Paras kasvoharja testi

Paras kasvoharja testi 2024

Aiotko ostaa sähköisen kasvoharjan ja haluat tietää mikä on testien paras juuri nyt? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme lukeneet kaikki ajankohtaiset testit, jotka on esitetty lehdissä ja internetissä viime aikoina. 


Tämän lisäksi olemme myös selvittäneet mitä mieltä asikkaat ovat erilaisista markkinoilla olevista kasvoharjoista. Olemme tehneet kaiken tämän, jotta löytäisit parhaan kasvoharjan helposti. Tulokset olemme koonneet tälle sivulle. Tässä testissä esittelemme kaksi kasvoharjaa, yhden joka sopii hyvin päivittäiseen käyttöön ja yhden pienemmän harja, joka on helppo ottaa matkalle mukaan.Tämän takia sinun kannattaa hankkia sähköinen kasvoharja

Pitääksesi kasvosi kauniina, raikkaina ja puhtaina on tärkeää, että puhdistat kasvosi joka päivä. Kasvojen puhdistamiseen on olemassa erilaisia keinoja, yleisin on toki tapa, jossa kasvot ensin putsataan käsin vedellä ja sitten puhdistusaineella. Kasvoista tulee puhtaat, mutta ei niin puhtaat kuin niistä olisi voinut tulla. Jos käytät sähköistä kasvoharjaa, joka tärisee ja tekee useita tuhansia liikkeitä minuutin aikana, saavat kasvosi syväpuhdistuksen, joka on tehokkaampi kuin mikään muu puhdistustapa.

 


Testien paras kasvoharja 2024

Luettuamme asiantuntija testejä ja kuultuamme asiakkaiden mielipiteitä, oli voittajan valinta helppoa. Voittaja on suosittu tuote, joka on todistetusti tehokas ja antaa hyviä, näkyviä tuloksia. Voittaja on Foreo Luna 3.Foreo Luna 3 on värähtelevä kasvoharja, joka on valmistettu kestävästä, hypoallergeenisesta silikonista. Ei-huokosen pintansa ansiosta Luna 2 estää bakteerien kasvua ollen 35 kertaa hygieenisempi kuin nylonharjat, joita löytyy monia markkinoilta tällä hetkellä. Luna 2 avulla ihohuokoset puhdistuvat 99,5 prosenttisesti liasta, öljystä ja meikin jäämistä. 


Pehmeät silikoniharjakset kanavoivat jopa 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa. Värähdykset ovat niin pieniä, että ne tuntuvat enemmänkin hieronnalta kuin puhdistukselta. Kun olet valmis ihon puhdistuksen kanssa voit käyttää Luna 2 toista puolta häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen. Koko prosessi kestää vain 2 minuuttia.


Kaikissa Luna 2 harjoissa on 12 eri värähtelyintensiteettiä, joten voit valita kevyen puhdistuksen ja syväpuhdistuksen välillä.


Foreon kasvoharjoja löytyy useita eri versioita. Harjoja löytyy normaalille-, seka-, sekä herkälle iholle. Voit valita harjan, joka sopii parhaiten juuri sinun ihollesi. Normaalille iholle tarkoitettu harja on suunniteltu poistamaan mustapäitä ja epäpuhtauksia. Herkälle iholle tarkoitettu harja on suunniteltu kuivan ihon hoitamiseen, sekä punoituksen, ärsytyksen ja näppylöiden poistamiseen. Kun taas sekaihon harja on suunniteltu huokosien supistamiseen, kiiltävän ihon torjumiseen, kuivien pintojen hoitamiseen sekä aknesta eroon pääsemiseen. Ero harjojen välillä on selkeä, sillä kaikissa malleissa on eri paksuiset harjasosat.

Sinun ei tarvitse hankkia lisäosia Foreo Luna 3 harjaasi ja saat tuotteelle 2 vuoden takuun. Akunkesto tässä tuotteessa on uskomaton, voit käyttää harjaa yhdellä latauksella jopa 450 kertaa. 


Foreo Luna 3 on tietenkin 100% vedenpitävä


Täältä ostat Foreo Luna 3 kasvoharjan parhaaseen hintaanAsiantuntijoiden mielipiteitä 

Business Insider: testasi Foreo Luna 2 kasvoharjaa ja antoi sille positiivista palautetta. Testattuaan tuotetta muutaman viikon ajan raati totesi, että tuote teki mitä lupasi eli ihosta tuli tasainen ja kaunis. 


Asiakkaiden mielipiteitä

Kuten yleensäkin, emme tyydy pelkästään asiantuntijoiden mielipiteisiin, vaan haluamme myös tietää mitä asiakkaat ovat tuotteestaan mieltä. Tässä muutama esimerkki; 


"Rakastan Foreo Luna 2!"


"Rakastan tuotetta. Ihoni on niin pehmeä nyt."


"Tekee ihostani ihanan pehmeän!"


"Rakastan tuotetta. Se on kompakti ja helppokäyttöinen. Käytän sitä joka aamu ja ilta. Ihoni on muuttunut paremmaksi. Käytän ensin puhdistus puolta ja sitten ryppyjen ehkäisy puolta."


"Olen melkein hulluna tähän laitteeseen. Iho tuntuu niin sileältä ja vain viikon käytön jälkeen se suorastaan hehkuu. Erittäin lempeä, mutta näppärä laite. Suosittelen! Heidän hammasharja on todennäköisesti seuraava ostokseni..."


"Ihotautilääkärini suositteli tuotetta. Olen käyttänyt sitä nyt viikon ajan aamuin illoin. Huomaan eron ihohuokosieni suuruudessa ja ihon yleisessä rakenteessa". Kasvoharja - mini

Jos reissaat paljon ja haluat ottaa kasvojenhoito rutiinisi mukaan matkalle, mutta sinulla ei ole paljon tilaa matkalaukussa, löytyy testivottajastamme myös pienempi versio. Tuote on nimeltään Foreo Luna 2 Mini. Se on kätevä ja tarpeeksi pieni mahtuakseen meikkipussiin.Foreo Luna 2 Mini on täydellinen tuote sinulle joka olet juuri päätänyt keskittyä ihonhoitoon, sillä se sopii kaikille ihotyypeille. Harjassa on kolme erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.  


Foreo Luna 2 Mini käyttää samaa teknologiaa kuin Luna 2 ja poistaa iholta jopa 99,5-prosenttia epäpuhtauksista, öljyistä ja kuolleesta ihosta. 


Täältä ostat Foreo Luna Mini 2 kasvoharjan parhaaseen hintaanAsiakkaiden mielipiteitä

Me Testien paras oppaassa haluamme aina tietää mitä mieltä asiakkaat ovat tuotteestaan. Tässä muutama esimerkki; 


"Täydellinen pakata mukaan salille. Kiva käyttää treenin jälkeen."


"Sopii erittäin hyvin minulle, sillä minulla on suhteellisen isoja ihohuokosia ja mustapäitä, jotka näkyvät nenän päällä. Heti ensimmäisen käytön jälkeen nenästä (ja toki myös kasvoista yleensäkin) tuli puhtaat ja sileät. Meikkivoide sulautuu nenään paremmin nyt kun mustapäät ovat poissa."


"Käytän kunnollisesti joka ilta ja aamu. Ihoni on sileämpi ja tuntuu kuin iho puhdistuisi paremmin ilman että se ärsyyntyy."


"Epäilemättä paras kasvojenhoitoon tarkoitettu tuote jonka olen ostanut! Ihosta tulee hehkuva ja sileä kuin vauvan pylly. En tule enää koskaa tarvitsemaan aikaa ihon puhdistukseen kauneushoitolasta." 


"Tosi hyvä! Mukava käyttää, helppo puhdistaa, akku kestää ikuisuuden ja iho näyttää paljon paremmalta kuin aikaisemmin. Super!"


"Tuskin enää muistan aikaa ennen Foreota! Luulin löytäneeni kasvonjen puhdistusaineen, joka syväpuhdistaa ihoni, mutta käytettyäni Luna mini 2 kasvoharjaa huomasin ettei se ollut totta. NIIN iso ero vain vedellä ja puhdistusaineella pesun ja kasvoharjan käytön välillä. Pienet silikoni nystyset hoitavat hommansa hyvin.Jos olet epävarma, testaa tuotetta ensin. Olen varma ettet tule pettymään!"


"Rakastan tätä niiiin paljon. Käytän tuotetta aina. Helppo käyttöinen ja helppo puhdistaa."


"Olin erittäin skeptinen aluksi, mutta rakastuin tuotteeseen heti ekalla käyttö kerralla! Sijoita tähän tuotteeseen niin sijoitat ihosi hyvinvointiin- et tule pettymään. Ihoni on puhtaampi kuin koskaan. Sain ensimmäisten kahden viikon aikana erittäin paljon finnejä, mutta ne katosivat ja lopputulos on sen arvoista!"


"Ihosta tulee niin puhdas ja pehmeä Foreon avulla. Iho hehkuu ihan eri tavalla."


"Olen omistanut tuotteen nyt yli vuoden ja ladannut sen vain kerran (!). Ihoni on paljon paremmassa kunnossa nyt. Harja syväpuhdistaa ihoni kunnolla. Tuotteesta on tullut suosikkini ja mielestäni se on hintansa arvoinen."Puhdas iho Foreon kasvoharjan avulla

Puhdas iho Foreon kasvoharjan avulla


Vinkki 1: Kun liityt meidän Facebook ryhmään saat lisätietoa, kun jollain valtakunnallisella kauppaketjulla on älypuhelin ALE. Tämän avulla voit tehdä oikean superostoksen = parhaan älypuhelimen alimpaan hintaan. Tykkää sivusta niin hoidamme seurannan puolestasi! 


Jos olet kiinnostunut lainaamaan rahaa matalalla korolla, voit tutustua vakuudeton laina testiimme. Christina Ho

Testivoittaja: Kasvoharja

Christina on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä, joka on valmistunut Stockholms Universitetista ja Karolinska Institutetista. Hänellä on kokemusta terveys- ja sairaanhoitoalalta, terveysteknologiasta sekä life science -alasta. Hänellä on suuri kiinnostus ruokaan, terveyteen ja kauneuteen, ja hän kokeilee usein uusia tuotteita.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Christinaan, jos sinulla on kysyttävää terveyteen, ruoanlaittoon ja keittiöön, kauneuteen, treenaamiseen sekä kotiin ja talouteen liittyvistä parhaista tuotteista.


Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty