaster KBC741, keitin tosin jakoi ensimmäisen sijan Electroluxin EKF7000 keittimen kanssa, joka on hieman halvempi vaihtoehto. Kenwood ja Bosch sijoittuivat viimeisiksi. Huomioitavaa on tosin,että asiakkaat ovat olleet erittäin tyytymättömiä Electroluxin EKF7000 keittimeen. Keitin keittää kuumaa kahvia nopeasti, mutta moni keitin on mennyt rikki tai sen kanssa on ollut muita ongelmia.

 


Vinkki: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoja, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on

kahvinkeitin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan kahvinkeittimen alimpaan hintaan. TYKKÄÄ sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. 

 

Näin huolehdit kahvinkeittimen kalkinpoistosta

Kun kahvinkeittimesi alkaa kuulostaa liikaa ja sylkeä vettä ulos, on kalkinpoiston aika. Kuinka usein tämä tapahtuu, johtuu veden laadusta sekä siitä kuinka usein käytät keitintäsi. Kalkinpoistamiseen on olemassa siihen tarkoitettuja aineita, mutta etikka sekä sitruunahappo toimivat yhtä hyvin. 


Sekoita 2 teelusikallista sitruunahappoa 1 litraan vettä tai 2 desilitraa 12% etikkaa 8 desilitraan vettä. Anna tämän seoksen kulkeutua keittimen läpi muutaman kerran, ja täytä sitten keitin puhtaalla vedellä ja anna veden kulkeutua läpi 2-3 kertaa. Tämän jälkeen keitin on valmis käytettäväksi taas. 


Philip Andrén

Testivoittaja: Kahvinkeitin

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty